Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי המחיר הרכיבו לך גם צלחות וגם רפידות תחליפיות זולות ( אולי סיניות).

"הפקידה אמרה" - מה זה הבדיחה הזאת?

אני כן ממליץ להכנס למוסך רון (לא מטעם היבואן, כן מורשה משרד התחבורה), כדי לראות, מה ואיך הרכיבו לך על הרכב.

עם הבלמים לא משחקים! אם יש בעיה בטיחותית, צריך להחליף את הכל (ולא בגלל השריקות).

במוסך שלא מטעם היבואן כל העסק לא צריך לעלות אלפי שקלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש מן דבק כזה ששמים בין הרפידות לקאליפר שמבטל שריקות.

ב BMW תמיד שמים אותו.

אתה יכול ללכת למוסכי קמור ולבקש קצת, זה מקורי ומגיע בשקיות סגורות קטנות כמו של "קונדומים".

אני מאמין שיתנו לך את זה בחינם.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

איפה אני אמור למרוח את זה בידיוק?

Bilde(245).jpg

112_0412_316z_EbayPart+Volkswagen_Golf_R28+Brake_Caliper_View.jpg

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

מוסכי צ'מפיון נותנים 6 חודשים אחריות על חלפים לא מקוריים, ושנתיים על מקוריים.

תחזור למוסך, תגיד לו שאם כל הכבוד, אתה לא קונה את השטויות שלו ואתה מבקש שיממש את האחריות שמגיעה לך.

אם הוא לא מסכים תבקש ממנו מכתב שהוא מסרב לתקן את זה ושזאת בעיה "בגלל החום" או שככה זה אמור להיות.

(מכאן אם הוא לא מסכים אז זאת דרך הפעולה הכי נכונה שלך:)

תקליט את השיחה.

קבל חוות דעת שמאי על התקלה, לך למוסך אחר, תחליף ותתבע אתו בתביעות קטנות על הסכום.

פורסם

נאקאמישי

רעיון טוב אבל את הברקסים לא עשיתי בצמפיון אלא באחד המוסכים ברחוב הירקון בבני ברק.

ככה שאין עם מי לדבר היו 3 חודשי אחריות והם החלו לשרוק בידיוק שנגמרה האחריות ...מעניין למה...

בקיצור חברים מה שזול עולה יקר אחר כך

מקווה שאחרי ההשחזות שאני יעשה טיפול הבא הכל יהיה בסדר !!!

אעדכן בהמשך

תודה לכולם

פורסם
חולי

תודה על התגובה.קשה לי להאמין שהוא שם לי ברקסים משומשים. הבחור באמת משרה אמינות מסויימת.

יש לי טסט חודש הבא ואני צריך לעשות טיפול שנתי באותה הזדמנות חשבתי לבדוק את הברקסים.

דרך אגב איך מוסך ח ח יפו? הוא מוסך מורשה פולווגן נכון?

נתנו לי הצעת מחיר בצמפיון לטיפול שנתי 86 אלף קמ הכולל 3 פילטרים ושמן כולל מעמ ועבודה ב1200 שקל

מחיר סביר או יקר?

בשביל מה אתה צריך מוסך מורשה יבואן לרכב שנת 2004?

לך למוסך רון ותקבל חלקים טובים ועבודה מקצועית, לא ירכיבו לך שם ג'אנק בחיים.

אהלן דרור תראה דיברתי עם צמפיון הם אפילו אמרו לי שאין טעם להחליף את הנעשה....חבל להוציא 1500-200 שקל על צלחות מקוריות(כך אמרה הפקידה).

דבר שני אני לא מעוניין להוציא אלפי שקלים על הטיפול הזה ,יאני מחפש פתרון זול יחסית ולא להחליף את המערכת שוב.

יש לי חודש הבא טיפול שנתי וטסט....

האם השחזה (שיוף) תפטור את הבעיה?

האם אני צריך להחליף רק רפידות ואו גם צלחות? בשביל שהשריקות יעלמו...?

תודה

הפקידה מהווה בשבילך סמכות מקצועית כלשהי ?

האם אתה מחפש לחסוך כסף על אביזר בטיחות ממדרגה ראשונה ? אני הייתי מעיף את כל הסט הזה, בולע את הצפרדע ומרכיב מקורי של LUCAS או ATE (או משהו איכותי כמו צלחות איטלקיות מיצרן מוכר ורפידות של אחד מיצרני התחליפים האיכותיים כגון REMSA) ב4 פינות של האוטו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה אתם מכניסים אותו לסרטים, סה"כ בלמים שורקים זה לא סוף העולם, בהמון רכבים הבלמים שורקים, גם אצלי הם שורקים

מידי פעם למרות שהם תקינים לחלוטין ולמרות שהרפידות לא סיניות (של חברת REMSA) - זה לא מעיד על שום תקלה!

הרעש הוא עניין של תרכובת המתכת ברפידות.

פורסם

דברתי עם רון באמת הצעת המחיר שהוא נתן לי לא בשמיים

אני חושב שהשריקות מגיעות מהרפידות הקדמיות אז כרגע אני אחליף רק אותן.

אם השריקות ימשיכו אחליף גם את האחוריות..

• תוכן חדש...