Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא קניתי את הספר.

מה הגזמת? גם אני יוציא 50 שקל על חוקים האלו וגם אני ישלם על התחרות?

עזוב שההשתתפות בתחרות היא לא זולה - הלך לי 100 שקל על שני התחרויות

שמע אנשים לא באו בשביל להוציא כאן כסף, אין לי מה להציג אני לא חברה אבל אני גם לא באתי לשפוך כסף סתם. בכל זאת 100 שקל ככה הלכו לי סתם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה שאתה אומר שלא ידעת על הערעור - אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש. באמת, לדעתי להתלונן בלי לדעת את החוקים המלאים של התחרות זה קצת לא רציני. עדיף שתשב עם החוברת, תעבור על החוקים ותבין מה בודקים ורוצים ממך.

עריכה:

לא, לא קניתי את הספר.

שמע אנשים לא באו בשביל להוציא כאן כסף, אין לי מה להציג אני לא חברה אבל אני גם לא באתי לשפוך כסף סתם. בכל זאת 100 שקל ככה הלכו לי סתם.

שמע, אני רוצה להגיד לך שאתה ממש אבל ממש הגזמת. אתה מתלונן ומקטר פה על פני עמודים שלמים ומסתבר בסופו של דבר שאתה בכלל לא מודע לחוקים של התחרות ועל מה נותנים ניקוד - זו פשוט שערוריה מצידך. אם הייתי יודע את זה קודם אולי הייתי חוסך לעצמי דלקת בפרקי האצבעות בנוסף לכל הצרות :mad:

פורסם

אייל עזוב אל תתרגז :)

אני לא רוצה לרשום כבר יותר מדיי כי אני יכול כבר לרשום סתם שטויות

את הנקודה שלי הבהרתי אותה בהודעות כאן

ואני מקווה שיתנו כאן תגובה מצד השופטים של התחרות.

ודבר אחרון, הקיטורים שלי לא באו בקטע של בכיינות, באתי בקטע שהרגיז אותי כל הקטע הזה.

ואייל, אל תכעס בגלל זה , זה לא הייתה המטרה שלי כאן!! :wink:

פורסם

שמע שניר, כמו שאמרתי לבוא בטענות זה מאוד קל. יש טענות מוצדקות ויש כאלו שלא, לכל אורך הת'רד הזה אמרתי לך שתבסס את הטענות שלך ע"י הוכחות שניקוד מסויים שניתן לך לא היה הוגן. אחרי כל זה אתה אומר שלא רק שאתה לא סגור על החוקים אלא בכלל מה פתאום שתקנה את ספר החוקים. אחרי אמירה כזו באמת אני חושב שלהתלונן אין לך זכות מהסיבה הפשוטה שאתה לא יכול לבסס את הטענות שלך על עובדות, זה הכל.

הת'רד הזה הוא אחד הלופים הגדולים :?:(

נחכה לתגובות של שופטים אם יש להם מה להוסיף.

פורסם

אני פשוט חושב שכדאי שהת'רד הזה יחזור למקוריותו וזה אומר שאני רוצה לראות פה עוד תמונות!

את הבגאז' שלי צלמו כ"כ הרבה ולא ראיתי אפילו תמונה אחת שלו כאן או בכלל...

פורסם
סבבה

רק בקשה אחרונה שלי - תלחץ עליהם לרשום תגובה :)

טוב?

אני לא בטוח אבל אני חושב שTRIPP שפט. אני אנסה להביא מחר תגובה של השופט ששפט לך את הרכב.

BLACKB, אתה צודק במאה אחוז, במקום תמונות וחוויות קיבלנו תמונות (קצת) וזוועות.

והתוצאות:

http://autosound.co.il/emma/results.html

פורסם

גם את שלי צילמו הרבה

כל אחד עבר וצילם את המגברים מאחורה ואת הסאב וופר והתיבה הגדולה :)

ומשום מה כלום

אגב BLACKB באיזה קטגוריה התחרת? ואיזה רכב היה בתחרות?

פורסם
לא, לא קניתי את הספר.

שמע.. נכון, זאת התחרות הראשונה, אבל ככה קוראים לזה - "תחרות"

בתחרות מהסוג הזה מתחרים אנשים שבאו להתחרות.

לפני מה שאני מבין אתה באת לבדוק אם ההתקנה שלך מוצאת חן מבחינת השופטים, אבל מה לעשות שלהם יש ספר חוקים של EMMA ולא את ספר החוקים של שניר.

צר לי מאד שלא חשבת על זה לפני שבאת להתחרות, ולדעתי גם רבים אחרים שבאו לשם להתחרות.. אצל אסטרו ראיתי למשל את ה6X9 מחובר עם חיווט של כבל חשמל צהוב ירוק, שזה אולי עובד יופי אבל זה לא ממש הולך עם החוקים.. ועוד הרבה דברים של ה"ישראלי החכם"

כמוש כתבת בעצמך על העלויות.. לא מתאים לך, אל תתחרה!

יש בתחרות מרכיב של FUN אבל גם מרכיב של מקצועיות שלצערנו לא שולט בכל הרכבים, גם לא של המקצוענים או המומחים.

קטגורית חובבנים לא מקבילה לחאפרים במקרה הזה..

עם הזמן ובשאיפה שירבו המתחרים נראה לי שיתחילו לעשות שלב מקדים בו יפסלו רכבים מלהשתתף בכלל בתחרות, על דברים קריטיים כמו בטיחות בסיסית וכדומה, אני לא יודע אם זה היה הפעם ומשער שלא, מה שכן יגיעו למסכנה שהשלב הזה ידרש.. החאפרים האמיתיים יגיעו גם לשם - אני בטוח.

המטרה העיקרית של התחרותיות הבתוליות בארץ היא להעלות את רמת המקצועיות, וזאת ע"פ הסטנדרטים(אפשר לקרוא להם גם חוקים) של EMMA.

אבל אם לא תדע מה הסטנדרט הנכון איך תתחרה?

למשל.. כולנו יודעים מה זה כדורסל נכון?

אז למה הקו של ה-3 בNBA שונה מהכדורסל אירופאי?

פעם היו גם הבדלים של NBA רבעים וזמן זריקות 24 שניות לעומת 30 שניות ומחציות באירופאי..

אותו משחק אבל עם חוקים ודקויות אחרות.. וכדי להתחרות בו צריך לדעת את החוקים ולדעת לשחק... אפילו אם השופט בן זונה.

פורסם

א. אני מעדיף איציק על BLACKB

ב. אני הייתי עם היונדאי אקסנט ובלאת ברירה התחרתי בSPL עם 2 וופרים(בגלל בעיות המצבר שהעליתי בפורום), אבל בסופו של דבר יצא טוב, מקום 2.... :)

פורסם

תוצאות :

http://autosound.co.il/emma/results.html

קיבלתי תוצאה חלשה של 132 עם המגבר הקומבינה. וראיתי על הצג 132.4!

אבל חפיף תחרות הבאה אני יבוא מצוייד עם מגבר חזק.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

הכי מבאס שלא רושמים מאיזה מוצרים הורכב הרכב. מישהו רשם את זה או יודע איפה אפשר להשיג מידע על זה? ת'אכלס זה דבר טוב לדעת מי זכה ב-SQ וממה הורכבה המערכת שלו (בפירוט מלא)

פורסם

בפעם הבאה ירשמו גם הערכת שמאי למחיר הרכיבי המערכת, מספר הרכב וכתובת הבעלים שלו שתוכל לפרוץ בהנאה.

תגיד לי אתה בסדר?

פורסם

הכוונה שאפשר אז לדעת איזה מוצרים שווה לקנות :)

אפילו התותחים הכי גדולים בתחום מקבלים עצות או שמועות של חברות.

גם כל אדם שרוצה להחליט איזה מוצר הוא איכותי, מה ישאר לו לשמוע את כולם?

רק לעיין קצת בתוצאות התחרות ואז לקבל הכוונה מסויימת.

• תוכן חדש...