Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי שנבחרו הרכיבים נשאר רק לקנות אותם והפרוייקט יוצא לדרך.

מישהוא יכול להגיד לי אם הקיט הזה מתאים לי:

http://cgi.ebay.com/M4-ATX-WI-Intell...item4839fbe575

שכחתי עוד דבר אני רוצה גם כונן דיסקים,לא תהיה בעיה לחבר אותו נכון?

בשיפוצים...

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הספק מספיק חזק למערכת. שים לב שיש לך מערכות מאוד משתלמות של AMD שנותנות תמורה טובה יותר לכסף, ובחלק מהם יש כ.מסך HD מובנה בלוח.

ואין שום בעייה לחבר את הכונן דיסקטים.

רק תדאג לקירור הולם לרכיבים. זרימת אויר טובה היא מפתח לאורך חיים במיוחד בהארדיסק, ומעבד לשם יציבות המערכת.

ממליץ לך על מאוררים של scythe. מאוררים מעולים. יש לך את דגם הS-flex עם אורחיים של 150 אלף שעות (בערך פי 5 ממאוררים רגילים, כמו כן הוא זורק כמויות מכובדות ביותר של אויר.

ותקח 2GB זכרון, שווה בהחלט את ההשקעה.

פורסם

160w עם כ.מסך עצמאי יהיה גבולי. חד וחלק. כנראה יעבוד. אבל ספק שעובד תמיד שבגבול היכולת שלו יהרס מהר יותר וכמובן יתחמם וירעיש יותר.

אך לכ.מסך מובנה זה יכול להיות פתרון לא רע בכלל.

פורסם

למה אתה צריך כרטיס מסך מעבר לON BOARD??

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אוקיי, תודה, פספסתי את מודעת העדכון הקצרה בנושא.

פורסם

אני הייית הולך על AMD, הם נותנים תמורה יותר טובה לכסף.

בנוסף, אם אתה לא הולך לראות סרטים/משהו שצריך עיבוד חומרתי מהכרטיס מסך, לדעתי כרטיס מסך מובנה ישה את העבודה.

פורסם

אני ממליץ לך ללכת במקום על כרטיס מסך על אחד מובנה, תחשוב כמה מקום זה יחסוך לך.

חוץ מזה שיש לוחות אם עם כרטיס חזק יותר שיכולים להחזיק סרטי HD, אבל מצד שני אין לך בכלל מסך HD אז מה זה עוזר :?

ואז אתה יכול לשים M2 וכבר חסכת כמה מאות שקלים. (אל תשכח שעוד יהיו לך הרבה הוצאות נלוות)

זיכרון תיקח סטיק אחד של 2GB ולא שתיים ותוכל לחסוך בווטים, ההבדל בביצועים זניח.

ועם AMD אפשר ליצור מערכת יותר חזקה בפחות מחיר.

שמתי לב שיש לך מערכת ברכב, במקרה כזה אני ממליץ לך לחבר audigy2 זה יעלה לך 100 שקל יד שניה וזה יתן לך שליטה מלאה על השמע - ניתוב של יציאות השמע, חיתוך תדרים, הגברה.

והכי חשוב זה יותר איכותי מהמובנה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי.

עד עכשיו הזמנתי את הספק ועוד כמה דברים.

אבל נתקעתי עם המסך,אני לא יודע מה להזמין ''7 או ''8.

בשיפוצים...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זאת פעם ראשונה שאני מזמין מEBAY מוצרים שמעל 50$ ולא היתה לי בעיה של מכס.

רציתי לדעת איך עובד עיניין המכס,הם מודיעם לי אם אני צריך לשלם מכס,אם החבילה לא עוצרת במכס היא מגיעה ישר לדואר?

בשיפוצים...

פורסם

אם החבילה תעצר במכס אתה תקבל מכתב מהדואר עם הנחיות אלו פרטים לשלוח בפקס או לגשת למכס:

ת"ז

קבלה/הצהרה על ערך המוצר

את הטופס שקבלת בדואר

לאחר ששלחת את הטפסים לאחר מס' ימים קצר תקבל בדואר פתק לאיסוף החבילה מהדואר, או פתק רגיל של הדואר או את עותק תעודת המשלוח המקורית שהוצמדה לחבילה, עליה יהיה מצוין אם פטור ממכס או נדרש תשלום ועם פתק זה אתה ניגש לדואר הקרוב לשלם/לא לשלם ולאסוף אותה.

כל זאת בהנחה שאין מגבלות על המשלוח מבחינת אישורים של משרד התקשורת/תחבורה וכו'.

אני תמיד שולח בפקס, לא אבדתי חבילה מעולם ככה.

תתחדש.

• תוכן חדש...