Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לאחר הרבה מחשבות, תהיות,קושיות ושאלות קנינו טויוטה יאריס ובתחילת שבוע הבא אנו לוקחים אותה מהסוכנות.

אשמח אם מישהו ישתף בחויות /ניסיון שלו:

1 למה חשוב לשים לב בעת קבלת רכב חדש מהסוכנות? (זה פעם ראשונה שאני קונה רכב חדש אז כל עצה ו/או תובנה תתקבל בברכה )

2 איפה אפשר לקנות כיסויים לטויוטה יאריס? (יש שם חלוקה של מושב אחורי ל 2 מושבים+מושב אחד וניסיתי לחפש בגוגל כיסויים מהסוג הזה ובינתיים לא מצאתי....) אולי מישהו כבר חיפש ומצא?

תודה רבה!

סופשבוע נעים,

קטיה

פורסם

חשוב בעיקר לעשות סיבוב סביב הרכב ולוודא שאין לו דפיקות או מכות בפח. לא פחות חשוב מכך זה לזכור שבפעם הראשונה בחייך ניתנה לך ההזדמנות ליהנות מרכב חדש - כזה שאיש עדיין לא ישב על מושביו ולא לכלך את ריפודיו או את המאפרה שלו, כך שעכשיו זה תורך ליהנות. כמובן שההנאה לא צריכה לבוא בדמות הרס ובלאי באופן מכוון, אבל באמת שקשה לי למצוא את ההיגיון בלהוציא רכב חדש מהסוכנות ומיד לאחר מכן להלביש על מושביו כיסויים, שבחלק מהמקרים אף יכולים לפגוע בתפקוד כריות האויר.

יאללה, שיהיה בשעה טובה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כיסויי קטיפה מבד יקר יכולים להוסיף לרכב שריפודיו מקוריים זולים.

כך זאני לא רואה שום דבר פסול בכך. אבל יש ללכת לרפד שיתאים ויתפור אותם בדיוק לפי המידה וילביש בצורה יפה. אני לא זוכר אם יש ביאריס כריות אויר בכסאות אבל אין אם זה בעיה. לפני 10 שנים שמתי ריפודים בבורה בגלל שמקוריים היו לא לטעמי ועשו לי מאין פתח דק עם גומיות לאורך כל הכסא בדופן החיצונית של המשענת שמאפשר לכרית להפתח.

פורסם

תודה רבה על התשובה שלך :-). אולי אני ובעלי קצת "חזירים" ומי שלא נוהג לפעמים אוכל ושותה באוטו .....בנובמבר גם תיוולד לנו ילדה קטנה שבטח גם היא תתרום את חלקה -מה שאני אוהבת בכיסויים שאפשר להחליף אותם פעם ב 3 שנים:)-קנינו את הרכב לתקופה של 10 שנים בערך....

אולי יש דרך לנקות את המושבים במידת הצורך שאני פשוט לא מודעת לה ובאמת הכיסויים מיותרים?

איך הכיסויים עלולים לפגוע בכריות אויר-אם בכל זאת נקנה אותם למה לשים לב בזמן ההתקנה כדי שלא תהיה פגיעה?

פורסם

קודם כל-תתחדשו ותהנו.ליאריס אין כריות אוויר בכסאות אלא רק מקדימה ובצדדים. יש כל מיני תכשירים לנקות את המושבים אך זה פוגם בבד בסופו של דבר ומוריד מהצבע אם מנקים באופן תכוף.בנוגע לדברים שצריך לשים לב אליהם בהוצאה מהסוכנות-אלעד די סיכם את הכל, אני הייתי מוסיף שתבדקו מתחת לרכב באזור הפגוש הקדמי לראות שלא שפשפו אותו מלמטה.

בעקרון צריך לשים לב לכיסוי האחורי-שיתקינו לכם כיסוי נפרד למושב האחורי הקטן יותר.

כיסויים למושבי הנהג והנוסע הקדמי-לשים לב שהם לא מתלבשים גם על הפלסטיק התחתון ושניתן להורידם באמצעות רוכסן או כל אמצעי אחר שנוח כדי לנקות. הכיסויים לא אמורים להפריע לפתיחת כריות האוויר.

שימו לב שבהתקנה לא מבצעים לכם תיקונים "על המקום" (חיתוך חתיכה עודפת לדוגמה) שיכולים לפגוע בריפוד המקורי.

סעו בזהירות,ותהנו מהרכב. רובוטית או ידנית?

פורסם

אני לא רואה פסול בהתקנת כיסויים ברכב חדש (בהנחה שאינם מפריעים לפעולת כריות אוויר, אם קיימות). אני לא חושב שזה פוגע ולו מעט מההנאה מהרכב החדש ועוזר לשמור על תחושה "חדשה" לאורך יותר זמן. את הכיסויים ניתן לכבס תקופתית או להחליף לאחר מספר שנים. כל עוד לא נשפכו שם נוזלים, המושב ישמור על מראו החדש.

פורסם

כמו שנאמר כאן כבר תסתובב מסביב לרכב אל תתבייש להסתכל גם מלמטה לראות שאין דפיקות.

פתח דלת דלת ותראה שאין שום סריטות על הפלסטיקים שכן עובדי הנמל עושים את העבודה הזאת על אותו הרכב יום יום אך גם הם בסופו של דבר בני אדם תבדוק הכל.. וכיסוי מושבים?!? שמי שיקנה ממך את הרכב ישים!

תתחדש!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום קטיה,

חברת טופ קאר היא חברה לייצור כיסויים למושבי הרכב עפ"י התאמה מדויקת של מידות המושבים, כולל התאמות מיוחדות למשענות יד, פתחים לכריות אוויר ועוד.

החברה נמצאת בחולון ומבצעת גם התקנות מקצועיות במקום.

מוזמנת להכנס לאתר : http://topcar-ltd.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

• תוכן חדש...