Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[דיון] מכוניות על בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פזולי, אולי לטסלה יש לוק של מכונית על, אבל היא לא.

היא אפילו לא עוברת את ה350 בעוד שרכב על, צריך לפחות 300 קמ"ש מהירות מירבית.

ויש 16 R8 בארץ.

יש שתי V10

2 כסופות עם קארבון שאחת מהן עם באקטים וידנית והשניה עם תיבה רובוטית.

עוד אחת כסופה עם כסף בצד עם ג'אנטים מגעילים

עוד אחת לבנה עם כסף בצד מטבריה

עוד אחת שחורה עם כסף בצד שאתה צילמת מחיפה

עוד אחת שחורה עם כסף עם לוחית קליפורניה מקריית מלאכי

עוד אחת אדומה עם קארבון

עוד אחת שחורה שעמדה בהינומה מוטורס

עוד אחת שחורה מעומר ליד באר שבע

עוד אחת אפורה עם כסף מפולג

ועוד אחת אפורה עם כסף מירושלים

עוד אחת לבנה עם קארבון מפיתוח

עוד אחת לבנה עם קארבון מתל אביב

אה ועוד אחת שחורה עם אדום בצד מראשון לציון, שיובאה לצורך מכירה, שאף אחד לא ראה בארץ והיו תמונות שלה בפורום FXP כי זה היה אבא של אחד מהפורום.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בארצנו הקטנה כבר יש 4 GT3

CL65 AMG אחת

שתי S65 AMG

12 R8 (שתיים V10)

בערך 15 פנמרות

SL65 AMG אחת

M6 אחת

טסלה רודסטר אחת

פרארי 575M

וכל אלו עם לוחיות רישוי ישראליות

יש פה גם די הרבה בלי לוחית ישראלית:

למבורגיני גייארדו ספיידר

בנטלי אזור

בנטלי קונטיננטל GT

פרארי 360 מודנה ספיידר (היו עוד פרארי אבל כולן עזבו את הארץ)

הייתה פה פורד GT

ועוד מלא דברים

ועל זה אפשר להתגאות? :|

מכונית אחת לדגם אחד נתון עלוב יחסית,לא מבין איך חשבו למכור פה 20 פרארי, שבעצם מכוניות שעולות מיליון וחצי או 2 מיליון נמכרות פה כיחידה אחת.

לדעתי נושא מיותר שנתחן בפורום כל שנה ושנה...:roll:

פורסם
ועל זה אפשר להתגאות? :|

מכונית אחת לדגם אחד נתון עלוב יחסית,לא מבין איך חשבו למכור פה 20 פרארי, שבעצם מכוניות שעולות מיליון וחצי או 2 מיליון נמכרות פה כיחידה אחת.

לדעתי נושא מיותר שנתחן בפורום כל שנה ושנה...:roll:

דבר ראשון לפזולי, יש 2 CL65 בארץ, אחת לבנה ואחת שחורה.

ועידן, לדעתי צריך להגיד תודה על מה שיש ולא להגיד שזה נתון עלוב, אומנם יש יותר מ100 עשירים פה בארץ אבל רובם מעדיפים מכוניות כמו פורשה פנמרה שמתחילה להתרבות פה, לא כולם רווקים צעירים בני 22 מיליונרים שרוצים רק שוויץ.

למרות שהיה נחמד אפילו מאוד לראות פה פרארי.

למשל הפרארי הצהובה, נמאס ממנה, אי אפשר כבר לראות אותה, גם כי היא מכוערת וגם כי היא נתפסת יותר מידי ואין לך טעם של עוד.

למשל הבנטלי אזור או הלמבורגיני גייארדו, תפסו אותם רק כמה פעמים [במקרה של הבנטלי רק פעמיים] וזה נותן טעם של עוד שאתה רוצה לראות את הרכב הזה ולצלם אותו, וזה כיף, לא הייתי רוצה שיקרה מצב שתגיע פרארי לישראל והיא תהיה כבר מאוסה כמו הצהובה.

פורסם

ויש 16 R8 בארץ.

יש שתי V10

עוד אחת אדומה עם קארבון

אה ועוד אחת שחורה עם אדום בצד מראשון לציון, שיובאה לצורך מכירה, שאף אחד לא ראה בארץ והיו תמונות שלה בפורום FXP כי זה היה אבא של אחד מהפורום.

יש לך טעות אחת, הזו האפורה מפולג והזו האפורה מירושלים זו אותה אחת, 100%

ואין שתי CL65 AMG בארץ, השחורה זו סתם שמועה

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

ועידן, לדעתי צריך להגיד תודה על מה שיש ולא להגיד שזה נתון עלוב, אומנם יש יותר מ100 עשירים פה בארץ אבל רובם מעדיפים מכוניות כמו פורשה פנמרה שמתחילה להתרבות פה, לא כולם רווקים צעירים בני 22 מיליונרים שרוצים רק שוויץ.

למרות שהיה נחמד אפילו מאוד לראות פה פרארי.

למשל הפרארי הצהובה, נמאס ממנה, אי אפשר כבר לראות אותה, גם כי היא מכוערת וגם כי היא נתפסת יותר מידי ואין לך טעם של עוד.

למשל הבנטלי אזור או הלמבורגיני גייארדו, תפסו אותם רק כמה פעמים [במקרה של הבנטלי רק פעמיים] וזה נותן טעם של עוד שאתה רוצה לראות את הרכב הזה ולצלם אותו, וזה כיף, לא הייתי רוצה שיקרה מצב שתגיע פרארי לישראל והיא תהיה כבר מאוסה כמו הצהובה.

דבר ראשון לא אמרתי על איזשהו נתון שזה עלוב, כתבתי רק שבשביל המספרים שסוכנות רכבי על תוכל לייצר לא שווה לפתוח פה סוכנות (על כל מה שנלווה לכך).

להיפך, כתבתי שזה שהדבר הטוב היחיד שיצא מפתיחת סוכנויות כאלה היא שזה יעודד יבוא אישי של רכבים כאלה.

אגב, לפי מה שאתה כותב פה, יש יותר מ-100 עשירים בארץ שרובם מעדיפים מכוניות כמו פנמרה, משמע יש בארץ לפחות 51 פורשה פנמרה, כן ?

:roll:

אני יכול לומר לך שבענף שאני עוסק יש הרבה עשירים מ-א-ו-ד, ועדיין מספר העוסקים בענף שמחזיקים רכבים מהסגמנט שעונה לשם "מכונית על" שואף לאפס, רובם יעדיפו מרצדס או ב.מ.וו כי זה יתן את אותה יוקרה ופחות ינקר את העיניים מהפנמרה (ואל תדבר על ביצועים כי מי שקונה פנמרה לא מתעניין בביצועים שלה) או לחילופין איזה SUV\רכב שטח מפואר.

לגבי זה ש"נמאס" מהפרארי הצהובה ואתה לא רוצה שיקרה מצב שתגיע פרארי נוספת שתיהיה כזאת מאוסה, זה קישקוש, אני גר במקום שיש בו כל כך הרבה רכבים כאלה, ברמה שבכל חניון של בניין תמצא לפחות 2-3 מכוניות כאלה, זה ממש לא נמאס, תאמין לי.

גם אותה פרארי צהובה "מאוסה" כביכול תגרום לך עדיין לסובב את הראש אחריה בכל יום נתון, בטח ובטח אם היא היחידה בארץ (למרות שיש לה את הכנף הכי מכוערת שאי פעם חיברו לפרארי).

לגבי זה שאמר שהטסלה היא מכונית על, לא היא לא, היא אפילו לא קרובה לכך, זה בערך כמו שתגיד שלוטוס אליז\אקסיג' היא מכונית על.

סתם כדי שתבין על מה אתה מדבר, הטסלה רודסטר (כמו זו שיש בארץ) אמנם תציג נתון יפה של 0-100 באיזור ה-4 שניות (הודות למומנט של המנוע החשמלי) אבל לא תעבור את ה-220 קמ"ש.

בקיצור, לא משהו שיכול לאיים אפילו על אימפרזה טורבו, בטח ובטח לא על מכוניות על.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

^התכוונתי לעידן 997 לא אלייך^

התכוונתי, שרוב העשירים מעדיפים מכוניות כמו פנמרה, לא מעדיפים רק את הפנמרה, כלוומר בסגמנט של הפנמרה-S63 S8 וכל אלה הסדאן הספורטיביות

פורסם

^המצאת רכב חדש ?^

אולי SL65, ומן הסתם, אני לא מאמין לך.

זה רכב שאפילו בחו"ל כמעט ובלתי אפשרי לראות אותו, יש SL65 שחורה רגילה אם אתה מתכוון אליה

פורסם

אם ימכרו בארץ מכוניות כמו MX5 כמו באנגליה זה אומר שאנשים בארץ התחילו להבין במכוניות.

דווקא רוב נהגי המיאטה באנגליה קונים אותה בגלל שהיא מכונית פתוחה זולה ואסתטית.

חלק ניכר מהרוכשים הן רוכשות.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

pazoli, היו עוד פרארים אבל כולן עזבו את הארץ? אני מצטער לבשר לך (או שלא?) שיש לך כאן בפורום משתמש עם אחת, ככה שלא כולן עזבו אותנו יש לנו 2 308...

דבר שני, כשאנחנו סופרים וזוכרים איזה מכוניות על יש לנו, אנחנו במצב גרוע, תראה לי מדינה אחת (לא לקחת רחוק מדי ולבוא לי עם מדינות עולם שלישי) שתדע להגיד לך בדיוק איזה מכוניות על יש לה וכמה, תלך אפילו לשכנתנו ידידתנו הטובה והאהובה, לבנון, ותשאל אותם איזה פרארים יש להם בארץ, ואני לא חושב שמישהו שם יודע לפרט לך אחת אחת בלי להחזיק בידיו טופס של משרד הרישוי הלבנוני

פורסם
pazoli, היו עוד פרארים אבל כולן עזבו את הארץ? אני מצטער לבשר לך (או שלא?) שיש לך כאן בפורום משתמש עם אחת, ככה שלא כולן עזבו אותנו יש לנו 2 308...

דבר שני, כשאנחנו סופרים וזוכרים איזה מכוניות על יש לנו, אנחנו במצב גרוע, תראה לי מדינה אחת (לא לקחת רחוק מדי ולבוא לי עם מדינות עולם שלישי) שתדע להגיד לך בדיוק איזה מכוניות על יש לה וכמה, תלך אפילו לשכנתנו ידידתנו הטובה והאהובה, לבנון, ותשאל אותם איזה פרארים יש להם בארץ, ואני לא חושב שמישהו שם יודע לפרט לך אחת אחת בלי להחזיק בידיו טופס של משרד הרישוי הלבנוני

לא ספרתי את ה-308, למרות שצריך

יש 4 פרארי 308 בארץ, לפי התמונות שאני צילמתי

יש 3 GTS שונות

ואחת GTB

פורסם

ויש 16 R8 בארץ.

יש שתי V10

עוד אחת אדומה עם קארבון

נראה לי שפספסת אחת או יותר.

לשכן שלי (בכרמיאל) יש אחת לבנה ואני יודע על עוד אחת לבנה מדיר אל אסד או מאג'ד אל כרום.

ואם מתחילים לספור גם פרארי אספנות, אז יש לנו כמה למבורגיני אוראקו וגם מזראטי או שתיים.

פורסם
נראה לי שפספסת אחת או יותר.

לשכן שלי (בכרמיאל) יש אחת לבנה ואני יודע על עוד אחת לבנה מדיר אל אסד או מאג'ד אל כרום.

ואם מתחילים לספור גם פרארי אספנות, אז יש לנו כמה למבורגיני אוראקו וגם מזראטי או שתיים.

אם אני לא טועה יש למבורגיני אוראקו אחת שעומדת כרגע במוזיאון קלאסיק קאר ברחוב בן גוריון 59 רמת גן

• תוכן חדש...