Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

S-DAN

יש לי חדשות בשבילך - לא רק העירייה יכולה לתת לך קנס.

גם המשטרה יכולה "לפנק" אותך ב 100 ש"ח על העמדת רכב למכירה ברחוב.

לפי החוק - תמכור דרך מודעות באינטרנט\ עיתון

או תעמיד את הרכב למכירה במגרש המיועד לכך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ישה אתה טיפה מגזים, מפגע תברואתי?? בוא לא נלך לכוון הזה.

לעניין השרשור- גם אני חיפאי ונאלצתי לקנות בית +חניה פרטית+ לשכנע ת'אישה שאני מאוד משתדל למכור את האוטו ולפנות לה את החניה, תאמין לי זה עולה ים כסף.

לעיריית חיפה יש צעצוע חדש/ישן פיקוח עירוני משולב שאוכף באדיקות קתולית גם חוקי עזר כאלה, דבר איתם הם יבינו ללב שלך ויתנו לך עוד שבוע חסד עד שיתחילו לגבות גרירה+ 300 ומשהו לשבוע אחסנה (המחיר כולל אח"י בכדי שהרכב לא יחליד כמובן).

אין לי סנטימנטים לג'אסטי זה לא בדיוק יין מתיישן, עשה לעצמך ולעולם המוטורי טובה וגרוט אותה, אתה לא תתחרט.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
קרא את הודעתי שוב פעם לאט ותבין.

אם לא הבנת נסביר שוב

גם עם פתק ולא תקבל דו"ח . אם יראו שהרכב לא זז תקופה ארוכה כן תקבל דו"ח או במקום בו מתרכזים עשרות כלי רכב למכירה

אתה נותן כאן פרשנות שלך לעוד חוק מהחוקים ההזוים של המדינה.

קרא שוב את נוסח החוק:

"לא יחנה ולא יעמיד אדם בדרך רכב המוצע למכירה"

המחוקק לא ציין כיצד הציע האדם את מכוניתו למכירה, בלוח יד 2, בעיתון או עם פתק על החלון.

לפי נוסח החוק מרגע שהרכב הוצע למכירה בדרך כלשהי על הבעלים להחנות את הרכב בסלון ביתו או על הירח.

זה החוק נטו.

וגם אם נלך לפרשנות שלך, היכן המחוקק קבע מהי התקהלות אסורה של מכוניות לצורך מכירת מכונית? שתי מכוניות העומדות למכירה זו ליד זו? שלוש מכוניות? ארבע מכוניות?

פורסם
עוד חוק מחוקי המדינה המסודרת

כל מי שלא טוב לו יש לו מספר אפשרויות

לקטר

לשנות

או לעוף מפה

וכדי שתנוח דעתך ההמצאה היא עוד מתקופת הבריטים.

וכן לא פעם מחוקקים פה חוקים דביליים.

או כפי ששר האוצר הגיב לחברו אחרי שההוא אמר לו זה מסחרה

איזה מס? רעיון מעולה. החוק לא עבר במזל

אז אני בוחר לקטר

וזה עד שהמחוקק יחוקק חוק שלקטר מותר רק אחרי מבחן עיוני היכן ועל מה מותר לקטר, קבלת רשיון ותשלום אגרה כמקובל...

פורסם

בוא נעשה סדר ונלך לישון

כשהוחק הסעיף הזה לא אתה אפילו לא אני נולדנו.

אז היה אמצעי בעיתון או לשים פתק

אם לא שמת פתק מבחינת השוטר / פקח זה לא רכב שהוצע למכירה מחוסר ידיעתו

וזאת כוונת המשורר .

על אף זאת המדינה לא אוכפת את החוק ההזוי אלא במקרים נדירים כפי שציינתי .

היא אוכפת אותו בעיקר כלפי כלי רכב בלי רישוי.

דמיין לך שכל מי שלא מכר את רכבו ישאיר אותו בכביש לשנים. כך יהפכו הרחובות למזבלה מעבר למה שהם היום ויגבירו את בעיית החניה.

אבל זה מתאים לך כי אתה רוצה לקטר. והעיריה /משטרה רוצים למנוע את התענוג ממך תענוג הקיטור ומזיזים את הרכב למזבלה, כמובן אחרי שהתרו בבעליו על רצונם לעשות כך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
קרא את הודעתי שוב פעם לאט ותבין.

אם לא הבנת נסביר שוב

גם עם פתק ולא תקבל דו"ח . אם יראו שהרכב לא זז תקופה ארוכה כן תקבל דו"ח או במקום בו מתרכזים עשרות כלי רכב למכירה

גם אם אני אקרא מהר, אני אבין בדיוק כך אם אני אקרא לאט.

בחיפה יש מקום שמתרכזים בו מאות מכוניות למכירה ואני לא יודע על דוחות שמחלקים לאותם הרכבים (בדיוק לפני קנית הרכב הנוכחי שלנו, הלכתי ובדקתי שם רכבים שמוצבים למכירה במטרה למצוא לי רכב שאני מחפש)

ואם קניתי רכב חדש ובישן אני לא רוצה להתשמש לאלתר עד שאמצא קונה שמעוניין ברכב? שוב, אם כך עשרות אלפי מכוניות היו צריכים לקבל דוחות אבל זה לא קורה - זה עוד חוק שאף אחד לא שם פס עליו.

פורסם

כדאי שנפסיק לדבר על זה כאן ונלך לישון.

משהו מהח"כים או מהעיריה עלול לקרוא אותנו ולהחליט על חוק שכל מי שרוצה לפרסם עם פתק את מכוניתו למכירה עליו לשלם אגרה, לקבל אישור ממכון התקנים לגבי מידות הפתק והרכב הנייר ולאחר תשלום אגרה הוא יקבל רישוי ל 30 יום לתליית מודעת הלמכירה על הרכב כאשר צמוד אליו רשיון השלט מהעיריה....

לילה טוב חברים.

פורסם

בחיפה יש מקום שמתרכזים בו מאות מכוניות למכירה ואני לא יודע על דוחות שמחלקים לאותם הרכבים - זה עוד חוק שאף אחד לא שם פס עליו.

בערים אחרות החוק נאכף בהחלט.

בין הרצליה לרמת השרון היה קטע דרך שחנו בו עשרות רבים עם שלטי למכירה. (חשיפה גדולה בציר תנועה ראשי).

הדבר הפריע לתושבים.

הדבר גרם למפגע כיוון שיש עצירה של רכבים בחניה כפולה ליד הרכבים החונים לצורך רישום פרטים והסתכלות של מתעניינים.

חולקו דוחות והמפגע איננו.

כנל גם ברעננה ברחוב אחוזה.

אם יש על מכונית "פעילה" שלט למכירה, והנהג מחנה אותה לידי ביתו / מקום עבודתו - סביר שהמשטרה לא תתנכל לו ולא תרשום דו"ח.

אם סוחרי רכב, או מוכרים פרטיים מעמידים רכבים באזור מסויים לפי "מנהג המקום" והמקום נהפך לחניון רכבים למכירה ומהווה מפגע / הפרעה - המשטרה אוכפת את החוק.

S-DAN, זה שלא נתקלת בזה, לא אומר שזה לא קיים.

אני מעולם לא ראיתי גלי רדיו, או אלקטרונים. אבל הם ישנם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בחיפה יש מקום שמתרכזים בו מאות מכוניות למכירה ואני לא יודע על דוחות שמחלקים לאותם הרכבים (בדיוק לפני קנית הרכב הנוכחי שלנו, הלכתי ובדקתי שם רכבים שמוצבים למכירה במטרה למצוא לי רכב שאני מחפש)

quote]

אם הייתי יודע שאתה חיפאי הייתי מציין לך את המקום שדרות אבא חושי ליד רמת גולדה נכון ? או שיש עוד מקומות.

לידיעתך מעת לעת המשטרה מחלקת שם דוחות

תשאל איך אני יודע?

מניסיון אישי של קבלת דו"ח שם בדיוק על העבירה ההזויה. ובאותו יום לשוטר נגמרו לפחות 2-3 פנקסים.

היא עושה זאת גם במרכז זיו לכיוון הירידה לעיר אחרי בנק לאומי עד שכיום אתה לא מוצא שם כלי רכב למכירה פרט לכמה שנמצאים אחר הרמזור בכיוון הירידה שם תמצא 3-4 כלי רכב למכירה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה בדיוק העניין שמכעיס אותי :evil:

חוק הזוי שמנוסח בצורה עקומה ומאפשר לרשויות להפיל תיק על בעל רכב תמים המבקש בסך הכול למכור את מכוניתו.

מה היה כל כך קשה למחוקק לנסח משהו כזה? (אני לא משפטן אז סליחה על הניסוח העקום)

"לא יעמיד אדם בדרך רכב המוצע למכירה על ידי שלט באופן המהווה מטרד לעוברי הדרך"

למה מחוקקים חוק בצורה מעורפלת שדורשת פירושים ופילפולים ו"שיקול דעת" של הפקח/שוטר?

מהכרותי רבת השנים עם המדינה בה אנו חיים חוקים מסוג זה שנוסחו בצורה מעורפלת מאפשרים לפקיד יצירתי במשרד ממשלתי כזה או אחר להעשיר את קופת העיריה/מדינה בכל עת שיחפוץ.

הרי מחר עיריה או מועצה מקומית הרוצה לשפר את מצבה הפיננסי יכולה להורות לפקחי החניה להנפיק דוחות לכל רכב החונה ברחוב עם פתק למכירה והדבר יהיה חוקי לחלוטין. אם הדבר תלוי ב"שיקול דעת" אפשר להיות סמוכים ובטוחים שהעיריה תמצא כבר את "שיקול הדעת" וההצדקה המתאימה.

פורסם

היי

אני לא מבין מה הבעיה, לצאת לאוטו פעם בשבוע שבועיים, גם ככה רצוי לצאת להניע אותו.

לתת איזו שטיפה קלה, ולהזיז את האוטו איזה שתי חניות קדימה, שתי חניות אחורה.

ברור שהפקח/שוטר לא עבר ברחוב ובדק למי יש טסט, סביר להניח שהחלון שלך מלא אבק שכבר לא רואים כלום.

שמסביב לגלגל כבר יש ערמות של עלים.....

אתה יודע על מה אני מדבר, רואים שהאוטו לא נוסע.

פלג_

פורסם

quote]

אם הייתי יודע שאתה חיפאי הייתי מציין לך את המקום שדרות אבא חושי ליד רמת גולדה נכון ? או שיש עוד מקומות.

לידיעתך מעת לעת המשטרה מחלקת שם דוחות

תשאל איך אני יודע?

מניסיון אישי של קבלת דו"ח שם בדיוק על העבירה ההזויה. ובאותו יום לשוטר נגמרו לפחות 2-3 פנקסים.

היא עושה זאת גם במרכז זיו לכיוון הירידה לעיר אחרי בנק לאומי עד שכיום אתה לא מוצא שם כלי רכב למכירה פרט לכמה שנמצאים אחר הרמזור בכיוון הירידה שם תמצא 3-4 כלי רכב למכירה.

קצת פחות שמעתי על אבא חושי ולכן גם כשאני חיפשתי רכב לא הלכתי לשם (המקום הזה לא היה ידוע כמקום מכירת רכבים) אבל על הכביש שנוסע לכיוון האוניברסיטה ישנם מאות מכוניות שמוצבות למכירה (ואני לא מאמין שכל המכוניות הללו של התושבים שגרים באזור) ולפי מיטב ידעתי - לא מחלקים שם דוחות.

בכל אופן, טחנו את הנושא יותר מידי - לפעמיים למשטרת ישראל חסרים דוחות, אז זאת הסיבה שהחוק הזה קיים.

פורסם

כיוון שעל מכונית שמוצעת למכירה מפורסם מספר הטלפון, אז אני מניח שהפקח התקשר לבעל הרכב לפני שתקע את שלו, הרי המטרה היא מניעת ההפרעה לציבור ולא העשרת קופת העיריה. חה חה חה.

בעיר מתוקנת היה על העיריה להקצות מתחם שישמש לכך מבלי להפריע לציבור. ואז הדוחות מוצדקים. אלא אם הרכב ממשיך לשמש את בעליו באופן יומיומי, ולא במקומות בלתי מורשים של ריכוז רכבים למכירה.

פורסם

לפני שנים, בקרתי בכותל ובכניסה עמד אדם ושלט על צווארו בו נכתב שהוא מחפש שידוך ומה הן מעלותיו.

אני חושב שיותר פשוט לכתוב על הרכב:

" רוצים אותי ? התקשרו ל-1234567 "

יכול להיות שזאת דרך טובה יותר לחפש היכרויות ושידוכים.

לפחות לא פרסמת רכב למכירה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קצת פחות שמעתי על אבא חושי ולכן גם כשאני חיפשתי רכב לא הלכתי לשם (המקום הזה לא היה ידוע כמקום מכירת רכבים) אבל על הכביש שנוסע לכיוון האוניברסיטה ישנם מאות מכוניות שמוצבות למכירה (ואני לא מאמין שכל המכוניות הללו של התושבים שגרים באזור) ולפי מיטב ידעתי - לא מחלקים שם דוחות.

בכל אופן, טחנו את הנושא יותר מידי - לפעמיים למשטרת ישראל חסרים דוחות, אז זאת הסיבה שהחוק הזה קיים.

אני ואתה מדברים בדיוק על אותו מקום. מה לעשות והרחוב נקרא אבא חושי ושם גם קיבלתי את הדו"ח ולא רק אני.

ודרך אגב אם אני דייר ברחוב ובגלל אותם רכבים העומדים למכירה לא היה לי מקום חניה, הייתי מזעיק את המשטרה /עיריה מדי יום לתת דוחות עד שהחגיגה במקום תיגמר. והיא תיגמר בדיוק אחרי שבוע.

יש הבדל בין שאתה שם את רכבך עם שלט ומשתמש בו מדי יום יומיים לבים הפיכת הכביש למגרש מכוניות.

ורק לידיעתכם חלק גדול מן המכוניות החונות שם הם של סוחרי רכב , שמציגים עצמם כבעלי הרכב, בשיטות הידועות לכולנו.

אז

שישים אותם במגרש

הטוב ביותר כמובן לנסח את הסעיף באופן קצת ייותר חיובי, אבל גם ללא השינוי נדיר כי מישהו יקבל דו"ח על הסעיף , אלא אם באמת כלו כל הקיצין.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...