Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשמח לשמוע מלקוחות צ'מפיון שיצאו מרוצים מהיחס לאחר פנייה פרטית בבעייה מהותית.

הנה המקרה הפרטי שלי עם גולף דור 4.

גם כשהייתה לי בעיה במוח הגיר בגולף tsi 2008 טופלתי יפה מאוד, הן בשירות הלקוחות והן במוסך.

פורסם

רגע, תנו לי להבין משהו.

ללקוח היו תקלות משביתות שונות ומשונות, בגלל אחת מהן (הבלמים) הוא יכל גם להיהרג. כפיתרון לתקלה, צ'מפיון במקום להחזיר לו כסף או לספק אוטו חדש תמורת הישן, עוד מכרו לו עוד גולף?

נראה לי שהלקוח עדיין נדפק פה.

נ.ב. יצא לי לדבר עם מישהו שמשפץ גירים אוטומטיים (ברח לי השם, מישהו מכרמיאל), אז הוא סיפר לי שכל התקלות עם הAL4 וה4HP המהוללים זה משחק ילדים לעומת הגירים של VAG, אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
dorki, אין מה לפרט - אתם תדעו בהמשך.

תרצה - תשתף.

לא תרצה - אל תשתף.

רק תבין שהתעניינות החברים בסוגיה היא לגיטימית, היות והנושא הפך לציבורי.

פורסם

רגע, תנו לי להבין משהו.

ללקוח היו תקלות משביתות שונות ומשונות, בגלל אחת מהן (הבלמים) הוא יכל גם להיהרג. כפיתרון לתקלה, צ'מפיון במקום להחזיר לו כסף או לספק אוטו חדש תמורת הישן, עוד מכרו לו עוד גולף?

נראה לי שהלקוח עדיין נדפק פה.

נ.ב. יצא לי לדבר עם מישהו שמשפץ גירים אוטומטיים (ברח לי השם, מישהו מכרמיאל), אז הוא סיפר לי שכל התקלות עם הAL4 וה4HP המהוללים זה משחק ילדים לעומת הגירים של VAG, אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

ששש, אתה מנפץ לאייל עוד אשליה על VAG , גיר אוטומטי ב VW זה כליל בשלמות. (ספר את זה לאבא שלי שאכל חXX מהגיר בפאסאט).

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הנה המקרה הפרטי שלי עם גולף דור 4.

גם כשהייתה לי בעיה במוח הגיר בגולף tsi 2008 טופלתי יפה מאוד, הן בשירות הלקוחות והן במוסך.

באמת שאין לי כל כוונה לחפש פגמים באיכות השירות של צ'מפיון , והיות ובמשפחה בדיוק רכשו רכב חדש מהם , אני מחפש חיזוקים

דווקא חיוביים לכך שהיבואן מגלה רצון טוב ושירות איכותי , שלא עקב פניית גורם תקשורת , אלא ללקוח פרטי ממוצע שלא צריך/רוצה/

יכול להפוך שולחנות או לפנות לתקשורת.

מה שציטטת לעיל מניסיונך הפרטי מעניין. קראתי בעיון את המקרה שלך עם גולף דור 4 , אולם נראה לי שהתנסות חיובית

משנת 2003 אינה רלוונטית בהכרח למצב היום. (מה גם שהמוסך בו מדובר , שפעל מעבר לנדרש , סגור מכבר...)

לגבי הבעייה שציינת בגולף החדשה ושביעות רצונך מפתרונה - דומני , ותקן אותי אם אני טועה, שרכבך היה בעת התקלה

באחריות יצרן/יבואן מלאה , כך שאין להתלהב מפעולה ראוייה אך מתבקשת של היבואן. מתי נבחן טיב השירות ואיכפתיות

ללקוח - דווקא במצבי קצה ופתרון מעבר למינימום הנדרש.

גם אני מקווה שצ'מפיון אכן מתנהלים טוב , ושרמת היחס והשירות ללקוח תואמת את המצויינות הטכנולוגית של מוצריהם.

פורסם

הנה עוד דוגמא חיובית, שכבר הבאתי בעבר אבל נדמה שצריך בכל שרשור מחדש: לשותף שלי התקלקל משהו בהגה לקראת סוף השנה השלישית, החליפו לו בלי בעיה ובלי לבקש שקל. לא על חלקים ולא על עבודה. בנוסף, כפי שכבר כתבתי, נתנו לנו גילוי נאות מלא לפני שבוע כשרצינו לרכוש פאסאט, לגבי מועד הגעתה של הפאסאט החדשה, ועוד מיוזמתם. כנראה הכל תלוי על מי אתה נופל, וזה נכון להרבה דברים בחיים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ששש, אתה מנפץ לאייל עוד אשליה על VAG , גיר אוטומטי ב VW זה כליל בשלמות. (ספר את זה לאבא שלי שאכל חXX מהגיר בפאסאט).

אני מבין שאתה מצוי בהזיות , כי מעולם לא המלצתי על גיר אוטומט בVAG (לטוב ולרע) ומעולם לא היה לי גיר אוטומט ב VAG.

השאלה גם איזה גיר היה לאביך בפאסאט והאם זה אותו גיר שנידון כאן בשרשור ובכלל : איך אדם שמתלהב מגיר מצ'וקמק כמו ה AL4 הגרוע והלא אמין של הצרפתיות וטוען שאסור לשפוט מוצר על פי בעיה "פה ושם" , מחכה רק לאיזה שרשור / אייטם שיאפשר לו לפרוק את התסכול שלו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, לא לעניין בכלל.

אני לעומתך מרויח בכל נסיעה ב308 גם מסאז' שוודי. מכות, טלטולים, ושאר "עיסויים". אמנם מיטת המטפל (כסא הנהג) נוחה מאד מאד, חדר הטיפולים (תא הנוסעים) נאה מאד, אך לפעמים אני מוצא עצמי נדהם מעוצמת המכות שהגיר הזה מנפק. גם במעבר מP

לD או לR בתחילת נסיעה.

וזה עוד לפני שדיברנו בכל על המוח המעוות ש"מנהל" את כל העסק ומחליט מתי שבא לו למשוך הילוך ומתי להשאיר אותך ללא כוח.

אבל, חזרה לעניננו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אני מבין שאתה מצוי בהזיות , כי מעולם לא המלצתי על גיר אוטומט בVAG (לטוב ולרע) ומעולם לא היה לי גיר אוטומט ב VAG.

השאלה גם איזה גיר היה לאביך בפאסאט והאם זה אותו גיר שנידון כאן בשרשור ובכלל : איך אדם שמתלהב מגיר מצ'וקמק כמו ה AL4 הגרוע והלא אמין של הצרפתיות וטוען שאסור לשפוט מוצר על פי בעיה "פה ושם" , מחכה רק לאיזה שרשור / אייטם שיאפשר לו לפרוק את התסכול שלו.

הזיות זה התחום שלך , אני לא מתיימר אפילו לקחת ממך את התואר.

חוץ מה AL4 (שהוא גיר גרמני של סימנס במקור) , יש לך עוד משהו לקשקש לגבי הצרפתיות, אתה פשוט חוזר על עצמך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הזיות זה התחום שלך , אני לא מתיימר אפילו לקחת ממך את התואר.

חוץ מה AL4 (שהוא גיר גרמני של סימנס במקור) , יש לך עוד משהו לקשקש לגבי הצרפתיות, אתה פשוט חוזר על עצמך.

אייל כתב:

אולי די כבר,שניכם? :shock:

נשבע לכם, בשבועות האחרונים התחיל פה איזה "דם רע" בפורום-ברגע שמגיע שרשור על אירופית/צרפתית/יפנית (או בעצם כל הרכבים בישראל!) , חצי מהפוסטים הם התנצחויות והתווכחויות למי יש יותר גדול ויותר טוב. רוצים ללכת מכות? בואו אלי, אתן לכם 2 כפפות אגרוף, אקח אחוזים על ארגון הקרב ושהאדם הטוב ינצח! :twisted:

מטרתו של הפוסט הזה הוא להביע דעה בנוגע להתנהלות של יבואן מסוים, והאם אנשים מסכימים או לא בנוגע אליו (עם או בלי דוגמאות אישיות), לא להשמצות אישיות! שכחתם את כללי הפורום?

עכשיו,האם למישהו יש עוד משהו להגיב בנוגע להתנהלות צ'מפיון או שהיה לו איזשהו ניסיון עמם שיוכל לחלוק עמנו? אם אנשים מעוניינים להגיב- אז סבבה. אם לא-מנהלים, לנעול.

אחלה יום לכולם.

פורסם

לא ידעתי שמינו אותך כאן לאחראי.

סה"כ בחור שמתעב את המותג חיפש הזדמנות לגרור אותי לקלחת הרגילה שלו למרות שמעולם לא המלצתי או שללתי גיר אוטומטי מתוצרת VAG . לצערי נעניתי לפרובוקציה. זה סוג של משט :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא מינו אותי לשום אחראי.כמתבונן מהצד זה לא נעים לראות עלבונות אישיים שכאלה. דרך ארץ,מכירים?

אייל,לך יש התנסות רעה עם צ'מפיון?

• תוכן חדש...