Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה אנחנו טסים מספר חברים לבורגס שבבולגריה, כמובן שחופשה איננה חופשה ללא אלכוהול ואנחנו מעדיפים להסתמך על אלכוהול מהארץ מחשש לזיופים או למוצרים לא מוכרים שם.

בכל אופן תהיתי לגבי הנהלים של הבאת שתיה חריפה מהארץ, מכיוון שאי אפשר להעלות נוזלים למטוס בתיק גב שעולה איתך למטוס אזי אי אפשר לקנות בדיוטי פרי ולקחת איתך אלא רק לקחת בחזור, השאלה היא האם יש הגבלה לגבי הבאת שתיה במזוודה שיורדת לבטן המטוס? במידה וזה אפשרי האם יש הגבלה כל שהיא לגבי מה מותר להביא לשם ו\או לכמות שמותרת לאדם?

תודה! :wink:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לפי מה שאני יודע, אין שום בעיה לקנות בדיוטי פרי ולעלות עם זה למטוס.

אני עשיתי את זה לא פעם, בטיסות לגרמניה, הונגריה, אנגליה, צרפת וטורקיה.

מגרמניה לארץ לא נתנו לחבר שלי להכניס בקבוק מים לאיזור של הדיוטי פרי. אז הוא קנה בקבוק מים בדיוטי ועלה איתו למטוס בלי בעיה.

מה שכן, פעם אחת כשטסתי בקונקשן לווילס-דרך הית'רו- עשו לי בעיות על פחית קטנה של קוקה קולה שקיבלתי במטוס..

כל עוד אין קונקשן, לא צריכה להיות בעיה.

לגבי כמויות שמותר להעביר, אני לא סגור.

תהנו!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

עד כדי כך? אנחנו הולכים למלון בשם חריזנטמה אם מישהו מכיר, אגב איך הקזינו שם? אני לא מצפה ללאס וגאס אבל האם הוא סביר?

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לא מכיר אותך, לא יודע מי אתה ואני מאוד מקווה שמה שאני הולך לכתוב עכשיו מיותר. אבל רק בשביל הסיכוי הקטן שעוד לא הבנת את זה בעצמך, אני אכתוב את זה בכל זאת:

סע לך עם חבריך לבורגס, תעשו חיים, תשתכרו, תבלו ותהנו כמה שרק אפשר. בכל מקרה, אל תשכחו שגם אם אתם לא ממש מתכוונים לכך, אתם עדיין מייצגים את מדינת ישראל.

היום היתה כתבה בידיעות אחרונות על צעירים שהשתוללו באיזה אי יווני והסבו נזק רב מאוד למלון ששיכן אותם, ולא פחות מכך: גרמו לנזק אדיר לישראלים שנופשים בחו"ל. אנא, גם כשאתם שיכורים מהתחת ומקיאים בלי הכרה (ותכל'ס, כולנו היינו בסיטואציה הזאת מתישהו בחיים), בבקשה עשו זאת מבלי לגרום נזק או אי-נוחות לסביבתכם.

חופשה נעימה!

נ.ב.: כל עוד הבקבוק שרכשת בדיוטי-פרי סגור, יתנו לך להעלות אותו איתך למטוס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד ראשית קבל ח"ח, ציפיתי לתגובה כזו אחרי שגם אני ראיתי היום בחדשות את הידיעה ואפילו הרחיקו המלונות והודיעו שהם לא יאפשרו שהות של ישראלים במלון (ובצדק לדעתי), בכל אופן ללא ספק כל פעם שאני בחו"ל אני מרגיש "שגריר" שמייצג את המדינה שלי ומשתדל להשאיר רושם טוב על אנשים זרים (לא פעם אני מוצא את עצמי מדבר עם איזה מישהו שאני לא מכיר בכלל ובסוף הוא אומר לי שהוא תמיד חשב שהישראלים עדיין צדים עם נבוטים ולובשים עור של פרות :lol: ושממש שיניתי את הדעה שלו).

בכל אופן למקרה שיהיו פאשלות תרגלתי את החברה במשפט הבסיסי "I am mexican" ולכולם יש שמות כיסוי, קרא לי חואן :lol:.

כמובן שהחלק האחרון בציניות. :wink:

פורסם

הייתי שם שנה שעברה רק במלון אחר, פלנטה.

הקזינו בחריזנטמה סבבה, לא לאס וגאס אבל יחסית גדול.

האוכל והשתיה בו אמורים להיות חינם (אם לא אז יש קזינו שכמעט כולם בו ישראלים קרוב למלון פלנטה, שבו הכל חינם בוודאות).

תהנה במועדוני חשפנות ובמסיבות (בטח תיצא ל-"לאזור", "ויקינג" ו"אורנג'").

תשכירו שם אופנועים על חשמל זה אחד הדברים המצחיקים.

רוב הדברים שם זולים, ואם אתם מתכננים להמיר כסף בדיוטי פרי, אז תימנע מזה תבואו עם דולרים או יורו ותמירו בכל מלון יש צ'יינג' עם יחסים הרבה יותר טובים מבארץ.

אם אתם מעשנים אז זה הזמן לקנות פאקטים.

אם אתה צריך עוד עזרה תשלח לי הודעה בפרטית אני ישמח לעזור.

פורסם

שימו לב שיש לרוב מגבלת מכס על הכנסת אלכוהול. אם אתם עוברים אותה ונתפסים - המשקאות מוחרמים ואתם מקבלים קנס.

על אף שאני לא בטוח, אני מניח שבולגריה מיושרת בעניין זה עם שאר האיחוד האירופי - שני בקבוקי יין או בקבוק אחד של שתייה חריפה לכל אדם.

שווה לכם לבדוק את זה לפני שאתם טסים, שלא יהיו פאדיחות.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אני גם טס לבולגריה, ביום שני הקרוב למשך שבוע.

אנחנו טסים 8 חברים, תכננו לקנות כל אחד 2 בקבוקים בדיוטי פרי, כדי להימנע מלקנות אלכוהול שמה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...