Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מורכבים על הרכב DUNLOP DZ101 שמהם אני ממש מבסוט,אך מכיוון שעברו כבר 3 שנים וגם הומלץ להחליף בטענה שהם שחוקים מבקש המלצתכם לצמיגים ברמה לא נחותה ממה שמורכב כרגע על הרכב.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ראשית, אפשר להמליץ על צמיגים בלי סוף. בסופו של דבר אתה תגיע לפנצ'ריה ותרכוש ממה שיש שם במלאי או ממה שאפשר להזמין עבורך, אז קודם תברר מה יש לפאנצ'ר מאכער להציע ואז נוכל לייעץ לך מבין הדגמים הללו.

שנית: כדאי שתפרט את אופי הנהיגה שלך ודרישותיך מהצמיג.

אני יכול לומר לך שאני נוסע על מידה זהה עם SP9000, ואני לא ממש ממליץ לרכוש אותו אם אתה נוהג בצורה ספורטיבית. הדופן שלו יחסית רכה (גם לאחר העלאת לחץ האויר בצורה ניכרת), מה שגורם לכך שבסיבובים חזקים היא פשוט קורסת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין לי פאנצר מאכר מוגדר וגם אין לי בעיה לעבור על 10 מקומות עד שאמצא את מה שאני רוצה.

אני אוהב לנהוג בצורה ספורטיבית.

מה דעתכם על הצמיג הזה:

http://eu.goodyear.com/home_en/efficientgrip/

הוצא לי במחיר של 450 לצמיג.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

למה לא ללכת על הטויו T1R המוכר והמומלץ?

מבחינת ביצועים לא תתאכזב ממנו והוא מגיע במחיר דומה אם לא נמוך יותר ממה שהוצע לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אין לי פאנצר מאכר מוגדר וגם אין לי בעיה לעבור על 10 מקומות עד שאמצא את מה שאני רוצה.

אני אוהב לנהוג בצורה ספורטיבית.

מה דעתכם על הצמיג הזה:

http://eu.goodyear.com/home_en/efficientgrip/

הוצא לי במחיר של 450 לצמיג.

צמיג ירוק ממש לא מתאים לנהיגה ספורטיבית. וגם המחיר לדעתי יקר.

ב- GOODYAER לך על האקסלנס.

פורסם

אהלן

מצטרף להמלצה על הT1R, צמיג מעולה, הייתה לי באותה מידה נראה לי, על 106 ואפילו בנסיעה מאומצת הם אחזו ואחזו והיו מאוד צפויים וניתנים לשליטה. היה לי אותם גם על מיאטה והיה מעולה.

היום אני משתמש בR1R שזה כבר עולם אחר והם פצצות לגבות ברמה אחרת בכלל.

בקיצור אחלה המלצה

עירא

פורסם

קראתי שכדאי להשקיע עוד קצת ולקנות F1,השאלה היא מה ההבדל במחירים והאים זה באמת כדאי?

פורסם

דיברתי עם צמיגי אנטון ונאמר לי שמחיר ה׳toyo הוא 450 לצמיג,ו׳-f1 כן קיים במידה הזאת אך אין במלאי ויחזרו אליי עם מחיר.

מה דעתכם ? האם יש מקום מומלץ אחר חוץ מאנטון באיזור המרכז?

והאים יש עוד איזהשהוא צמיג מומלץ ?

פורסם

לא נתת מחיר, אפשר גם להמליץ על מישלין אקסלטו פיילוט PE3 מצוינים אבל יקרים.

בגדול נראה לי עדיף לרדת לחתך 50 (זה מה שאני שוקל לעשות ב306 שלי) יש לי מידה וצמיג זהים לשלך וגם אני מחפש חילוף.

הF1 זה לא מה שהיה פעם לא תחליף אחר (תקנו אותי אם אני טועה) והוא לא עומד בסטנדרטים של ה-TOYO והמישלין.

בן

- 306 XSI -

• תוכן חדש...