Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אני לא מסתיר את העבר שלי - התחלתי את דרכי בעולם המחשבים כטכנאי PC והלפדסק

העניין הוא שעברו להם איזה שמונה שנים נחמדות מאז ואני חלוד כמו נובה רוסי שלא תוחזק מעולם...

אני רוצה "לדפוק אימאג'" למחיצת מערכת ההפעלה של הCARPC (כונן C) לתוך כונן D

אחרי זה להעתיק אותה לכונן USB או DVD ולדאוג שהם יהיו BOOTABLE

השאלה היא כזו - בזמנו אני הייתי משתמש בGHOST (גרסאות מאוד ישנות - מאוד מאוד ישנות) שכבר היום לא יזהה לי שום דבר מההתקנים שעל לוח האם - בטח שלא את הכוננים הקשיחים.

באיזה תוכנות מומלץ להשתמש היום?

האם ניתן לעשות USB BOOTABLE לצורך שמירת הגיבוי?

האם הנושא מסובך יותר או פשוט יותר מאשר היה פעם?

אשמח להמלצות שלכם לסבא עייף ותשוש ולא מעודכן :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחזק את האקרוניס , מאוד יעילה וטובה :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

גוסט נשמע יותר טוב? :D

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

שמעתי המלצות על האקרוניס גם כאן בפורום אבל פולני פוחד משינויים :-P

אני אנסה להוריד - השאלה היא האם יש לה את האפשרות להפוך גם USB לBOOTABLE? כי אני חושב לרכוש DOK ולשמור אותו במקום בטוח ואני גם מאמין שאורך החיים שלו יהיה הרבה יותר ארוך מזה של DVD לצריבה...

תוכנה גדולה להורדה או שמדובר במשהו זעום?

ושאלה נוספת האם פעולת הגיבוי מתבצעת בזמן ריצת המחשב או שאני חייב להפעיל אותה בעליה מכונן אחר?

תודה לכל העונים - אני רוצה שהמידע הזה יהיה על גבי הפורום ואני שואל את השאלות בכוונה בפומבי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

פעולת הגיבוי מתבצעת בזמן ריצה, אין שום בעיה, אתה מתקין את התוכנה ומגבה את כונן C לכונן D, לאחר מכן תעתיק את ה-image שייצרת לדיסק USB או כל מדיה אחרת שתבחר, מהתוכנה יש גם אפשרות להכין דיסק BOOT.

ביום השחזור אתה עולה מהדיסק BOOT ומפנה אותו למיקום ה-image.

לגבי גודל, התוכנה עצמה לא יותר מ-100MB.

דני.

פורסם

גדולה :-P, נהדרת :-D, מבשלת 8)

שורקת :roll:

דנקו - תודה!

Pioneer TS-X150

פורסם

או קיי - יש קצת חומר לקריאה ושתי תוכנות להורדה

עכשיו רק שהמסך כבר יגיע :?

עריכה - לפי מה שאני רואה ההיירנס זה יותר כלי שנועד ליצור דיסקים לעליה של מערכות מוכנות - כמו ISO לינוקס למשל - זה כלי מאוד חזק אבל האם הוא גם מיועד לאמצעי גיבוי של מחיצות וכוננים?

בכל מקרה אני מוריד לי עכשיו גרסא של אקרוניס 2008 שמצאתי אני מאמין שזה יעשה את העבודה, הביקורות על התוכנה אומרות שכל פולני יוכל להשתמש בה :)

Pioneer TS-X150

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון - לפני שיצאתי למילואים שבועיים אחורה, התקנתי את אקרוניס טרו אימאג' 2009 על המחשב ברכב.

הרצתי גיבוי של כונן C שמחזיק בתוכו אך ורק את מערכת ההפעלה והתקנת התוכנות - הגיבוי הכולל יצא 2.7 גיגה

לקחתי היום DOK של 4GB ובעזרת האקרוניס הפכתי אותו לBOOTABLE והעברתי אליו את קובץ הIMAGE שיצרתי.

אני קצת יותר שקט עכשיו בידיעה שיש לי גיבוי של מערכת ההפעלה ושחזור יקח לי 15 דקות.

המטרה הנוספת היא שאני מתכוון לרכוש מתישהו HD SSD ואין דרך קלה יותר לדעתי מלעשות שימוש בשחזור שכזה בשביל להרים את המחשב מחדש.

עכשיו רק נשאר לי לפתור את נושא הBT והאייפון שלא מוכנים לתקשר אחד עם השני :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה על הדיון, ההתעקשות לפומביותו והעדכון:)

אני עכשיו יכין לי גיבוי שכזה:)

נ.ב

אתה חייב SSD :D זה פשוט עולם אחר...

קניתי את הintel 40GB מKSP שהוא בא בגירסת ריטייל עם מתאם מ 2.5" ל 3.5" ו320GB של WD 5400 RPM לאחסון.

פורסם

GHOST לדעתי או ישנם דיסקים חיצוניים עם אפשרות של גיבוי לדיסק החיצוני בלחיצת כפתור.

למרות ש GHOST זה הפיתרון הנוח לדעתי.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

הבעיות שנתקלתי בהן עם GHOST במהלך השנים היתה זיהוי של כוננים ודיסקים קשיחים של מערכות עם הרדיסקים SATA או מגודל מסויים ומעלה.

אני יודע שיש היום כבר גרסאות מאוד מתקדמות לGHOST -

גרסאות 14 ומעלה עד כמה שזכור לי אבל אני חיפשתי משהו ממש פשוט וקל ולפי מה שאני שמעתי על האקרוניס היא סופר פשוטה וזה אכן היה כך.

לגבי SSD - זה כבר יהיה בהזדמנות אחרת, בת'רד אחר.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...