Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה לאתר בית חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחמש-שש שנים האחרונות, Ynet שימש כאתר הבית שלי. מה שהתחיל כמהדורה האלקטרונית של עיתון "ידיעות אחרונות" הפך מאז לאתר של "תוכן", ועם הטרנספורמציה הזאת הגיעו הרבה דברים מיותרים. מעבר לכך שאני לא באמת מעוניין לדעת מה נתי רביץ חושב על פרשת השבוע, לאן נינט הלכה אתמול בערב ומי מתארח באולפן של קוטנר, לאחרונה שמתי לב שכל הכותרות הראשיות, 364 ימים בשנה (למעט יום העצמאות אולי) מדברות על חדשות רעות, כאילו כבר אין שום דבר טוב ששווה לדווח עליו בארץ.

משום שנמאס לי להתעורר כל בוקר ולהרגיש שישראל הפכה לקוסובו, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף אתר בית ולומר שלום לאתר החדשות הגדול במדינה. מה שאני מחפש באתר הבית החדש: עדכונים חשובים מהארץ (חשוב למי שגר בחו"ל), ומשהו אופטימי להתחיל איתו את היום. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות, כל דבר מעניין הולך - בעברית, רוסית או אנגלית.

אשמח אם תוכלו להמליץ על אתרים מעניינים שאפשר לפתח איתם מערכת יחסים רצינית. :mm_yeah:

בתודה מראש.

פורסם

about:blank

?

אחל'ה אתר, עולה מהר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
about:blank

?

אחל'ה אתר, עולה מהר.

:mm_yeah:

וואלה... לא ידעתי שלגוגל יש חדשות. נראה טוב דווקא, תודה.

לא בדיוק, שים לב שאלה בעצם כתבות מכל מיני אתרי חדשות (נענע 10, NRG, וכו')

פורסם
לאחרונה שמתי לב שכל הכותרות הראשיות, 364 ימים בשנה (למעט יום העצמאות אולי) מדברות על חדשות רעות, כאילו כבר אין שום דבר טוב ששווה לדווח עליו בארץ.

משום שנמאס לי להתעורר כל בוקר ולהרגיש שישראל הפכה לקוסובו, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף אתר בית ולומר שלום לאתר החדשות הגדול במדינה..

זה הטרנד השולט בארץ בכל החדשות באשר הן, אינטרנט, רדיו, טלויזיה ואפילו העיתונות הכתובה.

אתה החלטת לשנות אתר בית, אני החלטתי להפסיק לראות/ לשמוע חדשות מעבר לפעם ביום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם בבית וגם בעבודה, זה אתר הבית שלי:

www.kafe.co.il

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...