Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה, כרגע יש לי מאזדה לאנטיס 323 מודל 2000 ואני מעוניין למכור ולקנות במחיר שלה +- מכונית יותר אמינה ויותר חזקה .

ראיתי את האופל ויקטרה שנת 2001 והיא מצאה חן בעיניי בגלל כמה סיבות :

1- רכב גרמני ובטיחותי יותר מהמאזדה שהיא לפי דעתי מאוד מסוכנת מבחינת גוף ויציבות !

2- מנוע חזק בהרבה מהמאזדה שלי והפרש ניכר מבחינה זו.

3- לדוד שלי יש אופל ויקטרה כזו אבל עם מנוע 2000 והוא נהנה מכל רגע איתה .

אז מה דעתכם ? האם כדי לקנות או שיש בעיות נפוצות בדגם זה ?

ואיך היא צורכת דלק כאילו כמה היא עושה לליתר ?

בבקשה תפרטו את דעותכם כי אני באמת מעוניין לקנות ולהבין את הכל מסביב לפני קנייה .

פורסם

אופל לדעתך יותר אמינה ממאזדה לאנטיס?

קשקוש באלבוש...למרות שלא הייתה מעולם וקטרה ברשותי, אני נוהג על לאנטיס בדיוק כמוך, ואני רוצה להגיד לך שהיא מאד אמינה ויש לה חלפים בשפע. מה שלא ניתן להגיד על רכבי אופל, ובוודאי לא על הוקטרה, שהוא דגם נדיר יחסית במחוזותינו.

כמובן, שכל מקרה צריך להיבחן לגופו.

ועוד משהו - לא דיברנו על סחירות...אני מכיר בעל וקטרה יפהפיה, שניסה למכור את הרכב שלו במשך חצי שנה בערך.

אולי פשוט תשדרג למאזדה 626??

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לא התכוונתי לאמינות מבחינת תקלות אלא צבחינת גוף. המאזדה פשוט כמו נייר !

במהירות 110-120 אתה רואה שהמכונית כמעט עפה מהמקום ומבחינת יציבות היא על הפנים . ומה עוד, כשיש ריח של עלייה בכביש המאזדה פשוט מתה ואי אפשר להאיץ הרבה ומרגישים שהרכב מתאמץ יותר מדי .

ולגבי המכירה ? זה לא ממש מדאיג אותי .

אני מעוניין לדעת איך הרכב בכללי ואיך הוא בצריכת דלק ומבחינה מכנית . וגם איך הוא מבחינת תקלות ..

תודה

פורסם

אין לי נתונים מספריים, אבל אני מכיר שני אנשים שהיה להם אותו, ושניהם התלוננו מאוד מצריכת הדלק, אחד מהם אהב מאוד את האוטו אבל מכר אותו ועבר לפאסאט דיזל בגלל הדלק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על אמינות אני לא יכול לענות לך, כי לא היה לי כזה רכב, אבל מבחינת כח אחיזה והנאה מנהיגה אתה תרגיש ממש עולם אחר לעומת ה323.

כמו שאמרת היא גם יותר בטיחותית.

אל תפחד מהשטויות של "אין חלקים להשיג" זה חארטה ברטה. אופל וקטרה זה לא רכב נדיר, נקודה. לא נפוץ כמו כל המאזדות שהכביש מפוצץ בהן, אבל ממש לא נדיר.

לדעתי זו עסקה טובה מאד, אתה קונה רכב מנהלים ברמה ארופאית במחיר של משפחתית. אם תמצא אחת שמורה לך על זה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...