Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאוד לא אוהב מכניקה ובטח שלא מוטוריקה אבל זה פתרון וזה פתרון יפה ואסטתי מאוד.

יש אנשים שכבר משתמשים שנים ברכיבים עם פאנל חשמלי כזה או אחר ויש כאלה שנכווים מהם - אני מניח שזה עניין של מזל בחלק מהמקרים ובחלק אחר עניין של תכנון מוצר ואיכות מוצר ירודים.

אתה צריך לברר אם אפשר להשיג ביקורות על החלק הזה אבל מסופקני.

זה הימור, אבל לפחות זה נראה יפה לעין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה פחות או יותר מה שאי מתכוון לעשות,אבל בלי כל המנועים והשטויות.

מסך נטו ישב על מסילה וברגע שאי פותח את התא המסך עולה ושאני סוגר הוא מתקפל חזרה פנימה.

בשיפוצים...

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי.

הזנחתי קצת את הפרוייקט לאחרונה,אז חוזרים!

אני מזמין את המסך עכשיו(בגלל גודל ירדתי מה 669GL ובחרתי בEBY 701 מודל 2009).

בקשר למשלוח,איזה משלוח לעשות?

אקספרס או רגיל?

בשיפוצים...

פורסם

משלוח רגיל, אקספרס לא באמת אקספרס וסביר להניח שיגיע למכס.

אני הזמנתי מ bybyte.com, לא היה בעיה עם כל בקשה שביקשתי.

אני ממליץ על ה629GL שהזמנתי, בהירות גבוהה יותר מה701, הפרש זניח במחיר, מסך טוב יותר בכללי.

פורסם

לא - למסכים אין פטור ממכס - לא משנה שזה חלק מחשב... הם עושים מה בא להם.

Pioneer TS-X150

פורסם

קוראים לי מתן.

תבקש שירשמו בתעודת משלוח שמדובר במסך משני למחשב.

תרשום מחיר בכ25% כך שתשלם פחות מע"מ ומכס (במידה וידרשו).

הקופסא של המסך קטנה והמסך קל משקל, רוב הסיכויים שלא יעצרו לבדוק. אני ביקשתי שישימו בתוך קופסא גדולה יותר וארזו את זה עם קלקר מה שהוכיח את עצמו כי הקופסא הגיעה עם כמה מכות.

לחלקי מחשב אין מכס, לי לא לקחו מכס.

נדרשתי לשלם רק מע"מ על הסכום שהצהרתי + משלוח. משום שלא היה מכס לא נדרשתי לשלם עמילות מכס בגובה 60+ לדואר כך שמלבד עלות המשלוח והמסך שילמתי 160 ש"ח מע"מ.

ממליץ על bybyte.com שמהם קיבלתי את המשלוח - לקח שבועיים עד שהגיע לסניף הדואר.

פורסם

רק כמה הבהרות

- אדי , כמו שמתן אמר אין מכס על חומרה למחשב , רק מע"מ

- מתן , עמילות מכס אתה משלם רק במשלוח אקספרס או דרך חברות פרטיות כמו UPS וכו'

לצורך העניין גם אם המוצר פטור ממיסים ( עד 50 דולר ) ואתה שולח בדואר אקספרס אתה תשלם 33 שקל על עמילות מכס

אם המוצר לא פטור ממיסים ועד 1000 דולר , הם משחררים לך אוטומטית ואתה תשלם את המיסים במלואם + הנפצות שלהם שיכולות להסתכם ב300 ש"ח ( עמילות , אחסון , העברה וכו' )

בגלל זה לא שווה להזמין במשלוח אקספרס

מה שעצוב זה שבהרבה מקרים משלוח רגיל יגיע לפני אקספרס כי הוא לא עובר בצורה כזאת קפדנית את הבידוק בישראל..

- לגבי ההבדלים בין ה701 ל629 , אין שום הבדל חוץ מהמיקום כפתורים

המסכים עצמם זהים לחלוטין

וגילי - זה לא משנה במה תבחר כי גם ככה אתה צריך מתאם דאבל דין אלא אם אתה מתכנן לבצע בנייה עם פיבר או משהו

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ואגב, ל 669GL יש גם גרסא חדשה עם בהירות משופרת (450 במקום 250) שמביאה אותו מאוד קרוב למסכי ה SUNLIGHT READABLE היקרים להחריד. אני בעצמי שוקל לרכוש אחד כזה ולהיפטר וממסך ה- double din שלי.

...CASKA for life

פורסם
רק כמה הבהרות

- מתן , עמילות מכס אתה משלם רק במשלוח אקספרס או דרך חברות פרטיות כמו UPS וכו'

לצורך העניין גם אם המוצר פטור ממיסים ( עד 50 דולר ) ואתה שולח בדואר אקספרס אתה תשלם 33 שקל על עמילות מכס

אם המוצר לא פטור ממיסים ועד 1000 דולר , הם משחררים לך אוטומטית ואתה תשלם את המיסים במלואם + הנפצות שלהם שיכולות להסתכם ב300 ש"ח ( עמילות , אחסון , העברה וכו' )

בגלל זה לא שווה להזמין במשלוח אקספרס

מה שעצוב זה שבהרבה מקרים משלוח רגיל יגיע לפני אקספרס כי הוא לא עובר בצורה כזאת קפדנית את הבידוק בישראל..

לא מדויק;

קיבלתי לאחרונה שתי חבילות קטנות (עד 50$ ערך חבילה) עם UPS שירות EXPEDITED שזה כמובן DOOR TO DOOR תוך שבוע מארה"ב. עם שתיהן, הגיע שליח, חתמתי לו והוא הלך. לא שילמתי אגורה על עמילות.

לעומת זאת, עם USPS בשירות אקספרס, כן שילמתי לשליח על חבילה קטנה עמילות מכס. לא ברור אבל כך הדברים..

פורסם

סליחה לא הייתי ברור

עד כמה שידוע לי - בחברות הפרטיות במשלוח רגיל אתה לא משלם עמילות או הנפצות אחרות אם המוצר פטור ממכס

רק דרך EMS , ואולי האקספרס של החברות הפרטיות

אבל - ברגע שהמוצר לא פטור ממכס הם מפציצים בעמלות וראיתי מצבים שעל מוצר של 250 שקל שילמו 150 שקל רק על הנפצות של החברה

שוב , זה מבוסס על הידע שלי ואם יש למישהו משהו לחדד , לתקן או להוסיף הוא מוזמן

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...