Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי על סף רכישת יונדאי I20 לאשתי, ונתקלתי בניסן נוט. מבחינת מחיר - עסקה לא רעה בכלל - 110000 (לאחר התמקחות קלה) כולל קודן ומרימי שמשות, הרכב עצמו מאובזר מאוד יחסית לרכבים של יצרנים אחרים.

היונדאי בערך 108000 על הכביש.

מבחינת רכב - כמובן שיש הבדל משמעותי - הניסן זו ליגה אחרת לגמרי, גם רכב גדול יותר, גם מוניטין של אמינות, מרווח טיפולים כל 30000.

השאלה היחידה שמטרידה אותי היא שמירת הערך של הניסן. אני לא רואה הרבה כאלה על הכביש ואני חושש שאני אפסיד הרבה כסף בטווח הרחוק.

מישהו יכול להעריך מה מצפה לי?

תודה

פורסם

זה פורום רכב, לא פורום נביאים.

רוצה חיזוי עתיד מאנשים שאתה לא מכיר ? שגולשים בפורום רכב ? מילא היה זה פורום מגידי עתידות.

שום אוטו לא שומר על ערכו, ישנם רכבי אספנות בודדים שערכם עולה, אבל ישנם אפיקי השקעה מוצלחים יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם קיבלת עסקה טובה, אז אתה מצפה לקנות בזול ולמכור ביוקר? זה לא הולך ככה ב95% מהמקרים. ממזמן כבר אי אפשר לנבא על איזה רכב השמאי המהולל לוי יצחק יוציא את העצבים שלו החודש...

פורסם

תודה על התגובות, לא הבנתם את כוונתי. ברור לי שרכב מאבד מערכו. השאלה שלי לגבי ניסן נוט היא האם ירידת הערך היא סבירה (לפי מה שאני יודע זה כ-10% בשנה?) או שאני קונה רכב ב-110K שלאחר שלוש שנים ימכר ב-60K כי אין לו שוק או כל סיבה אחרת.

אני קצת חושש כי אני לא רואה הרבה רכבים כאלה בכבישים (שזה במובן מסוים יתרון - פחות גניבות, קצת יחודיות...), אבל אם אין הרבה אז האם אוכל למכור מהר ובלי להפסיד את התחתונים.

תודה

פורסם

הנוט איתנו כבר לא מעט שנים. כנס למחירון של לוי יצחק או של יד2 ובדוק מה השווי של נוט בת 3. זה יתן לך אינדיקציה על מצבה הנוכחי בשוק, אבל כמובן שזה לא אומר שום דבר על מה שיהיה בעוד שלוש שנים מעכשיו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הניסאן נוט שונה במהות מיונדאי I20.

השאלה שאני הייתי שואל את עצמי היא האם היא תשרת אותי נאמנה, והאם היא מתאימה לצרכי.

רק לשם משחק, בוא נניח שעוד 5 שנים יהיה פער של 7000 שקלים בין מחיר הנוט המשומשת ל I20 המשומשת (לרעת הנוט).

זה משנה משהו?

ואם הפער הפוך (לטובת הנוט)?

תקנה רכב שמתאים לצרכיך - זה לא אפיק השקעה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שמירת ערך ? כמה כבר תפסיד ? מתי אתה הולך למכור אותה ? מיד ? עוד שלוש שנים? מנקודת עיקרון רכב שמור מיד ראשונה אין סיבה שלא ימכר - בהנחה שלא הוציאו את דיבת הרכב רעה (ראה מקרה רנו... )

ואפרופו רנו - הנוט עושה שימוש בשילדה המשותפת לרנו מרווחת מאוד , מנוע איכותי 1.6 (HR16 ) המיוצר ביפן , טיפולים זולים (שמן +פילטרים , טיימינג בשרשרת)

גיר אוטומטי רגיל מאוד (לא טיפטרוניק ) שאוהב כמו כל גיר יפני מסורתי להעלות מהר הילוכים.

הנוט קלה יותר מאחותה הטידה ועל כן רושמת לזכותה צריכת דלק טובה יותר.

נפיצות : הנוט נחשבת כישלון בישראל , ! בכלל מרבית הניסן בישראל הם כישלון למעט הקשקאי והאקסטרייל . אבל יחסית מקבלים הרבה אוטו למחיר. ולדעתי היא עיסקה לא רעה בכלל במיוחד לעומת היונדאי שקטנה ממנה וכאמור שונה ממנה, בעיקר לטובתה נזקף תכנון פנימי מבריק ! , לסוגיית המכירה, לרכב לא צריך הרבה קונים צריך אחד ! אחד שיודע מה שהוא רוצה ומחפש - ואני משער שאם אתה עשית את השיקולים שלך - ובסופו של יום הנוט עדיפה על ה I20 במרבית הפרמטרים , אז איזה סיבה תהיה שכעבור שלוש שנים (אם זה הזמן שאתה מתכנן להחזיק ברכב ) , ערכה יהיה נמוך יותר משל I20 מקבילה? הרי כל אדם בר דעת יסכים שמידה שהרכב שמור אין סיבה שהוא ימכר בפחות מ I20 לא?

פורסם

תודה לכל המגיבים. יש לי הרבה התלבטות בנושא כי זו קניה ראשונה של רכב חדש,

בכל מקרה אני מסכים שהצרכים יותר חשובים מירידת הערך וזה מה שינחה אותי ברכישה.

פורסם

לך על הניסאן בוודאות של 100 אחוז. מניסיון לניסאן יש אהודים מושבעים שיחפשו רכבים כאלה בנרות לאחר 3 שנים. לעומת זאת הינדאי הוא רכב ליסינג שיהיה נפוץ כמו יתושים בביצה.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם

יש משהו בזה.

גם אלמרה בתור חדשה לא היתה להיט, וגם אחרי כמה שנים בודדות לא זכתה לביקוש בתור משומשת.

אבל דווקא עכשיו אלמרה הפכה לרכב די מבוקש כיד שניה.

זה גם מזכיר לי את עניין של הונדה ג'אז, אשר בתור חדשה לא זכתה לקניה במספרים הגדולים כחדשה(בגלל התמחור), ועכשיו היא מבוקשת ביותר.

מצאתי מבחן השוואתי בין ג'אז לניסאן נוט מלפני כמה שנים:

http://www.motocar.co.il/test/712.aspx

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הנוט עושה שימוש בשילדה המשותפת לרנו מרווחת מאוד , מנוע איכותי 1.6 (HR16 ) המיוצר ביפן , טיפולים זולים (שמן +פילטרים , טיימינג בשרשרת)

ואגב, סתם לשם הדיוק - הניסאן נוט מיוצרת באנגליה ולא ביפן - לא שזה צריך לשנות משהו.

באופן כללי: מהתרשמות של מספר ימים עליו - רכב משפחתי נהדר. נוח, זריז מספיק, מרווח ומקנה תחושת נהיגה שולטת ובטוחה של מיניואן, והוא גם לא גדול מדי בחיצוניותו, כלומר נוח לחנייה בעיר.

אל תתן לעם ישראל להרוס לך: זה שאתה לא רואה הרבה רכבים כאלו בכביש זה לא כי הרכב אינו מצטיין או מומלץ: פשוט, עם ישראל הוא עדר דביל שמעדיף קופסאות פח מאד מסוימות, במבנה סדאן 1.6 אוטומט.

בעוד מספר שנים, כשהיא תהיה שווה 50 אלף שקל, הנוט תהייה מאד מבוקשת כי הביקוש יהיה גדול על ההיצע, כמו מאזדה פרמאסי כיום.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

העניין שהכי צריך להטריד אותך מעל ל(אי)שמירת הערך של הנוט הוא מחירי הטיפולים השערוריתיים בקרסו.

השווה עלויות טיפולים לפני הקניה. סט ברקסים לנוט עולה כמעט 3000 ש"ח...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
העניין שהכי צריך להטריד אותך מעל ל(אי)שמירת הערך של הנוט הוא מחירי הטיפולים השערוריתיים בקרסו.

השווה עלויות טיפולים לפני הקניה. סט ברקסים לנוט עולה כמעט 3000 ש"ח...

נישמע לי מוגזם עד מופרך :

בנוט יש מאחור בלמי תוף ודיסקים מאווררים מקדימה. - עלות החלפת רפידות במוסך מרכזי עם חלפים מקוריים עלתה 400 ש"ח ! לא היה צריך להחליף דיסקיות בילום - (אלו בערך 300 ש"ח רק החלק )

אחותי לעומת זאת השאירה במוסך מורשה בוזוקי מעל 1000 ש"ח רק על החלפת רפידות קדמיות בבוזוקי סוויפט !!

כך שהמחירים בקרסו אינם כאלה יקרים ממה שעושים מהם !

• תוכן חדש...