Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום עשיתי טיפול 15K במוסך צ'מפיון ( העדפתי לשלם עוד קצת בשביל לא להרוס את ההסטוריה של הרכב.) ביקשתי מהמוסך,שיבדוק למה התצרוכת דלק ברכב גבוהה,חיברו את המחשב וזה הראה תקלה של,חיישן למדה לפני ממיר.

ההצעת מחיר של המוסך היא: 1500 ש"ח

מהי העלות האמיתית/הגיונית של חיישן כזה?

ואיפה אפשר להחליף את החיישן במחיר נורמלי באזור חדרה?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

אתה יודע את דגם המנוע ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לדעתי תלך לעוד מוסך (לא בהכרח מורשה אודי, אבל בהכרח אמין) לקבל חוות דעת, יכול באמת להיות שיש בעייה עם החיישן למדה אבל מי אמר שהוא הלך וצריך להחליף אותו? אולי זו בעיית לכלוך או מגעים?

אני מניח שבעייה שהייתה דורשת החלפת החיישן הייתה מדליקה לך נורת אזהרה בדשבורד, ולא ציינת כי היו נורות אזהרה איזשהן.

בנוסף, גם אם באמת צריך להחליף אותו - מדובר בחיישן מאוד יקר ולכן הייתי ממליץ לחפש מפירוק, או ב EBAY לפני ריצה לצ'מפיון ותשלום של 1500 ש"ח.

בהצלחה, דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

יכול להיות שזה דגם המנוע? 8L1CD8

הם קבעו שזה חיישן כי אחרי ניסיון של איפוס התקלה היא חזרה.

לא נדלקה נורה כלשהיא אבל אי אפשר לדעת כי יש כמה נורות שרופות בלוח שעונים (מחלה של אודי)

פורסם
שלום,

היום עשיתי טיפול 15K במוסך צ'מפיון ( העדפתי לשלם עוד קצת בשביל לא להרוס את ההסטוריה של הרכב.) ביקשתי מהמוסך,שיבדוק למה התצרוכת דלק ברכב גבוהה,חיברו את המחשב וזה הראה תקלה של,חיישן למדה לפני ממיר.

ההצעת מחיר של המוסך היא: 1500 ש"ח

מהי העלות האמיתית/הגיונית של חיישן כזה?

ואיפה אפשר להחליף את החיישן במחיר נורמלי באזור חדרה?

תודה

ועכשיו ההיסטוריה של הרכב בסדר? שטויות במיץ עגבניות.

• ספונסר פורום
פורסם

מנוע אודי 1.8 20V APG

החיישן המותקן ברכב הוא מטיפוס WIDEBAND

מחירו של אחד כזה בוש מקורי כולל עבודה אתה יכול לקבל ב 1000 שח לפני מעמ .

בשום אופן לא מומלץ להשתמש במשומש (אתה גם לא תמצא כי זהו חיישן יחודי )

מאחר והנתון המתקבל ממנו הוא קריטי ליחידת הבקרה והוא בעצם הכלי היחיד

שלה לקביעת מפות הדלק המעשיות בכל רגע נתון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

1000 ש"ח + מע"מ זה אומר 1160 ש"ח זה אומר שההצעה שקיבלתי מהמוסך של צ'מפיון זה הצעת מחיר סבירה הם הציעו 1500 ש"ח כולל מע"מ + 10%

אם הייתי בסביבה הייתי שמח לקפוץ למוסך רון גם שקלתי לנסוע אליו בשביל הטיפול אבל זה טרחה מיותרת שהעדפתי להמנע ממנה.

לגבי ההסטוריה של הרכב לדעתי כן עכשיו היא דרכי אם הרכב היה מטופל משנת 2002 בחברה למה בשביל כמה שקלים אני לא ימשיך לטפל שם?

מה גם שבכל המוסכים שביררתי בחדרה עד כה כולם לא מוכנים לטפל באודי

• תוכן חדש...