Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אודי A3 שנת 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אולי תוכלו לעזור לי להחלית.

אני מת לקנות אודי A3 צורה חדשה, כי בעיני היא נראת סוף הדרך וכמה שאני יודע אודי זה רכב אמין.

מצאתי איזה הצעה שנראת לי לא רע, אבל מפחיד אותי קילומטראז׳.

הרכב יד ראשונה, שנת 2004, מנוע 2.0 (האם זה FSI?), חבילת ספורט ושרפ, ידני. אומרים שהאוטו שמור ובלי תאונות. מה שמדאיג אותי זה 165000 ק״מ. האם זה הרבה לאודי או שהיא תסחוב עוד הרבה זמן? מחיר הרכב 77000 ש״ח, כמה שראיתי זה פחות יותר המחירון שלה.

מה אתם אומרים, האם לחפש עוד או שזה הצעה שאפשר להמשיך איתה ושווה לקחת אותו לבדיקה?

חוץ מזה, מה אתם אומרים בכלל על הדגם הזה? יש איזה בעיות מיוחדות איתה? למה צריך לשים לב לפני הקניה?

או שאולי אתם יכולים להמליץ על עוד איזה רכב? אני רוצה אוטו יפה, עם קצת פוזה, ועם ביצועים לא רעים.

מראש תודה רבה על התגובות.

פורסם

אני לא יודע להגיד לך לגבי סוג המנוע (TSI או לא) אבל אני יכול לומר שהק"מ קצת גבוה מידיי.

יהיו כאן כאלה שיגידו שזה לא ממש משנה ושאם הרכב מטופל כמו שצריך אז הוא יחזיק מעמד עוד הרבה ק"מ.

אבל אצלי קיים מחסום כלשהו לרכבים עם ק"מ גבוה.

בצלחה,

סער

פורסם

המנוע הוא FSI, לא TSI.

מה שנקרא, יחי ההבדל הקטן :wink:

קח בחשבון שקשה מאוד למצוא A3 2004 למכירה ועוד אחת טובה.

שילוב של צורה חדשה, יקרה בתור חדשה וביקוש אדיר.

בהצלחה.

פורסם

למיטב זכרוני, 2004 זו אולי צורה חדשה - אבל עדיין אין בה את הגריל החדש (שהיום כבר לא כלכך חדש וקיים בכל דגמי אודי).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה קשר לגריל?

2004 זוהי הצורה החדשה.

גם בתוך כל צורה ישנן מתיכות פנים כאלו ואחרות בין השנים.

מתיחת הפנים שעברה הA3 ב2004 משמעותית קצת יותר מגריל שונה...

פורסם

תודה על התגובות.

הביטוח בסביבות 10000, אבל זה לא מפחיד אותי.

בכל מכרה, הלכתי להיראות אותה היום וירדתי ממנה.

בעקרון אוטו נראה בסדר, רק סלון טיפה לא שמור, אבל עניין שהם אמרו 165000 ק״מ ובפועל 178K.

חוץ מזה הוא בלי טסט מ 05/2010 שזה עוד 2000 ש״ח. מחירון של האוטו 74000 והם לא מוכנים לרדת מ 77.

והאמת קצת חשוד שהוטו במצב מצויין עומד בלי טסט כבר 3 חודשים.

פורסם
האם זאת השחורה מת"א בכסא האחורי יש חור של סיגריה?

כן, בדיוק הזאת. עומדת בשלמה 65. גם ראית אותה, מה אתה אומר?

פורסם

עולם קטן. המדובר בסטאר מוטורס?

הייתי שם לפני כחודש כדי לראות רכב אחר והיתה לי תחושה לא טובה לגבי המקום (מגרש סוחרים קלאסי במיקום מרתיע).

ראיתי את האאודי חונה שם אך לא התעמקתי בו.

פורסם
כן, בדיוק הזאת. עומדת בשלמה 65. גם ראית אותה, מה אתה אומר?

אני 99% בטוח שכשראיתי אותה היתה עם 191K, גם בזמנו כתבו בהודעת המכירה שהיא פחות מזה, ביררתי לגביה בצמפיון ולא היה נגדה כלום חוץ מרעש מוזר מהמנוע שהתלונן עליו הבעלים ולא ידעו להסביר את זה.

פורסם

בקיצור הבנתי...האוטו גמור ובגלל זה הם כבר אמון זמן לא מצליחים למכור.

אבל יש למישהו עוד רעיונות איזה אוטו אפשר לקחת? אין יותר מידי אודי בשוק :(

פורסם

האמת לאון לא ממש נראת לי, למרות ששמעתי תגובות טובות אליה...פשוט לא ממש אוהב צורה שלה.

מה אתם אומרים על סאאב 9-3 או אלפא רומאו 156 ? אני יודע שסאאב לא משווקים יותר בארץ, השאלה אם יש איך לטפל בא במקרה של תקלות?

• תוכן חדש...