Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אבי רכש סקודה פורמן לעבודה, והמזגן לא עבד, איך הוציא אויר בכמות לא רעה, והייתה הרגשה כאילו רק חסר גז.

הלכנו למזגנאי, הוא בדק עם גז ואמר שיש דליפה ברדיאטור מזגן ושיש להחליף לחדש. (עלות 1000 לרדיאטור ללא עבודה).

לאוטו כל כך ישן לדעתי ההשקעה מיותרת לחלוטין. והחלטתי ללכת לבן אדם שמתמחה ברדיאטורים, והוא הסכים לתקן עבור 50 ש"ח, אבל שמזגנאי יפרק ויחזיר את הרדיאטור.

חזרתי למזגנאים והם טוענים שכמעט ואי אפשר לתקן רדיאטורים של מזגן, ושאפילו אם הוא יצליח אז במקום יכולים להיווצר חורים חדשים וקורוזיה ומה לא.

השאלה היא הם לדעתכם שווה להסתכן בתיקון הרדיאטור..

מצטער על המגילה. ותודה רבה :wink:

פורסם

המזגנאים צודקים,לא שווה לתקן את הרדיאטור,ההשקעה לא שייכת לסוג הרכב,אם אתה רוצה להזיע ולהיות עצבני כל היום אז אל תתקן,אך אם אתה רוצה שיהיה לך נעים שווה לתקן.

אין מה לעשות עם רדיאטור דולף,בגלל שהוא עשוי אלומיניום קשה לתקן אותו,ואנ לא יודע מי עובד היום בשביל 50 שקל,אפילו בשטחים זה לא משתלם.

פורסם

מדובר במכון רדיאטורים שאני מכיר, השאלה היא האם ניתן לתקן רדיאטור כזה או לא, לא האם שווה להשקיע ברכב בשביל מזגן. על זה כבר אבא שלי יצטרך לחשוב בעצמו..

המזגנאים פשוט טוענים שאי אפשר לתקן רדיאטור של מזגן בצורה יעילה.. בגלל שתהיה קורוזיה ומכיוון שכנראה ברגע שיתקן את הדליפה הזאת אחרת תיווצר במקום.

שווה לנסות לתקן את זה? או לחפש אחר במקום, חדש/חלופי/פירוק..

שוב תודה.

פורסם
מדובר במכון רדיאטורים שאני מכיר, השאלה היא האם ניתן לתקן רדיאטור כזה או לא, לא האם שווה להשקיע ברכב בשביל מזגן. על זה כבר אבא שלי יצטרך לחשוב בעצמו..

המזגנאים פשוט טוענים שאי אפשר לתקן רדיאטור של מזגן בצורה יעילה.. בגלל שתהיה קורוזיה ומכיוון שכנראה ברגע שיתקן את הדליפה הזאת אחרת תיווצר במקום.

שווה לנסות לתקן את זה? או לחפש אחר במקום, חדש/חלופי/פירוק..

שוב תודה.

הם צודקים,לא שווה לתקן את הרדיאטור,במקרה הזה רק חדש קצת השקעה אך שווה את התמורה,עשה סקר מחירים אולי תמצא מקום זול יותר

פורסם

מהנסיון שלי עם תיקונים כאלה זה יחזיק לך שבועיים ואז תצטרך עוד הפעם לפרק, ללכת למתקן שיתקן לך חור חדש, לעשות ואקום גז עוד פעם ... התמונה ברורה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא מובן לי מה קשור גיל הרכב לתיקון המזגן.

לא מדובר בפחחות או רכישה של ריפודי עור לרכב.

אם תשקיע כסף לא יהיה לך חם ויהיה נעים יחסית לשבת ברכב ולעבוד איתו.

אם לא תשקיע - תזיע כמו חמור ותסבול.

מאוד פשוט :|

פורסם

איפה יושב אצלך ברדיאטור?

אני מניח שזה בתוך הדש בורד.

על העבודה והפירוק יקחו ממך יותר ממה שיעלה לך הרדיאטור עצמו, במידה ואתה חושב שתוכל להתמודד מול פירוק של הדש בורד, אז תעשה זאת לבד- אבל אני מזהיר אותך זה מסובך יותר ממה שאתה חושב.

קובי

פורסם

קח בחשבון שהפחלפת חלק כלשהוא במערכת המיזוג , תדרוש את פתיחתה , וזה דורש החלפה גם של מייבש.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בעקרון הרדיאטור יושב מקדימה, מלפני הרדיאטור של הרכב, ונראה כאילו ממש פשוט לפרק אותו.

אבל הבנתי ממכם שלא שווה את ההתרוצצות. למרות שבטח לא היה עולה לי יותר מ300 ש"ח כל העניין.

תודה רבה על העזרה. :-)

פורסם

ממה שאני מבין מדובר על רדיאטור מזגן ( מעבה ) ולא מאייד מזגן ( יחידה הפנימית ) שאכן יושבת בתוך הדש בורד .

עלות הרדיאטור מזגן היא כ-600 ש"ח . עבודה בסביבות 250 ש"ח כולל ואקום ומילוי גז .

פורסם

נסה את "אבי פרטס" בפ"ת לפני שאתה מתייאש.

בדייהו של אשתי הוא חתך מחיר של החלפת רדיאטור בחצי מההצעה הכי זולה שמצאתי, עשה עבודה מעולה והיה נחמד ואדיב למרות שכמו כל דבר בדייהו הארורה , גם ההחלפה לעיל הסתבכה וגזלה לו יום עבודה שלם.

אגב-לפני זה, גם אני שלחתי את שלי להלחמה. החזיק חצי קיץ (הקיץ הקודם) ושוב ברח כל הגז.

מה שהכי מרגיז-זה עלה לי (אחרי וואקום וגז) בערך כמו רדיאטור חדש אצל אבי.

נתקו

עריכה: אתה תהיה בריא עוד הרבה שנים אבי- כתבנו באותה דקה...

עריכה2: לא תצא מזה בשלוש מאות ש"ח.

זה אולי מה שיגבו ממך על הלחמת אלומיניום מקצועית ברמה סבירה. איפה פ"וה? איפה וואקום+גז מחדש? רק זה לפחות אצל מוסך "של חבר" זה עוד 400 ש'.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ממה שאני מבין מדובר על רדיאטור מזגן ( מעבה ) ולא מאייד מזגן ( יחידה הפנימית ) שאכן יושבת בתוך הדש בורד .

עלות הרדיאטור מזגן היא כ-600 ש"ח . עבודה בסביבות 250 ש"ח כולל ואקום ומילוי גז .

• תוכן חדש...