Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא התכוונתי להעביר "גישה שלילית" זה קודם כל. אנשים אחרים שלא נוהגים באלטו בכלל לא מבינים איך קנינו את הדבר הזה ולכן לא יבינו :lol:

מה שכן, יש מספר שרשורים בנושא ככה שלא ציפיתי שתקבל תגובות שונות כשרק פרסמת את השאלה לראשונה.

בכל אופן - לדעתי אין שום תקלה טכנית וזה נטו אופי הנהיגה.

הרי לא לא באמת יתכן שהרכב שלי שונה משלך באיזשהי צורה נכון?

ושוב, רוב הסיכויים שזה ישתפר בקרוב.

אגב, לדעתי האישית נתוני היצרן לא רחוקים מהמציאות. קראתי מאמר של כתב רכב אוסטרלי שכתב שיצא לו 1:28 בבינעירוני, האמת שזה נשמע לי כן הגיוני ואפילו מאד, בינעירוני בלבד ובנאדם אחד ברכב, כמובן.

פורסם

שום גישה שלילית, אתה פשוט לא מבין,מנוע חדש לא בוחנים ב500 ק"מ הראשונים!

תחכה בסבלנות, תגיע ל3000,4000 ק"מ ואז תעדכן אותנו.

בהצלחה.

STI 2004

פורסם
שום גישה שלילית, אתה פשוט לא מבין,מנוע חדש לא בוחנים ב500 ק"מ הראשונים!

תחכה בסבלנות, תגיע ל3000,4000 ק"מ ואז תעדכן אותנו.

בהצלחה.

מקובל! :wink:

Polo GTI (6R) 2012

פורסם
היכן מסתתר עורך הדין שיגיש תביעה ייצוגית בשם כל בעלי האלטו? :evil::wink:

צריכת דלק המוצהרת על ידי היצרן מושגת ככל הנראה בתנאים מבוקרים שאינם מייצגים נהיגה בתנאי דרך.

תביעה ייצוגית? נו, חלאס עם השטויות.

כל יצרני הרכב מציגים צריכת דלק בתנאים מבוקרים לפי תקנים סטנדרטים.

לפותח השירשור, כמו שהמליצו לך, תמתין מעט לפני הסקת המסקנות. המנוע עדיין בתול ולא צברת מספיק קילומטראז' כדי לדעת מה הצריכה האמיתית של הרכב.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון חשוב.

בעקבות ההודעות הרבות השתכנעתי לעשות בדק בית.

הוכחתי לעצמי שאפשר אחרת. לקחתי ריטלין והתחלתי לנסוע מאוד רגוע .. השיוט ירד ל80-90 וכל הנהיגה כאילו הייתה בהילוך איטי (סלו מושן).

צריכת הדלק ירדה מ1:15 ל1:19.25

גיר ידני, כאשר רוב הנסיעה היא בין עירונית (אבל איך מחשבים את הזמן שבו נמצאים בפקקים בנסיעות הבין עירוניות האלה? זה כבר נהיה מסובך)‬

בכל אופן, תודה למגיבים שתמכו כשהיה צריך לתמוך ונתנו ביקורת עניינית כשזאת הייתה נדרשת. אני מקווה שנהגי אלטו חדשים בעתיד יראו את השרשור הזה ואת התהליך שעברתי (דאגה מצריכת הדלק, בדיקת במוסך, הרגעת רגל ימין -> קבלת תוצאות בהתאם) ויחסכו לעצמם כמה רגעים של לחץ ואכזבה.

Polo GTI (6R) 2012

פורסם

אז כמו שכתבתי לך בפרצוף ספר, האוטו לא נועד למהירויות גבוהות ולכן הצריכה הגבוהה :)

מהירות השיוט היא אכן 85-90 קמ"ש. הרכב אמנם יכול להגיע בקלות ל120, אבל המהירות הזו ממש לא טבעית לו ולכן ב"מאמץ אדיר" שכזה, ברור שהוא יצרוך יותר.

מי שמתכוון לנהוג על אלטו על בסיס יום יומי על 120 קמ"ש שלא ישלה את עצמו לגבי הצריכה ובטח לא לגבי זה שהמנוע הקטנטן בעל ה3 צילינדרים יחזיק מעמד חצי מליון קילומטר.

כאשר נוהגים ב90 קמ"ש, הצריכה מאד מאד קרובה למה שכתוב בפרוספקט.

נסיעה טובה :-D

פורסם

צריכה אינה תקינה בעליל!!

גש למוסך, פתח ראש מנוע או דרוש החלפת רכב ואל תוותר להם!!!

איזה מן חוצפה, בברושור 1:26, ואתה מגיע ל 1:14? שערוריה!!!

בכלל, כלל בעלי האלטו צריכים לעשות בדק בית ולהגיש ייצוגית. מה זה משנה שאלו נתוני יצרן, מה זה משנה שהרכב לא נסע כלל, מה זה משנה שזה מנוע של קורקינט אז לוחצים אותו יותר ופתאום מגלים שגם הוא צורך דלק ולא יכול לנסוע על אדים.

ועכשיו ברצינות, רוצה לשמוע משהו?

אני עוסק במכירת סלולאריים למיניהם, רוצה לדעת כמה בכי אני שומע על "רשום בספר שהסוללה מחזיקה 300+ שעות , ובפועל כל יום אני צריך להטעין"? יודע מה התשובה שלי? "קח את הנתון, תחלק בשניים ותוציא שורש...." וזה מה שיש בפועל בערך.

כדי להגיע לתוצאות שמתקרבות ל1:18 - 1:20 אם בכלל, צריך ללטף את הדוושה, לא להאיץ מידי, וכו' וכו'. ממש, אבל ממש לא תנאים יומיומיים.

זה נראה ממש כאילו אנשים קונים אלטו, מתחרים ביניהם מי השיג 300 מ' יותר /פחות , ועוד רצים למוסך עם אוטו חדש שלא נסע כלום.

מצטרף לאיתמר, חלאס.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
צריכה אינה תקינה בעליל!!

גש למוסך, פתח ראש מנוע או דרוש החלפת רכב ואל תוותר להם!!!

איזה מן חוצפה, בברושור 1:26, ואתה מגיע ל 1:14? שערוריה!!!

בכלל, כלל בעלי האלטו צריכים לעשות בדק בית ולהגיש ייצוגית. מה זה משנה שאלו נתוני יצרן, מה זה משנה שהרכב לא נסע כלל, מה זה משנה שזה מנוע של קורקינט אז לוחצים אותו יותר ופתאום מגלים שגם הוא צורך דלק ולא יכול לנסוע על אדים.

ועכשיו ברצינות, רוצה לשמוע משהו?

אני עוסק במכירת סלולאריים למיניהם, רוצה לדעת כמה בכי אני שומע על "רשום בספר שהסוללה מחזיקה 300+ שעות , ובפועל כל יום אני צריך להטעין"? יודע מה התשובה שלי? "קח את הנתון, תחלק בשניים ותוציא שורש...." וזה מה שיש בפועל בערך.

כדי להגיע לתוצאות שמתקרבות ל1:18 - 1:20 אם בכלל, צריך ללטף את הדוושה, לא להאיץ מידי, וכו' וכו'. ממש, אבל ממש לא תנאים יומיומיים.

זה נראה ממש כאילו אנשים קונים אלטו, מתחרים ביניהם מי השיג 300 מ' יותר /פחות , ועוד רצים למוסך עם אוטו חדש שלא נסע כלום.

מצטרף לאיתמר, חלאס.

אנא ממך, תפטור אותנו מהציניות העלובה שלך.

עם כל הכבוד 14 ממשיים מול 26 מוצהרים זה 53 אחוז. זאת אומרת שפעם הבאה כשתקנה פורד פוקוס עם נתונים של צריכת דלק 1:13 ותקבל במציאות 1:6.9 דבר איתי בסדר? נראה אם באמת תהיה אדיש ותדגול בשיטה שלך שאתה מציע פה.

יום טוב.

Polo GTI (6R) 2012

פורסם

לחבר של אחותי יש אוטומטית כזאת, רק ב8000 ומעלה הצריכה השתפרה פלאים. היום האוטו עושה בעירוני עם מזגן 1-16 ובבינעירוני עם מזגן על 100 1-18. גם אצלו בהתחלה הצריכה הייתה יחסית גבוהה לאלטו אבל תנו למנוע הבתול להפתח ולעבוד.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...