Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין שזה קורה ללקוחות אשר שמם מתחיל בע' :shock:

ששש...לא להעיר את השד העדתי! עד שהפורום נרגע מהפעם הקודמת עם סקודה? :roflmao::wink:

פורסם

למדו לקח?! הבנאדם נסע בלי בלמים! אם הם לא היו מחליפים לו את האוטו, הוא היה זוכה ללא ספק בבית המשפט. הם פשוט העדיפו לצאת איתו בסדר (ועל הדרך להראות לכולם כמה הם חמודים), ולא להגרר למשפט בו היו מפסידים ממילא.

פורסם

לדעתי, היחידים שהרוויחו פה היו צ'מפיון.

כמו שנאמר בכתבה, הרכב לא הוחלף, אלא נרכש מהלקוח במחיר מחירון. מה שאומר, שאת הרכב שהוא קיבל, הוא בעצם קנה.

אמנם, יש איזכור להנחה במחיר, אבל לא אמרו מה המחיר המלא. (יכול מאוד להיות שהוא היה צריך להוסיף עוד כסף כדי לקבל רכב חדש...)

אז מה אני מבין מזה?

הלקוח כנראה שהיה צריך להוסיף כסף, במקום שיקבל רכב חדש עם פיצוי על ביטול זמנו.

צ'מפיון תמכור את הרכב במחיר מחירון ללקוח אחר.

נוצרה עוד מכירה של רכב. (כנראה יותר יקר. וכדי להיות רע, אני אומר שזה כנראה רכב שנשאר להם במלאי והיו צריכים להיפטר ממנו... 8))

וכמובן, פרסום טוב באתר YNET.

פורסם

אכן , משמח לראות אקט שירותי חיובי של יבואן רכב ללקוח.

מבלי להשמע ציני , מעניין אם התנהלות היבואן למען הלקוח הייתה זהה אם לא היה מדובר ב YNET שפנה בשמו ליבואן.

אשמח לשמוע מלקוחות צ'מפיון שיצאו מרוצים מהיחס לאחר פנייה פרטית בבעייה מהותית.

פורסם
זה רק מראה על ההבדלים ביחס של צ'מפיון כלפי לקוחות VW וסקודה.

א. זה לא מעיד על דבר חוץ מהעובדה שהוא פראייר (ויסלחו לי עובדי צ'מפיון שכאן...).

ב. אתה לא יודע איך הסיפור שלנו נגמר, אז אל תערבב בשר וחלב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איך נגמר באמת הסיפור שלכם? (ואני שמח שנגמר, כמובן) שתף אותנו בבקשה.

ואגב, הפרסום לא ממש חיובי לצ'מפיון. עם רשימת בעיות שכזו, זה לא מעודד לרכוש גולף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כיצד בעיה במחשב כלשהו, גורמת לבלמים להפסיק לפעול?

האם דוושת הבלם ברכב היא drive-by-wire?

שטויות במיץ עגבניות.

מערכת הבלמים בכל מכונית נוסעים הינה הידראולית ואינה תלויה בגחמות מחשב זה או אחר.

המערכות האלקטרוניות היחידות הינן ABS ו EBD ואובדנן אינו משפיעה על יכולת הבלימה של המכונית.

התקלה היחידה שעלולה לפגוע ביכולת הבלימה של המכונית, הינה כיבויה של המכונית ואובדן יכולת ההגברה של מגבר הבלם (בוסטר), ואז הדוושה הופכת לקשה יותר ויכולת הבלימה ניפגעת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה לא יודע איך הסיפור שלנו נגמר, אז אל תערבב בשר וחלב.

לדעתי התגובה הזו לא הוגנת.

מי שרץ לפרסם את הבעיה שלכם זה אתם, אני מניח ש- YNET לא פרסמו על דעת עצמם. מהרגע שהסיפור הפך לציבורי אז שאלה בעניין איננה בגדר חטטנות והיא לגיטימית לחלוטין.

אתה יכול לעדכן שפתרתם את הבעיה, אתה יכול להגיד שאתה שבע רצון מהפתרון, אתה יכול להסביר שחתמתם על סודיות, אבל למה התוקפנות הזו?

• תוכן חדש...