Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה..הא...האב...האבט...האבטומוביל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ל..ל...לללל.....לא מעניין!!!!

סתאם :)

מצפים בקוצר רוח

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

יש!

בני, קיימת קבוצת קוראים מכורה, שבמידה ולא תקבל את מנת האבטומוביל התקופתית שלה במועדה, הדבר אף עלול להשפיע על מצב הרוח הלאומי :lol:

פורסם
מצפה לאבטומוביל תהיה מתנה יפה ליום ההולדת שלי שחל היום:)

מזל טוב

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
מזל טוב לאיש הלארקים מירושלים :-)

מאחל לך שתתחדש בסטודיבייקר נוספת בקרוב.

תודה רבה לך איש יקר

מקווה לרכוש איזה סטודיבייקר הוק :)זה עדיין בגדר חלום אך כעת מסתפק בלארק :)

תודה

עופר בן צבי

פורסם
תודה רבה לך איש יקר

מקווה לרכוש איזה סטודיבייקר הוק :)זה עדיין בגדר חלום אך כעת מסתפק בלארק :)

תודה

משתפצת לה בדרום , באיזור רחובות כזו .

מכיר ?

אולי תהיה שלך או אחרת .

אני מאחל לך :-)

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
משתפצת לה בדרום , באיזור רחובות כזו .

מכיר ?

אולי תהיה שלך או אחרת .

אני מאחל לך :-)

דרור .

כן אני מכיר את הגולדן הווק 57 הזו היא מפורקת לגמרי כרגע עד כמה שאני יודע,היא אמנם רק 6 צילינדר אצטרך לייבא כזו מחול :)8 צילינדר.

עופר בן צבי

פורסם
כן אני מכיר את הגולדן הווק 57 הזו היא מפורקת לגמרי כרגע עד כמה שאני יודע,היא אמנם רק 6 צילינדר אצטרך לייבא כזו מחול :)8 צילינדר.

אם לגברת יש מנוע 6 מקורי, היא אינה גולדן הוק, שהיה עם מנועי V8 בלבד(עם אופציה למגדש על). היו לסטודיבייקר מספר רמות גימור על בסיס ההוק, שכולן חלקו את אותו הגוף, עם או בלי קורה B(הרדטופ).

עופר, אני איתך. אם כבר לייבא ואם כבר הוק, אז עם V8. אישית, אגב, הייתי הולך על מודל 54' - הצורה המקורית והנקייה - אך עם איכות בנייה משופרת לעומת ה-53'.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אם לגברת יש מנוע 6 מקורי, היא אינה גולדן הוק, שהיה עם מנועי V8 בלבד(עם אופציה למגדש על). היו לסטודיבייקר מספר רמות גימור על בסיס ההוק, שכולן חלקו את אותו הגוף, עם או בלי קורה B(הרדטופ).

עופר, אני איתך. אם כבר לייבא ואם כבר הוק, אז עם V8. אישית, אגב, הייתי הולך על מודל 54' - הצורה המקורית והנקייה - אך עם איכות בנייה משופרת לעומת ה-53'.

שאני ראיתי את הרכב היכן שהוא היה היה לו מנוע שברולט 6 צילינדר המנוע המקורי היה בארגז מונח בצד,למיטב ידיעתי בל הרכב שקנה אותו רכש גם את המנוע השטוח 6 צילינדר חדש,ההוקים באו בהחלט עם מספר רמות גימור ויש לי חבר טוב שמחזיק 20 סטודיבייקרים כולל הוקים מסוגים שונים,פאקארד הווק,אוונטי,לארק 8 צילינדר מפואר עם חלונות חשמל מזגן והגה כוח

וגם סדרה של מנועים ששימשו במכוניות ספורט סטודיבייקר אוונטי,ברשותו מנועים חדשים משנת 1963 שלא הונעו מעולם והוא אחד היחידים שברשותו מנוע אונטי R 5 גם כן עם אפס שעות מנוע,המנוע מאוחסן ובתוכו שמן קיק השומר עליו.

עופר בן צבי

• תוכן חדש...