Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במחיר הזה יש לה שוק של מוכרים בלבד.

רוני

אז במצב שכזה המחירים אמורים לרדת והרבה לא ?

אז למה זה נשאר גבוה ? כי יש ביקוש בכל זאת או שהתמחור במקרה זה לא נעשה על פי מה שמקובל ?

ינון.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או קיי אז הרכבים הנ"ל עלו "שלב" :

הונדה פרלוד :)

156 8)

VR6 :)

אסטרה GSI :)

וולו S40 :D

וולו S70 T5 :)

ב.מ.וו סדרה 3 :shock:

סאאב 9-5 8)

יש למישהו איזה שהוא דגם להוסיף או לחילופין סיבה לשלול דגם ?

דניאל.

הונדה פרלוד - יתרונות : אוטו עם הרבה פוזה, מנוע חזק, טיפטרוניק ויפני.

חסרונות : 2 דלתות (!), לא מהנה כל כך, "לא עושה לי את זה" ויפני.

אלפא רומאו 156TI- יתרונות : מהנה לנהיגה, המון תמורה למחיר, סלפספיד, חזק, מיוחד, נוח ומדהים ביופיו.

חסרונות : אמינות, חלפים יקרים, סחירות.

VR6 - יתרונות : חזקה.

חסרונות : לא שום דבר אחר.

אסטרה GSI - אין לי מידע על האוטו הזה, מי שיודע מוזמן לרשום.

וולו S40 T4 - יתרונות : ח-ז-ק-ה, טורבו (פוטנציאל), אמינה וביטיחותית.

חסרונות : שתיינית [קטנה], נוחות לא מדהימה והמודל המדובר הוא 2000 וזה לפני מתיחת הפנים.

וולו S70 T5 - יתרונות : ראה S40.

חסרונות : שתיינית [גדולה], מודל ישן יחסית עומד על הפרק (97), אולי חזקה מדי.

ב.מ.וו - לטובה או לרעה היא ירדה מהפרק בגלל ביטוח יקר מאוד ותדמית לא משהו.

סאאב 9-5 - אין לי מידע על האוטו הזה, מי שיודע מוזמן לרשום.

תודה לעוזרים,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
או קיי אז הרכבים הנ"ל עלו "שלב" :

הונדה פרלוד :)

156 8)

VR6 :)

אסטרה GSI :)

וולו S40 :D

וולו S70 T5 :)

ב.מ.וו סדרה 3 :shock:

סאאב 9-5 8)

יש למישהו איזה שהוא דגם להוסיף או לחילופין סיבה לשלול דגם ?

דניאל.

הונדה פרלוד - יתרונות : אוטו עם הרבה פוזה, מנוע חזק, טיפטרוניק ויפני.

חסרונות : 2 דלתות (!), לא מהנה כל כך, "לא עושה לי את זה" ויפני.

אלפא רומאו 156TI- יתרונות : מהנה לנהיגה, המון תמורה למחיר, סלפספיד, חזק, מיוחד, נוח ומדהים ביופיו.

חסרונות : אמינות, חלפים יקרים, סחירות.

VR6 - יתרונות : חזקה.

חסרונות : לא שום דבר אחר.

אסטרה GSI - אין לי מידע על האוטו הזה, מי שיודע מוזמן לרשום.

וולו S40 T4 - יתרונות : ח-ז-ק-ה, טורבו (פוטנציאל), אמינה וביטיחותית.

חסרונות : שתיינית [קטנה], נוחות לא מדהימה והמודל המדובר הוא 2000 וזה לפני מתיחת הפנים.

וולו S70 T5 - יתרונות : ראה S40.

חסרונות : שתיינית [גדולה], מודל ישן יחסית עומד על הפרק (97), אולי חזקה מדי.

ב.מ.וו - לטובה או לרעה היא ירדה מהפרק בגלל ביטוח יקר מאוד ותדמית לא משהו.

סאאב 9-5 - אין לי מידע על האוטו הזה, מי שיודע מוזמן לרשום.

תודה לעוזרים,

דניאל.

תמחק גם את האסטרה מהרשימה, רכב לא כ"כ חזק (מנוע 2.2 "אקוטק" ליטר עם כ-140 כ"ס), הוא יותר חזק ממשפחתית רגילה אבל הרבה יותר חלש מהוולוו הנ"ל או קצת יותר חלש מהאלפא. האסטרה לא כ"כ מהנה לנהיגה אבל הרכב מאוד מאובזרת ונוחה. יהיה מאוד קשה למצוא אחת כזו למכירה כי נמכרו מעט מאוד (בניגוד לוולוו או לאלפא). אם תמצא אחת כזו למכירה פשוט תעשה עליה סיבוב ותראה אם היא מתאימה לך, מדובר ברכב שלא מצטיין בכלום ולכן אתה גם לא רואה אותו הרבה על הכביש ...

סאאב, אופציה מצויינת !!! מומלץ בחום, רכב חזק מאוד, עם אופי ספורטיבי (נוחות, ביצועים, בלמים, בקיצור הכל בעל אופי ספורטיבי), מאובזר מאוד, תמורה מדהימה לכסף, סחירות ושמירת ערך על הפנים.

לפי דעתי הסאאב היא האופציה הכי טובה פה ברשימה. אלפא היא גם אופציה טובה. את ה-VR6 הייתי מוריד בגלל מחיר גבוה ושנתון נמוך, את הלוולוו הייתי מוריד מכיוון שמדובר ברכב חזק מאוד אבל ממש לא ספורטיבי, את האסטרה אני ממליץ לבדוק לפני שמשאירים או מורידים מהרשימה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מכיר אסטרה אדומה GSI שתי דלתות 2002 אוטומטית למכירה

רוצים עליה מחירון והיא יד שניה

עם תרצה אני אברר עליה

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

זה לא 147 באופל? מספר נאה, אם כי לא מרטיט במיוחד...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שמר (RadarJadi), אני שקלתי את האופצייה הזאת, אבל, האימפרזה אפורה וסתמית (יחסית לאלפא או לסאאב לדוגמא) ולא שווה להתפשר על האיכות הזאת אם זה לא WRX.

סאאב נשמע מעניין מאוד ופשרה מעניינת בין הולוו S40 לבין האלפא שהן שתי הפייבורטיות... אפשר לקבל קצת פרטים על האוטו ? (על הסאאב כמובן) איזה גירסה מומלצת ? בכמה היא נסחרת ?

דניאל.

- יא אללה איך אני מביא אותה בשאלות לייעוץ -

פורסם

רציתי לערוך את ההודעה אבל עבר יותר מדי זמן.

השלב האחרון

וולו S70 T5 - יותר טובה מהS40 מ-א-ו-ד חזקה ונותנת אחלה סלון.

סאאב 9-5 - לא יודע עליה יותר מדי, כנראה שהיא "המועדפת" כאן אבל עניין הסחירות מטריד אותי מאוד, אחרי 3 שנים אני יפסיד עליה משהו כמו 40 אלף שקל רק במחיר הרכב.

אלפא 156 - אין הרבה מה להוסיף.

דניאל.

פורסם

אם אלה 3 הפיברוטים שלך בסופו של דבר ואתה שואל לדעתי,אני הייתי הולך על האלפא,מבחינת התנהגות כביש,היא מתנהגת יותר טוב מ2 האחרות,והיא מספיק מהירה וחזקה. לכבישים בארץ שלנו,אתה לא צריך יותר מזה.

אם אתה מחפש מהירויות גבוהות,תלך על הוולבו,מאוד חזקה,אבל לטעמי הרכב רק מדי מאחורה,לא אהבתי את התנהגות הכביש שלה,לא ספורטיבית בעיני.

את הסאאב אני לא כל כך מכיר,אבל מבחינת תדמית 2 האחרות עולות עליה,מה עוד שאני לא רואה איזה יתרון יש לה על הוולבו והאלפא.

בהצלחה. (:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ברשותי סאאב 9-5 מנוע 2.3 ל' (185 כ"ס) דגם מפואר הכולל ריפודי עור, גג שמש, חישוקים והכל חשמלי וכו'..

רכב מדהים חזק, תאוצות, נוחות נסיעה, אחיזת כביש, מושבים מהנוחים שישנם במחיר מצחיק - את שלי רכשתי לפני שלושה שבועות ב- 65 אלף ש"ח...בתקציב שלך אתה יכול להשיג שנת 2000 .

אבל וזה אבל גדול - כמו שציינו לפני זה לא רכב ספורטיבי..מהיר כן, ספורטיבי לא...הוא מהיר אבל זהו רכב כבד עם התנהגות כביש של רכב כבד..זוית גילגול מאאאאאד מורגשת, תת היגוי ניכר, ההגה רגיש אבל לא מתקשר ברמה של רכב ספורטיבי..בקיצור נהיגה בסאאב לא תיתן לך תחושות נהיגה שתקבל ברכב ספוטיבי..

אם הדגש שלך על הכיוון הספורטיבי הייתי ממליץ לך ללכת יותר לכיוון ב.אמ.וו או אלפא...

מבחינת תמורה לכסף הסאאב נותנת את העיסקה המשתלמת ביותר בשוק המשומשות.

בתקציב שלך אתה יכול להשיג גם סאאב - גריפין עם מנוע 3 ל' (V6 ) עם 220 כ"ס וכל הפינוקים. רכב עם יומרות יותר ספורטיביות מאשר הסאאב שלי אבל עדיין זה לא זה..

שלמה

• תוכן חדש...