Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קיבלתי דואר רשום מראש העין - אני אף פעם לא הייתי בראש העין ולא יודע איך מגיעים לשם בכלל, מה זה יכול להיות? אולי יש שם תחנת מתנ"א ודו"ח מהירות בדרך? למרות שרשום "גדול"...

מישהו נתקל?

לוח עריכה02.jpg

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש בראש העין פארק תעשיות גדול , שלחת קורות חיים לאחרונה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא שלחתי קורות חיים, יש לי מקום עבודה מסודר כבר הרבה זמן. המסכות אב"כ - איך הם שולחים אותם, בדואר? יש שם אולי תחנת משטרה? כי נסעתי לנתניה דרך כביש 4 לא מזמן ולא בדיוק במהירות המותרת.

פורסם
הודעות בדבר עבירת מהירות יגיעו בד"כ מת"א או בני ברק.

בראש העין יש את אורנג' לדוגמא.. אולי אתה בחוב ?

אין לי חובות בכלל, להיפך - הם חייבים לי והתלוננתי עליהם למשרד התקשורת, משרד התקשורת שלח להם מכתב מעו"ד ובקיצור היה בלאגן גדול לפני חודש. יכול להיות שהם שתעצבנו עליי ושלחו לי פצצה? :roll:

המטה של חברת דרך ארץ נמצא בנחשונים, שממש בקרבת ראש העין.

יש מצב ששכחת לשלם על נסיעה בכביש 6?

לא - שילמתי את הנסיעה בכביש 6 וקיבלתי אישור על התשלום.

זאת בכלל חבילה.

כתוב לך "דבר דואר גדול".

הזמנת משהו מחו"ל? בארץ? מישהו צריך לשלוח לך מתנה משהו?

חבילה? מי יכול לשלוח לי חבילה? אף אחד לא צריך לשלוח אליי כלום. הזוי לגמרי...

פורסם

חבילה שהגיע אלי מחו"ל הופיע בצורה דומה באתר הדואר אם אני לא טועה.

ניראה לי גם דרך אחת מחברות השליחויות הגדולות ומשם לדואר. אבל זה היה מזמן אני לא בטוח.

פורסם

זה תימני.

מכיוון שלא נחטפו תימנים לאחרונה יצאה עמותת "ידידי ראש הע' ו-ח'" במבצע- תימני לכל בית אב.

האם אתה מיקנעם?

כרגע מתחילה חלוקה נסיונית באיזור יוקנעם, אם הכל ילך ע"פ התכנון- עד סוף מאי 2011 יהייה לכל אחד מאיתנו תימני אישי.

גילוי נאות: הכותב הינו חבר דירקטוריון בעמותת ירע"ח ("ידידי ראש הע' ו-ח'") ומחזיק בביתו כ-6 תימנים בשלבי התפתחות שונים.

גילוי פחות נאות: הכותב זכה להיות חלק מהעדה התימנית. אמנם חלק קטן, אבל עדיין חלק.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אף פעם לא הבנתי למה אנשים כ"כ מפחדים מדואר רשום. החיים היכו בכם ללא רחם?

אם זה משהו מטעם אחת מרשויות המדינה - זה שלא תיקח אותו לא יעזור. כל עוד הם יוכיחו במועד מאוחר יותר שדבר הדואר נשלח לכתובתך המעודכנת - זה כאילו קיבלת והתעלמת.

אני מניח שאם זאת חברה פרטית שאתה חייב לה משהו - זה יהיה דומה.

קפוץ לסניף, תבקש לדעת מי השולח, ומקסימום אל תיקח אותו אם אתה לא רוצה. למיטב ידיעתי אתה לא חייב לחתום שקיבלת ע"מ לראות פרטים. יכול להיות אפילו שאתה יכול בטלפון לברר את זה.

אלי פעם התקשרו מ DHL לבשר לי שמחכה לי חבילה מארה"ב. כיוון שלא חיכיתי לכלום ולא היה לי מושג מה זה אמרתי למתקשר שאני לא לוקח אותה עד שלא יגיד לי מה זה ומי זה. הוא נתן לי מס' טלפון של השולח (בארה"ב), התקשרתי אליו ואז התברר לי שנשלחו אלי משקפי שמש עקב סיפור ארוך שקרה שנה לפני כן (הזמנתי משקפיים, נשברו, שלחתי לארה"ב למימוש אחריות, אמרו שהיא לא תופסת, רצו לחייב אותי בדמי משלוח חזרה, אמרתי להם שאני לא מעוניין וישמרו אותן אצלם. כנראה החליטו לפצות אותי באיחור של שנה. גם דברים טובים באים עם הצבי לפעמים).

במחשבה שניה - כמו שאמר סימון, זה כנראה תימני. במקרה כזה אתה חייב לוודא שהוא בא עם רסק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אפשר להזמין רסק מEBAY, שמעתי שהמחירים שם זולים בעשרות אחוזים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...