Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס עם 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחשוש ממה? זאת מכונית, היא לא אוכלת אנשים.

לגבי תצרוכת דלק - באיזו פונטו מדובר? ידנית 60 כ"ס או אוטומטית 80 כ"ס?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

60 כוח ,ובכללי איזה גירסא אתה ממליץ?

אני שואל עם צריך לחשוש בקשר למצב המנוע,

עם המנוע מטופל אז ה200K זה הרבה או לא כול כך?

פורסם

אל תירא.

בדוק את הרכב.

אם מצבו גרוע, הוא לא מתוחזק ומוזנח - ואין לך זמן וכסף להתעסק בשיקומו - חפש רכב אחר.

אם מצבו גרוע, ויש לך זמן וכסף להתעסק בשיקומו, ואתה אוהב את זה ? - גם אז אין לך סיבה לחשוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
60 כוח ,ובכללי איזה גירסא אתה ממליץ?

אני שואל עם צריך לחשוש בקשר למצב המנוע,

עם המנוע מטופל אז ה200K זה הרבה או לא כול כך?

תמיד מצחיק אותי שאנשים מגדישים כל כך הרבה מחשבה וכל כך חוששים מנושא הבלאי של המנוע אבל מתעלמים לחלוטין מבלאי שנגרם לרכיבים אחרים ברכב, שהם לא פחות יקרים לתיקון או החלפה אבל מחליפים אותם "טיפין טיפין" ולא במכה אחת אז זה מרגיש פחות נורא.

הגרסא המומלצת של הפונטו ה80 כ"ס Dynamic או ELX (תלוי בשנים), יש ידנית ויש אוטומטית. מצד שני, דווקא המנוע שלה קצת יותר רגיש להזנחה וגם יקר יותר לתיקון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כול תודה על התגובות, יבנתי ממכם שelf מבחינת טיפולים יותר יקרה,

אני מעוניין לדעת בנושא צריכת הדלק בין שתי הדגמיים, אני נוסע רק בעיר ,ולפעמיים מחוץ לעיר אז אני צריך רכב,

כמה שיותר חסכוני

• תוכן חדש...