Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים עליתי לירושלים (מיצובישי 2002) פתאום בלי התראה מוקדמת התחמם לי הרכב ומד הטמפ' הגיע עד קצה היכולת שלו.

אחרי שעצרתי בשוליים (מזל שהיו שם) בעודי מנסה להבין מה קרה, עצר אדם אחד והציג את עצמו כמכונאי רכב.

הוא טען ש"הטרמוסטת נתפס", שצריך להוציא אותו ולשחרר אותו.

בנוסף אציין שהרכב מעולם לא התחמם לי והיו מים ברדיאטור.

אני שהייתי לחוץ להגיע לי-ם נתתי לו "לשחרר את הטרמוסטת" (תמורת תשלום) ובאמת הרכב אחרי זה לא התחמם יותר.

השאלה שלי היא האם באמת יש כזה דבר "טרמוסטת שנתקע"? או שהוא סתם עבד עלי...

פורסם

יש דבר כזה טרמוסטט שנתפס.

א-בל, קשה לי להאמין שאותו מכונאי שחרר לך טרמוסטט במנוע לוהט, בלי כלים ובלי להחליף נוזל קירור. (הוא אמור להשפך כשפותחים את בית הטרמוסטט).

עצתי-גש למוסך הקבוע שלך לבדיקה. מעבר לפתרון השאלה של מה בדיוק "שוחרר" שם, כדאי לבדוק אם אין נזק כתוצאה מההתחממות המאסיבית.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יש דבר כזה, אבל זה יכול להיות עוד דברים.

המלצה שלי, גש למוסך שיבדקו בכלל אם הוא השאיר את התרמוסטט שם, ואם כן שיבדקו אם הוא באמת תקול - אם תקול, להחליף בחדש.

כמו כן צריך לבדוק את הרדיאטור כי יכול להיות שהוא סתום.

בפעם הבאה, עדיף לגרור מאשר לתת לאדם שאתה לא מכיר להתעסק לך ברכב.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

קודם תודה על התגובה המהירה.

הוא היה מצויד בכלים ומים, והתחיל לפרק אחרי שהאוטו קצת התקרר.

ראיתי שהוא מוציא את הטרמוסטת אבל לא הצלחתי לראות אם באמת הוא היה "תפוס" או לא

פורסם

עליך לעקוב כעת אחרי הדברים הבאים:

1. האם הרכב מתחמם שוב בעליות?

2. האם הרכב אוכל מים - אם כן, יתכן שאחרי פתיחת הטרמוסטט האטמים של בית הטרמוסטט שלא אוטמים, אם לא זה ואין נזילה ממקור אחר, חשד לראש מנוע.

3. האם הרכב אוכל שמן במידה שונה ממה שיהיתה עד להתחממות ואין נזילה- אם כן, חשד לבעיה בראש מנוע.

4. האם הרכב לא נשאר קר מדי או מתחמם לאט - הטרמוסטט הוצא ולא הוחזר, המנוע פועל קר מדי, במהלך החורף זה יעלה את צריכת הדלק וזיהום האויר.

• תוכן חדש...