Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ממש בקרוב אני רוכש סט קלארוס שישבו על מגבר sundown 100.4

ואני צריך קיט חיווט להתקנה, חשבתי על 4 גייג'.

מישהו יכול להמליץ על קיט ב300 ש''ח?

ראיתי את הקיט הזה:

http://www.sounder.co.il/eMall/product.asp?pc=98755

מה אתם אומרים עליו?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

האר סי איי בקיט הזה לטעמי פשוט מדי..אבל ישנם המון סוגיות בעניין הזה..תקנה תחבר..אם הכל תקין ללא רעשים.

מי אני בכלל.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
אהובי שי מוכרים ערכה טובה, והפלוס בה הוא הRCA האיכותי כמו הכבלים עצמם!

עומר.

עד כמה שאני יודע אסור לפרסם מתקיני מערכות..

בכל מיקרה יש על זה הרבה וויכוחים סט התקנה (עזוב את הRCA שזה סרט בפני עצמו הוויכוח) עושה את אותה עבודה של סט באלפיים.

העיניין הוא הCCA (מקווה שלא טעות) או שזה רק ציפוי או שזה הכל CCA זה ההבדל בגדול..אבל תבדוק תביא לנו תוצאות בהצלחה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני לא מפרסם מתקין אלה ערכה!

וגם לא מפרסם אני ממליץ..

מנסיון הכבל עצמו עבה ועם המון גידים דקים, זה מה שהופך את הכבל לאיכותי, הכבל גם גמיש, שזה פלוס בפני עצמו!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

תקנה 5 מטר 4 גייג' של סאונדקווסט לפלוס

1 מטר 4 גייג' סאונדקווסט למינוס

כבלי רמקולים של אומגה אודיו 1.5

בית פיוז

כבל RCA של אודיסון

ונשאר עם עודף בכיס.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

סליחה על התגובה המאוחרת, פשוט הייתי בצבא.

עומר תודה על ההמלצה, אבדוק את זה.

ביוס, מאיפה אני קונה כל דבר וכמה בערך זה יצא לי בסוף?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...