Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופיר מזכיר לי - אני הזמנתי את ה629GL עם מסגרת יחודית לרכבי. באתר מוצע אותו או את ה701 אך במייל ביררתי לגבי ה669GL ונאמר שלא תהיה בעיה - עכשיו המסגרת של כולם זהה בקיט, כלומר המסכים לא שונים בגודלם הפיזי.

מדוע הסקת שכן?

כנס לאתר, תבחר בצד בLCD ודש קיטים, בצד תבחר מזדה ותראה אם מה שיש מתאים לך. אם אתה אל בטוח תשלח מייל, הוא עונים תוך יום ועוזרים נפלא.

http://www.bybyte.com/

אני חושב שכולנו מסכימים על הדברים הבאים:

1. תבקש שירשמו שזה מסך משני למחשב.

2. שצהירו 25% פחות סכום כך שתשלום המע"מ ו/או המכס יהיה זול יותר.

3. משלוח רגיל, יגיע כנראה ביחד עם אקספרס אם לא לפני ונבדק בפחות קפדנות.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן.

אחרי עשרות שרשורים בנוגע לCARPC לא הצלחתי להסגר מה עדיף:

1.מחשב חזק וכרטיס קול מקצועי.

2.מחשב בינוני וBIT 1.

אם תוכלו לעזור לי להחליט אני מאוד יודה לכם.

בשיפוצים...

פורסם

גם אני באותה דילמה שלך,

קיבלתי החלטה, ונכון לעכשיו אני הולך על מחשב בתור הפרוססור שלי, עם כרטיס AUDIGY 2 ZS, במידה והתוצאה לא תשביע רצון, אני אפנה לכיוון של פרוססור חיצוני.

אגב, המחשב לא חייב להיות "חזק", אני מבסס את המחשב שלי על אטום 330.

לדעתי שווה לנסות את האופציה הזולה, אין מה להפסיד, חבל לזרוק מאות שקלים על פרוססור שלא בטוח צריך.

M-TECH E46

פורסם

מחשב חזק עם כרטיס קול חזק וביט 1 :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא צריך מחשב חזק בשביל עיבוד סאונד רגיל ( לדוגמא ברמת הbit 1 וקצת יותר )

אטום 330 עשה את העבודה בשבילי ועמד על 20-30 אחוז כולל העיבוד ( 8 ערוצים , קרוסים , אקוליזציה , T/A , גיינים וכו' )

והיום יש גם את הd510 שאפילו יותר חזק , ויספיק לחלוטין

אני אישית לא רואה שום סיבה לקחת פרוססור כדוגמאת הביט 1 אלא אם יש לך איזה אמונה תפלה ( ומסתבר שיש לכמה פה ) נגד שימוש במחשב לעיבוד סאונד

עיבוד במחשב נותן לך אפשרויות שהביט 1 יכול לחלום עליהם ברמה העקרונית

אם אתה מתכנן עיבוד רציני ( פילטרי fir לדוגמא ) זה כבר מצריך כוח עיבוד יותר רציני

אחרת אפילו מחשב מבוסס אטום 330 / d510 עם כרטיס קול כדוגמאת הaudigy 2 zs , prodigy 7.1 hifi , m-audio 1010 , asus hdav ועוד רבים אחרים

יאכל כל אפשרות שיש לביט 1 להציע

זאת דעתי

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

היי.

אדי ואופיר,תודה לכם על ההמלצות.

נפלה ההחלטה המחשב יבצע את העיבוד.

אופיר, מה עדיף?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763376

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10038

באסוס החריץ הוא PCI ובאינטל מיני PCI E.

ובקשר למערכת הפעלה מה עדיף:

XP SP 3

WIN 7

linux

תודה.

בשיפוצים...

פורסם

הלינק לא תקין

החריץ תבחר לפי הכרטיס קול שאתה מתכנן לשים..

מערכת הפעלה למתחיל XP לדעתי

ואם בא לך להתנסות אז 7

לינוקס לא הייתי ממליץ אלא אם יש לך נסיון נרחב איתה..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

שני הכרטיסים האלה הם PCI

וגם הלוחות שניהם PCI

אז תריץ חיפוש בmp3car על הלוחות תראה אם יש ביקורות או משהו עליהם

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון.

כל הרכיבים בבית,המחשב עובד ונסגרות פינות אחרונות בכל מה שקשור לעיבוד סאונד(אופיר, תודה רב לך!)

ההתקנה תתבצע השבוע או שבוע הבא.

מה אתם חושבים על עיצוב המארז ?

tm1j3jyiiixy.png

בקשר למארז,חשבתי לעצב אותו כמו הZED אודיו ליוויתן,דפנות מאלומיניום מלוטש(פרומיקה)ומכסה פרספקס.

עוד דבר,איזה עובי צריכים להיות החוטי מתח שאני מוציא מהM4 למסך?

בשיפוצים...

פורסם

אתה בונה מארז שטוח בעובי 5-6 ס"מ ? אם כן, אז זה ממש מגניב, אם לא, אז אתה מבזבז כאן המון מקום.

הנה שלי:

img0022m.jpg

img0020wb.jpg

חוץ מזה, הפרופורציות בשרטוט שלך לא נכונות, ה M4 רחב וגדול יותר ומדיסק 2.5" והכרטיס קול גם כן גדול יותר.

תסביר לי רק למה אתה צריך 5 מאווררים במארז שלך ? (4 + מאוור מעבד) -אתה מתכנן גיימינג ? בסה"כ מחשב ITX - מאווררים קטנים עושים המון רעש עם הזמן. לי יש מארז הרבה יותר דחוס ואני מסתדר יופי עם מאוורר המעבד ומאוורר 60 מ"מ צידי. זהו. המחשב קריר.

עוד נקודה למחשבה - ה 669GL-HB לא מתאים למסגרת הסטנדרטית ונדרשת עבודה כדי להתאימו.

...CASKA for life

פורסם

כן,זה הכיוון הכללי.

לא ניסיתי להתאים פרופורציות,סתם שרטטתי כדי להמחיש את מבנה המארז.

אני עובד עם לוח אם משולב מעבד אטום עם קירור פאסיבי וזיכרונות RAM עם עם צלעות קירור.

אז אתה אומר מאורר 1 או 2 יספיקו?

בשיפוצים...

פורסם

אם יש מאוורר על הלוח אם (על המעבד המולחם) אז יספיק לך רק מאוורר אחד. אם לא, תזדקק לשני מאווררים (חשוב - מסוג BALL BEARING..) אחד מצד אחד ליניקה ואחד מצד שני לפליטה. ועוד דבר, גם אם דרוש לך אוורור נוסף, תדאג שהוא יהיה או בצד ימין או בצד שמאל של המארז (בהתאם לפתחי המאווררים) כדי שתהיה זרימה אחידה מצד לצד במארז.

...CASKA for life

פורסם

גיל איפה אתה ממקם את המארז?זה מאוד חשוב בכדי לתכנן את זרימת האוויר.

בסירקולציה נכונה של אוויר יש כמה דברים שצריך לקחת בחשבון:

1. מוקדי חום - מעבד וליבה גרפית, ספק כוח, כרטיס קול, הארד דיסק.

2. יש לזכור שאוויר חם עולה למעלה.

3. יניקת האוויר צריכה להתבצע באזורים הכי מאוררים שבהם יש יותר אוויר "טרי".

בנוגע לחומרי הבניה, מניסיון, עם ברזל מאוד לא נוח לעבוד.

לדעתי פלטת MDF 17/19 עם הברזה ללוח, דפנות MDF ומכסה פרספקס שקוף עושים את העבודה בצורה יפה מאוד!ניתן גם לצפות בלבד...

• תוכן חדש...