Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב המדובר: A4 1.8T 160 כח נמצא 3 שבועות על הכביש.

אני עדיין בשלבי התרגלות לרכב טורבו אחרי הרבה שנים עם אטמוספרי יחסית לא חלש (A6-2.4), ואני מרגיש שלרכב טורבו עדיין חסר מעט כח והוא מסוגל לתת יותר.

יש לי מספר שאלות:

1. הרכב מצויד בתייבת הילוכים מסוג מולטיטרוניק שהבנתי שהיא קצת רגישה, התייבה תהיה מסוגלת להתמודד עם תוספת הכח?

2. מה קורה בנוגע לאחריות יצרן במקרה של עדכון תוכנה?

3. האם כדאי לתת לרכב עוד קצת זמן "הרצה" לפני שניגשים לעשות עידכוני תוכנה?

4. הבנתי שיש לרכב מערכצ שנקראת ANTI-TUNING, כיצד פותרים את הבעיה הזאת?

5. אפשר להמשיך לתדלתק דלק 95? אני ממש לא מתכוון להתחיל למלא 98.

בקשר למותגים- מסקירה קצרה ברשת עולה הרושם שAPR מבטיחים את השיפור הכי גדול, יש תוכנות אחרות שאולי מומלצות יותר?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תשובות :

1.התיבה אכן רגישה, ועלות התיקון שלה גבוה בצורה לא פרופורציונאלית, אני מאמין שהיא תוכן להתמודד עם צ'יפ מתון שנותן הספק גבוה אבל לא משתולל בסל"ד נמוך !, אחרי הכל לכל יצרן יש טולארנס ואין מצב שהתיבה בנויה "על הקצה", הנקודת כשל של תיבה אוטומטית היא מומנט גבוה מידי בסל"ד נמוך ולא הספק גבוה

2.עד כמה שידוע לי ויתקנו אותי במידת הצורך בעלי המקצוע, אין ממש דרך לעלות במוסך שהוחלפה תוכנה, מה שכן בעת צריבת תוכנה במוסך תמחק לך התוכנה המשופרת, במקרה של APR הם מבטיחים צריבה חוזרת ללא עלות, עם שאר הסדנאות צריך לבדוק.

3.כמה קילומטרים עבר הרכב ?

5.בהחלט אפשר לתדלק 95, יתכן והצ'יפ לא יגיע לביצועים המוצהרים שלו אבל בכל מקרה תהיה תוספת ראויה

לסיכום, ברשותי A4 1.8T ידנית (שנת 02)

עם צ'יפ מתוצרת אפסולוט שהותקן ע"י E&A אני מתדלק 95 אוקטן

ואני מ-א-ו-ד מרוצה מהאופי של המנוע והנתונים המעשיים בשטח.

תהנה

פורסם

תודה על התגובה.

הרכב עבר עד כה 400 ק"מ.

אני לא מתכנן להתחרע איתו במירוצים/ימי מסלול/ג'ימיקאנות ושאר ירקות, פשוט רוצה מעט תוספת כח לנסיעות יומיומיות.

שאלה נוספת לגבי צריכת דלק- ההגיון שלי אומר שהצריכה אמורה להשתפר בגלל שלוקח פחות זמן, והאצה פחות חדה על מנת להגיע למהירויות שיוט,הגרף של APR מראה תוספת משמעותית של מומנט בסל"ד נמוך.

יש הגיון בדבר?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

דווקא האפסולוט הוא אחד האלימים והכוחניים שיש בשוק.

אבל אני מאמין שהחב'רה הE&A יכולים להתאים אותו גם לרכב שלך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפותח השרשור -

ממליץ לך להתרגל קצת לרכב לפני שינוי/שדרוג התוכנה.

לאחר מכן, במידה ותחליט על שדרוג, ממליץ לך על אבסולוט של E&A. התקנתי אצלהם לא מעט צ'יפים ברוב המכוניות שהיו לי. חבר'ה מקצוענים שיודעים את העבודה.

בהצלחה, ותהנה מהרכב.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

יוסי העלה את השאלה. אני בהחלט ממליץ לעבור קודם כל את 1000 הק"מ, השינוי באופי פעולת המנוע יהיה בהחלט מורגש.

אבי קנה לא מזמן פג'ארו וההבדל בעוצמת המנוע לאחר 400 ק"מ לעומת 1000 ק"מ הוא מורגש ביותר.

בכל מקרה, יצרני רכב רבים ממליצים לעבור 1000 ק"מ של "הרצה" למנוע בטווחי סל"ד שונים אך לא קיצוניים בכדי שחלקיו הפנימיים "ישתפשפו" וכך אופי פעולתו יהפוך חלק יותר.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
הדבר הכי נכון לעשות הוא ללכת לכל הסדנאות:

Giac ,אפסולוט-E&A

TopRpmריבו

APR-PitStop

והתנסות בגרסאות הניסיון שלהן.

זה בדיוק הדבר שלא הייתי ממליץ לעשות. מיש-מש לשמו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

+1 לרנזי

מתחילים לעשות סלט של תוכנות על תוכנות ואתה לא יוצא מזה

אחרי זה מתחילות תקלות ואתה מוצא את עצמך עם שרשורים זועמים בפורום, ונזרק מסדנא לסדנא בהאשמות שווא

כנס ל-E&A, תבקש מראש להתנסות בGIAC ואפסולוט ותרכוש את הטוב לך מבין השניים

לחילופין כנס לפיטסטופ שים גירסה מלאה של APR או התנסות, אם טוב לך תשאר איתה וזהו

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

קצת עתיק אך עדין רלוונטי.

חברים מישהו יכול לספר קצת על ההבדלים בין התוכנות?

בכמה מעלים את הגדישה בכל אחת?

לכמה זמן ניתנת גרסת הניסיון?

הבדל במחירים גם יעזור.

תודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
תשובות :

2.עד כמה שידוע לי ויתקנו אותי במידת הצורך בעלי המקצוע, אין ממש דרך לעלות במוסך שהוחלפה תוכנה, מה שכן בעת צריבת תוכנה במוסך תמחק לך התוכנה המשופרת, במקרה של APR הם מבטיחים צריבה חוזרת ללא עלות, עם שאר הסדנאות צריך לבדוק.

לסיכום, ברשותי A4 1.8T ידנית (שנת 02)

עם צ'יפ מתוצרת אפסולוט שהותקן ע"י E&A אני מתדלק 95 אוקטן

ואני מ-א-ו-ד מרוצה מהאופי של המנוע והנתונים המעשיים בשטח.

תהנה

במוסך המרכזי יכולים לזהות שהתוכנה לא מקורית , וב- VAS זה קופץ בגדול ובאדום , מה עליך לעשות שאתה מתכוון ללכת ולתקן באחריות שים את התוכנה המקורית ואז לך למוסך אחרת האחריות תתבטל.

• תוכן חדש...