Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן אישי אני לא מבין מה ההגיון לראות וידאו ברכב - פשוט לא מסוגל להבין את השטות הזו :shock:

ויותר מכך - מה הטעם בכלל להשקיע על HD במסך 7 או 8 אינטש במקרה הכי טוב???

עכשיו שאלה שקשורה למאזדה 6 - הבנתי שאם מבטלים את היחידה המקורית שלה ושמים מתאם דאבל דין ישנה בעיה מסויימת עם חלק מהבקרות של הרכב ועם זה שאין מתאם טוב לצמת הסטריאו של הרכב הזה...

האם זה נכון? האם ישנה בעיה כלשהיא עם להתקין יחידת ראש דאבל דין במאזדה 6 הישנה במקום היחידה המקורית?

אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי בנושא זה.

תודה,

שלכם ובכבוד רב,

פולסקה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ראיתי שיש מתאם לדאבלדין למודל שהוא ציין

המתאם היחידי שראיתי הוא זה:

http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.autotoys.com/pics/thumbs/t_mazda6dashkitnew1.jpg&imgrefurl=http://www.autotoys.com/x/catalog/Car_Radio_Install_Dash_Kits_Harnesses_price0_page_1_c_78.html&usg=__0_aYm46_e7Fd1GDuMvHwDgi71yY=&h=195&w=259&sz=44&hl=iw&start=19&um=1&itbs=1&tbnid=302sQ1xUvK-S9M:&tbnh=84&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3Dmazda%2B6%2Bradio%2Breplacement%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN%26rlz%3D1R2ADRA_iw%26tbs%3Disch:1

יש אפשרות להזמין את המסך הזה:

http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.cardier-cn.com/uploadfile/product_big/200904230328476789.jpg&imgrefurl=http://www.cardier-cn.com/en/productview.asp%3Fid%3D205&usg=__bc1HXn6KUwHo4SfjIye0IKezBgE=&h=504&w=700&sz=63&hl=iw&start=16&um=1&itbs=1&tbnid=XAPefJTv4oX1FM:&tbnh=101&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dmazda%2B6%2Btouchscreen%26um%3D1%26hl%3Diw%26rlz%3D1R2ADRA_iw%26tbs%3Disch:1

אבל המסך ממש גרוע מניסיון רע שהיה לי איתו.

המנגנון החשמלי שלו עושה המון בעיות ובנוסף איכות המסך ממש גרועה .יש להוריד באפשרויות תצוגה את כל ההגדרות למינימום

על מנת לקבל תמונה במסך הזה.

בנוסף יש לו בעיות עם הflatcable

המחיר שלו נע סביב ה420$ בלי מישלוח

מסך סיני לא מומלץ

האופציה היחידה היא להתקין מסך של ליליפוט 7" אך זה כרוך בעבודה רבה ומצריך ידים טובות.

פורסם

שלום אדי.

אני לא מבטל את היחידה המקורית,אני(או יוסי)מתקין את המסך בתא שנמצא מעל הדשבורד ובכך המסך של בקרת האקלים ומחשב דרך לא מתבטל.

בקשר למסך HD, הבדל במחיר בינו למסך רגיל של ליליפוט הוא לא כלכך גדול.

במסך HD הניגודיות יותר גבוהה וכך גם עוצמת הארה.

בשיפוצים...

פורסם

תודה ותסלח לי על היותי נודניק (בכל זאת, פולני...) אבל האם המזגן ב6 הוא דיגיטלי או אנלוגי - כי אם כל המשמעות של ביטול מחשב הרכב ובקרת האקלים הוא רק עניין של תצוגה אז זה לא כל כך נורא, אבל אם הוא דיגיטלי ואתה לא יכול לדעת אם אתה על המקסימום של הטמפרטורה או על המינימום - זה נורא...

אני שואל כי מזדה 6 הוא על רשימת החיפוש שלי לרכב הבא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי גם אני פולני(למרות שחברים שלי אומרים שאני כורדי)אז אני מבין את הנודניקיות הפולנית(אמא).

ב6 יש בקרת אקלים(משמע דיגטלית) זה לא רק מינימום ומקסימום ,זה עוד אופציות של כיוון זריקת אוויר, מפשיר אדים קידמי ועוד.

הפתרון היחידי(לפחות זה שאני יודע עליו)הוא בניה בתא מעל הHU.

בגדול ה6 הוא רכב מאוד אמין(אצלנו במשפחה כבר 7 שנים, בחיים לא ראה מוסך חוץ מטיפולים).

צריכת הדלק די שפוייה יחסית למנוע 2L (בסביבות ה500KM למיכל בתוך העיר).

מנוע עם מומנט די גבוה, זריז מאוד אחיזה לא רעה.

החיסרון הוא הגיר אוטומט 4 הילוכים שבשיוט על 120 הטורים על 3K ומעלה.

בשיפוצים...

פורסם

ממליץ לך להיכנס לאתר mp3car.com

גם מחירים נוחים בחנות

המוצרים שנמצאים שם מיועדים נטו למחשבי רכב

תמצא שם גם בפורום המלצות לרכיבים ובעמוד הראשי תדפדף יש כל מיני סרטונים על פרוייקטים

יצא לי לא מזמן לראות איזה משהו שעשו שם עם מאזדה 6 ומתאם מיוחד ל IPAD

שיהיה בהצלחה..

פורסם

המממ - תודה רבה, לצערי, ה6 מהסיבה הזו יורד מהפרק ככל הנראה.

הלאה :-P

תמשיכו בנושא של הת'רד בבקשה.

Pioneer TS-X150

פורסם

תלוי מה אתה מריץ עליו

אם דברים כבדים אז כבלים נפרדים

אם שטויות אז אין בעייה עם האב , ועדיף עם חשמל בנפרד ( אתה יכול להוציא דרך המולקס מהספק )

bu353 זה הנפוץ שמומלץ

כל דבר אחר יכול לעבוד , אבל אם אתה רוצה ללכת על בטוח אז 353

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

השם הוא אופיר :)

כבל נפרד אקטיבי לצורב נראה לי יהיה סבבה

לגבי ההבדל ? אין לי שמץ חפש בגוגל

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון.

אתמול קבלתי את הספק שלי(M4,בניגוד לרוב האנשים פה,אני כן קיבלתי את חוברת ההפעלה שלו)

אני מחבר אותו בנתיים בבית עם שנאי 12V.

בקשר לרימוט הוא צריך מתח קבוע או פולס?

נ.ב.

אני לא יודע איך עובד הM2 אבל בM4 יש חיבור לרימוט של המגבר כדי למנוע ON/OFF POOP NOISE

החיבור הוא J6

בשיפוצים...

פורסם

בדרך כלל צורבים חיצונים משתמשים ב 2 כניסות USB כדי לקבל מספיק זרם, שים לב הדבר לא מוזכר תמיד בחוברות ההפעלה.

למשל ה TRANSCEND שקניתי הבנתי את זה רק לאחר הקניה.

ובכבל USB אקטיבי חלק מהזרם עובר לסיגנל כדי לא לאבד נתונים לכן לרוב אפילו אם הצורב צריך רק כבל אחד זה לא יספיק.

אני העברתי שני כבלים כאלו לתא הכפפות אז ברגע שאני צריך את הCD אני פשוט מחבר אותו וזהו.

להזכירכם הזרם בUSB מוגבל ל .0.5A

• תוכן חדש...