Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי JBL GTO 1004 :-o

קניתי אותו יד שנייה, הוא חדש לגמרי! יש לו אחריות עדיין, והוא נקנה לפני 7 חודשים

עכשיו אני צריך להשלים את המערכת, אני רוצה לשים סאב , וקומפוננט מקדימה (יש לי מגאן, והגודל של הרמקולים מקדימה הוא 5.25, ואני דיי סגור על המורל טמפו

לגבי הסאב אין לי ממש כיוון, אני מתכוון במשך השבוע ללכת לשמוע כמה, אבל רציתי לקבל קצת כיוונים

חשבתי אולי על ה KICKER CVR ולקנות לו תיבה אטומה, או JBL GT5 12 שכבר בא עם תיבה מובנית

כעיקרון, אני מעוניין בסאב שיהיה מדוייק, ושישמע טוב

העוצמה לא כל כך חשובה לי, כמובן לא שיהיה חלש, פשוט זו לא העדיפות הכי גבוהה שלי

אני אשמח לקבל קצת כיוונים מאנשים שמבינים והתנסו עם המגבר והסאבים האלה, או אולי אחרים

ועוד שאלה קטנה, מה אתם אומרים שעדיף, ללכת למתקין מקצועי שיתקין לי עכשיו את המגבר (ברכב יש כרגע רק רמקולים מקדימה, שהגיעו עם הרכב), או לחכות שכבר יהיה לי הכל, ואז ללכת שיתקין לי כבר הכל?

תודה לכולם, ושבוע טוב! :-P

פורסם

לגבי הקומפוננט, אני כבר דיי סגור על הטמפו, אלא אם כן אני אקבל המלצות למשהו במחיר שלו, שעדיף

לגבי הסאב, משהו כמו 800-900 כולל תיבה,

כל זה לא כולל התקנה שתעלה עוד איזה 600-800

פורסם

לפי דעתי עדיף ללכת למתקין לבדוק אפשרות הגבהה של טעבת עץ ולקנות רמקול בגודל 6.5

אם לא אז מקסימום לחתוך קצת מהפח

ההבדל יהיה גדול ומורגש וכדאי לך לשקול את האפשרות הזאת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...