Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתי לפרסם מודעה ביד 2, נתקלו עיני בריבוע צנוע במרכז הדף מתחת לפרטיי האישיים על אפשרות חינם של אתר יד 2, פרסום פלאפון שאינו שלי, כאשר האדם החפץ באובייקט שאני מוכר הוא יתקשר לאותו מספר, ויעבור ישירות אלי.

השאלה פה, למה? אני מבין את הכוונה הטובה באיי חשיפת פרטים, כמו מספר אישי שאני לדוגמא איני רוצה שיופיע ברחבי האינטרנט, אבל נגיד לאדם שמתקשר אלי, הדבר לא עולה כסף?

מה עם מגרשים וסוכני רכב?, יותר לא צריך לקנות ביגטוק, יד 2 מחלק מספרים בחינם :shock:

פורסם

אכן, אתר יד2 עשה כאן משהו שעוזר המון לכל אותם סוחרים.

לדעתי זהו שירות בעייתי, בנוסף כבר אי אפשר להריץ גוגל על מספרי טלפון שכן על מנת לראות מספר באתר יד2 צריך ללחוץ הצג מספר - באסה

פורסם

כנראה שמדובר בהחדרת מוצר חדש ולכן הם נותנים בחינם בשלב ההרצה.

יבוא היום שזה יעלה כסף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אכן זה חינם.

אבל,קרה לי שהתקשרו אליי "בקשר לדירה - מתי אפשר לבוא לראות?" כאשר פירסמתי את רכבי למכירה..

ומחפש הדירה טוען שה קרה לו יותר מפעם אחת.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

קרה לי שהתקשרו אלי בקשר ל"דירה" למרות שלא הייתה שום מודעה שפרסמתי שם.

לא חשבתי אפילו שזה יכול לקרות בגלל השרות הזה עד שציינת, יכול להייות שהיה בלבול מכיוון שהמספר שלי נמצא אצלהם "במאגר" מפרסום ישן של מודעה?

פורסם

זה באמת חינם, ואני מאמין שישאר חינם.

צריך לזכור שנותנת השירות, סלקום (אם אני זוכר נכון) נהנת מהרבה מאוד שיחות נכנסות שאחרת היו מתחלקות בין כל החברות (ולכן מקבלת "דמי קישוריות") וכן השיחות של בעל המודעה שבודק אילו הודעות הושארו לו.

:turn-l:
  • תוכן חדש...