Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ההבנה שלי בתחום הרכבים מאוד מוגבלת ולכן אני מבקש פה המלצה

אני צריך המלצה לרכב ראשון, משהו פשוט ואמין, אין לי שימושים מיוחדים לרכב,

נסיעות יומיומיות בעיר ושיסחוב גם מרחקים לפעמים, לא בתדירות גבוה

גיר אוטומט

שלא יהיה שחוט בקילומטרז'

חשוב מאוד שלא יהיה נמוך

חסכוני כמה שאפשר בדלק!

מערכת טובה וחלונות חשמליים יתקבלו בברכה

מה עוד?

תקציב 15000 אפשר קצת יותר אפשר גם פחות

מקווה שלא הגזמתי עם הבקשות אני מבקש להגיב בעדינות כי אני לא מבין בנושא:)

תודה למגיבים

פורסם

רכב בסגנון שרייד שנת 99~00 אמור לענות על דרישות שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
למה הכוונה "שלא יהיה נמוך"?

זה בטח טראומה מהרכב הנוכחי שצריך לעלות על באמפרים על 3 קמש אחרת יש בום

פורסם

יכול להיות שברכב נוכחי יש לך בעייה עם מתלים (בוקשות, תפוחים, זרועות, תושבות וכד') או שבמפרים באמת גדולים ואתה נוסע מהר מידי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
רכב בסגנון שרייד שנת 99~00 אמור לענות על דרישות שלך.

איך הוא חזק יחסית לנפח?

שאלה ילדותית אני יודע אבל כמה שיוט וכמה סגירה?

והחלונות החשמליים זה ה 2 הקדמיים או האחוריים?

פורסם

שאלה על כמה דגמים ששמתי עין עליהם

קיה ריו

סיטרואן קסרה

רנו מגאן

סיטרואן C5

כולם 2002

איך הם? חסרונות יתרונות?

עונים על דרישותיי?

תודה!

פורסם
איך הוא חזק יחסית לנפח?

שאלה ילדותית אני יודע אבל כמה שיוט וכמה סגירה?

יש דגם סדאן עם מנוע 1.5 90 סוסים. מהירות מירבית לפי פרוספקט משהו בסביבות 160~170, אבל זה לא רכב שמומלץ לנסוע אליו במהירויות כאלה, בשביל זה יש BMW ומרצדס, חוץ מזה - חבל על הרישיון.

פורסם

קיה ריו

סיטרואן קסרה

רנו מגאן

סיטרואן C5

כולם 2002

איך הם? חסרונות יתרונות?

עונים על דרישותיי?

תשמע, לכתוב לך עכשיו מגילה על כל רכב ורכב זה לא לעניין. על כולם יש טונות של מידע בארכיון. אם אתה באמת רוצה לדעת, תריץ חיפוש ותדע.

בגדול, רוב הרכבים שציינת כאן ממש לא מתאימים לדרישה שלך. סיטרואן C5 היא למשל ההפך המוחלט מרכב פשוט וחסכוני בדלק.

התקציב שלך קצת נמוך בשביל כל הדרישות שציינת. הכיוון שנתן לך הצביפר נכון - שרייד, אולי סיריון 1.3, אולי טיוטה סטארלט (למרות שהיא קצה נמוכה), אולי סוזוקי סוויפט. אלו רכבים שעונים על הדרישות שלך (פשוט, אמין, חסכוני) ונכנסים לתקציב שלך. שאר הרכבים שציינת הם בחירה של הרגש ולא של הראש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1500 גם יחסית חסכונית. תעשה חיפוש, בזמנו פרסמתי נתוני פרוספקט כולל צריכת דלק.

פורסם

אוקיי בסדר השרייד קיבל עוד חיזוק.

אימא שלי כבר כמה זמן רוצה לקנות את השרייד משכן שלנו עם קילומטרז' נמוך.

עוד יומיים הוא מעביר לו טסט, ניקח אותו לבדיקה ונעשה העברת בעלות.

תודה לכולם על העזרה וההמלצות!

עכשיו איפה אפשר לשאול על מערכת נחמדה לאוטו? אולי גם חולצות לריפוד, כל מיני שדרוגים קטנים?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

קיה ריו

סיטרואן קסרה

רנו מגאן

סיטרואן C5

![/QUOT]

אוי ואבוי! כל הדגמים שציינת נוראים ואיומים! הניסיון שיש לי הוא עם:

קסרה-לא להתקרב!

מגאן-קצת פחות אבל עדיין לא להתקרב!

קיה ריו- יש לחבר שלי שמכר אותה,אכל ממנה מרורים.

c5 לא מכיר

פורסם

קיה ריו

סיטרואן קסרה

רנו מגאן

סיטרואן C5

כולם 2002

איך הם? חסרונות יתרונות?

עונים על דרישותיי?

תודה!

רנו וסיטרואן רגישים לאחזקה לקויה, והרוב בארץ מה לעשות, לא משקיעים בתחזוקה איכותית בצרפתיות וככה זה נראה, בעיות מפה ועד להודעה חדשה.

הקיה ריו אמורה להיות יותר אמינה בתחום של האמינות ושל הגיר האוטומטי שלה.

הייתי ממליץ לך על גטס שייכנס לך בכיף בשנתון 2003 במצב לא רע, אבל הדגם שתוכל לקנות הוא לא חסכוני במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...