Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריה

בוא נהיה רצינים, ההשוואה בין קבלן למירוצים זו תאוריה.

נהג מתהפך, לא קורה לו כלום,הוא מוגן בהתאם לכל הכללים, אממא מה? פגע באיזה ילד שבא עם אביו לצפות באירוע ורק פצע אותו בסדר?

אתה ואחרים מבינים מה ההשלכות שאין ביטוח? כבר טחנו את הנושא מאות פעמים.(הנה אפילו אין משטרה בסדר?)

הזמנת צלם לאירוע שיהיה כיף,יכניס לנו תמונות לאתרים,נשוויץ שהרכב באויר, נבלבל את המוח בהקלדות של זוית כזו, או נכנסנו לסיבוב ככה וככה....

אבל הצלם נפצע כתוצאה מנתז אבן מרכב חולף, הצלם עכשיו מאושפז איזה 3 חודשים כולל פיזיוטרפיה,אתה מבין איזו תביעה אתה חוטף?

כיף לכתוב באינטרנט ולתקן את העולם בהמצאות ישראליות טיפוסיות

תכל"ס? נאדה!!

רשמתי לפני את פנייתו של 888 טוני בורשטיין שמתכונן לפעול, רוצה להתערב על התוצאה?

מירוצי מכוניות

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דני

אין מחלוקת בין אף אחד בשרשור הזה, כולנו מסכימים שיש בעיה וצריך לפעול .

איך לפעול ? אני משאיר לך, לעמותה, להתאחדות להחליט .

מה שאני אומר זה שלצד אותו מאבק, צריך שיהיה גם ספורט פעיל, אולי לא כמו שאנו רוצים לראות אבל שיהיה משהו.

שהתחרויות עצמם לא יקברו להרבה שנים בגלל ניהול אותו מאבק.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

בקיצור.

עוד 20 שנה.

עם ישראל הלך במדבר כפול מזה. (כנראה הנווט לא היה מרוכז).

סבלנות.

:wave2:

פורסם

גידי סגל,

מספיק עם הציניות. באמת שכולם כאן הבינו את זה בפעם הראשונה, העקיצות הובנו, אין צורך לחזור עליהן כל הזמן.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הערות באדום

אז אולי הגיע הזמן לפעול ???.

להתחיל לארגן מרוצים על פי כל הקריטריונים שיכולים לעמוד בהם ובמקביל לדאוג

לשינוי / סירוס / ביטול או איך שלא נקרא לזה , של הסעיפים ותתי סעיפים חסרי הגיון .

טוני

כולם חוששים להיות עבריינים ובצדק, ואני שואל איך בכל זאת יש כאלה שפועלים כפי שכתב אסף.

כמו שהעניינים מצטיירים אני סבור שעלינו להזדרז וכמה שיותר מהר, להגיש תיקון לכל החוק המז...ן הזה .!!!!

נראה שחייבים אפילו לבטלו כליל ולצאת ולזעוק לשמיים שיניחו לנו ושמותר גם לנו לפעול ככל הגויים בעולם ולהסתמך על כללי ה-FIA , ומספיק עם הנחמדות שלנו !!!

זו אני מניח הייתה אמורה להיות הדרך אבל משנולד החוק ותקנותיו פעולה כזאת קשה להשגה אם בכלל ניתן להשיגה

תראו איך נהרגים יום יום רוכבי אופניים שהוא כביכל "ספורט בטוח" עאלק !!

למה לא עוצרים אותם ??? למה נותנים להם לרכוב בכל מקום ובכל כביש ציבורי ??

יודעים למה ? כי הם חזקים ויודעים לדרוש !!! לא כי פקודת ותקנות התעבורה מתירה להם להימצא על הכביש הציבורי

)

1. היום החוק קובע עד 3 שנות מאסר למי שעושה אירוע שאינו על פי החוק, במידה ומדובר בקטין, ועד שנתיים לגבי בגיר. כל פקודת התעבורה בחלק העונשי קובעות עונשי מאסר לא קלים שנתיים ומעלה וברוב המקרים לא מממשים אותם כלל, אבל לא ממליץ לאף אחד לנסות את זה.
  2. עכשו לך ותכריז אני עושה אירוע לא חוקי! מי ייתן לך לעשות דבר כזה?
  3. בפעם האחרונה שעמותה (ממ"י) עשתה אירוע אימון (פנימי שלה) הוציאו אותה מהתאחדות אירדא! (באופן לא חוקי) למה? כי החוק אינו מרשה לקיים אירוע מכול סוג שהוא, והיום אם יחליט על מאבק זה כן מותר?! לא!

ברוך

אין לנו ברירה !

יותר ויותר ברור לכולם שאין ,ולא יהיה ,מוצא ראוי והולם מלחזור לנקודת ההתחלה -לבטל את החוק !!! ראה הערתי למעלה ניתן לשנות סעיף פה סעיף שם אבל את כל החוק חלום באספמיה

ולדני - אל לנו להסכים לאמרה - "זה הרע במיעוטו"

מישל

כרגע מדברים על הביטוח, ומנסים לפתור את בעיה, זה לדעתי לפחות שנה. כל חברות הביטוח בישראל עובדות מול אנגליה. אין אחת שתרים את הנושא הלא מסובך הזה. , שבאנגליה הוא לחם חוקם של חברות הביטוח. ומדוע לא קודם הנושא ברמה העקרונית לפחות במהלך כל השנים .

ישה

אני מת על קלדנים שכותבים בלי לברר (ממש לא בהתרסה)

אף חברת ביטוח בישראל הלו , יש חברות ביטוח גם מחוץ לישראל לא מוכנה לבטח בסכומי הפיצויים שקבע המחוקק (הצחקת אותי בלחם חוקם של האנגלים)אני שמח שהצלחתי להצחיק אותך אתה לצערי לא מצליח להצחיק אותי

גובה הפרמייה שכבר ניתנה לנו ע"י "הפ ניקס " היא שערורייה (וזה בגלל אוזלת יד של רשות הספורט שהעמידה מומחה לביטוח שלא מבין כלום בספורט מוטורי ובכוחות השוק) 6 שנים מספיק לך להתנהל מול המבטחים? אשמח להסבר מפורט בכל הקשור לכתוב בסוגריים

)

את התשובה נתת בעצמך

ישה

שברוך שליט, מישל גד'ז, דני לוי, אומרים שאי אפשר לעמוד בתקנות החוק לא צריך לזלזל בדבריהם, הם לא סתם מדברים באוויר.

אני האחרון שמזלזל בכל אלה שעשו עושים ויעשו במלאכה. יש לי את כל הכבוד כלפיהם , וכך פתחתי את הודעתי הראשונה אבל מסתבר כי אפשר אולי אחרת

אני רוצה להתמקד לרגע רק בנושא ביטוח ולהביא גם סיפור

מחוקק המשנה קבע כי י ש לבטח מסלול קבוע בסכומי עתק 50 מיליון ש"ח לאירוע 100 מיליון ש"ח לשנה, ולנהג 10 מיליון לאירוע ו 20 מיליון ש"ח לשנה.

האם מוגזם??

לילד אמיר רנד שנפגע באירוע הטרגי באיצטדיון הכדורגל בקרית אליעזר לפני כ 9 שנים נפסק פיצוי של 12.2 מיליון ש"ח.

אלמנט הסיכון הוא ברובו הגדול מהקהל עצמו , באירוע מוטורי יש להוסיף גם את האפשרות של פגיעה על ידי רכב המשתתף באירוע.

כך שיש אולי הגזמה בסכום הנדרש אבל לא מאמין כי בג"ץ יפסוק כי הסכום הוא לא מידתי. יש למישהו מושג מה נדרש ממארגני אירוע ספורט אחר כמו איצטדיון כדורגל למשל היום.

חברה אחת הרימה כבר את הכפפה, זאת אומרת יודעת לבטח, רק הפרמיה שומו שמיים , בשמיים. אז מדובר כבר במו"מ מסחרי.

וכמאמר הסיפור אחרי שקבענו שאת זונה בואי נדבר על המחיר.

וכאן מתחיל הסיפור ודי לחכימא ברמיזא

בהשכלתי אני רואה חשבון, גם עסקתי בכך שנים לא מעטות.

בתחילת הקריירה לפני כ 40 שנה ובמסגרת עבודתי כשכיר ערכנו ביקורת חשבונות באחת החברות הפטרוכימיות הגדולות בארץ הממוקמת במפרץ חיפה. דרגת הסיכון במקרה של תקלה במתקן אחד ספציפי , פוטנציאל לאלפי הרוגים. החברה בוטחה על ידי 6-7 חברות ביטוח הגדולות בישראל ביחד. אף אחת לא הייתה מוכנה לבטח לבד. וכמובן שכולן ביטחו עצמן בביטוחי משנה.

והנה במהלך הביקורת גיליתי תשלום חריג ששויו להיום אני מעריך כ 3-4 מיליון ש"ח ששולם לפלוני יועץ ביטוח. חיש קל שמתי פעמי אל מנהל הכספים לברר את פשר התשלום החריג .

וזהו הסברו.

את פוטנציאל הסיכון אתה יודע , את עלות הביטוח של המפעל לפני שנתיים אתה יודע, בדוק היום את עלות הבטוח של השנה שעברה , ותראה שחסכנו כמעט בשנה אחת את הסכום ששולם ליועץ , כך שכבר בשנה הבאה כיסינו את עלות היעוץ. ואז באה שורת המחץ

הכיסוי הביטוחי שקיבלנו היום הוא טוב כמעט פי שניים ממה שהיה לנו לפני כן סכומי ההשתתפות העצמית פחתו. בקיצור עיסקת המאה.

ואז הוא הסביר לי .

היועץ הוא אחד המומחים הגדולים בעולם בתחום הביטוח של התעשיות הפטרוכימיות. מדבר ומכיר את הנושא על בוריו. אותו יועץ באמצעות חברות הביטוח הביא מומחי סיכונים של חברות הביטוח הגדולות מאנגליה שהיו מבטחי המשנה של החברות הישראליות וביחד עשו במשך כמה חודשים סקר מקיף של המפעל קבעו נוהלי אחזקה קבעו נוהלי אבטחה נוהלי כיבוי אש ועוד ועוד ( ספרים של מאות עמודים ). הכל על חשבון חברות הביטוח שרצו את העיסקה, ובניווטו של היועץ .

אז על מה דיברתם שש שנים ?. מה מקובל במסלולי מירוצים באנגליה בדובאי או בזימבבאווה?. בראלי זה או אחר?

איזה מומחה לקחתם? או אתם המומחים ?

העולם היום מנוהל על ידי מומחים כל אחד מומחה בתחומו הצר . פעם היה כירורג היום יש בירורג ליד , לרגל לפה ללסת לישבן .

שבת שלום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יפה הסיפור שלך על התעשיות הפטרוכימיות

חברות ביטוח ישראליות לא רוצות לבטח אירועים מוטורים לא כפרונט ולא ע"י מבטח משנה לאור גובה הכיסוי הנדרש ולאור כך שהמחוקק לא קבע שיש רשלנות תורמת של צופים שאינם נשמעים להוראות.

אגב דם יהודי לא יקר יותר מדם ילד צרפתי או אנגלי.

היחידה שהרימה את הכפפה ה"פניקס", אבל גובה הפרמיה היא בסיכון גבוה לפחות בשנים הראשונות ולכן אי אפשר לרוץ איתם

כל חברות הביטוח העולמיות ,ושוב כל כל חברות הביטוח העולמיות ושוב כל חברות הביטוח העולמיות העוסקות בכיסויים לספורט מוטורי לא רוצות להכניס רגל בישראל,ישנן גם סיבות פוליטיות לסירוב.(זו תשובה ל6 שנים )

האפשרות היחידה לפעול היא לבטח ספורט מוטורי דרך ה"פול" הישראלי,הצעה שהגשנו כבר לפני 4 שנים שנדחתה ע"י ה"מומחים" של משרד הספורט,הם קראו לסירוב "כוחות השוק " יפעלו עלאק (תשובה לשאלתך)

עכשיו שהתפוח אדמה הלוהט נזרק חזרה לרשות, רק עכשיו הם רוצים לגשת למשרד האוצר ולבקש אותם להנחות את ה"פול" לבטח.

ייצא לפועל? להם הפתרונות.בטוח לא השנה.(מבין את העיכובים?)

פקודת התעבורה בנושא עונשין לא חל על ספורט מוטורי ולכן המחוקק כתב אחרת והחמיר.

אתה עדיין "מצחיק" אותי ולא, אני לא מעוניין להצחיק אותך

אני גם מאד מכבד "מבקרים", אבל רק כאלה שמפשילים שרוולים ובאים לעזור פיסית עם פתרונות ,משאלות "קיטבג" שבענו.

מירוצי מכוניות

פורסם
יפה הסיפור שלך על התעשיות הפטרוכימיות

חברות ביטוח ישראליות לא רוצות לבטח אירועים מוטורים לא כפרונט ולא ע"י מבטח משנה לאור גובה הכיסוי הנדרש ולאור כך שהמחוקק לא קבע שיש רשלנות תורמת של צופים שאינם נשמעים להוראות.ראה הערתי למטה

אגב דם יהודי לא יקר יותר מדם ילד צרפתי או אנגלי.

היחידה שהרימה את הכפפה ה"פניקס", אבל גובה הפרמיה היא בסיכון גבוה לפחות בשנים הראשונות ולכן אי אפשר לרוץ איתם לא מובן המשפט

כל חברות הביטוח העולמיות ,ושוב כל כל חברות הביטוח העולמיות ושוב כל חברות הביטוח העולמיות העוסקות בכיסויים לספורט מוטורי לא רוצות להכניס רגל בישראל,ישנן גם סיבות פוליטיות לסירוב.(זו תשובה ל6 שנים )מוכנות לבטח כל דבר במדינת ישראל בביטוחי משנה וגם באופן ישיר רק את הספורט המוטורי לא. לא קונה !!!

האפשרות היחידה לפעול היא לבטח ספורט מוטורי דרך ה"פול" הישראלי,הצעה שהגשנו כבר לפני 4 שנים שנדחתה ע"י ה"מומחים" של משרד הספורט,הם קראו לסירוב "כוחות השוק " יפעלו עלאק (תשובה לשאלתך)

עכשיו שהתפוח אדמה הלוהט נזרק חזרה לרשות, רק עכשיו הם רוצים לגשת למשרד האוצר ולבקש אותם להנחות את ה"פול" לבטח.

ייצא לפועל? להם הפתרונות.בטוח לא השנה.(מבין את העיכובים?)

פקודת התעבורה בנושא עונשין לא חל על ספורט מוטורי ולכן המחוקק כתב אחרת והחמיר. אותה רמת ענישה יש בפקודת התעבורה כמו בחוק הנהיגה הספורטיבית

אתה עדיין "מצחיק" אותי ולא, אני לא מעוניין להצחיק אותך

אני גם מאד מכבד "מבקרים", אבל רק כאלה שמפשילים שרוולים ובאים לעזור פיסית עם פתרונות ,משאלות "קיטבג" שבענו.

ראשית ביקשת כסף . קיבלת את התחייבותי אז וגם היום

שנית הצעתי את עזרתי לפני חודשים אבל אתם מעדיפים שושו ולא להרחיב את מעגל הפעילים. אז תחליט

מיהו יועץ הביטוח אותו העסקתם? האם היה כזה בכלל?

האם נראה לך הסכום שקבע המחוקק מופרך? מה הסכום שלדעתך צריך להיות ומול מה אתה משווה אותו? כמה נדרש באנגליה למשל לבטח פעילות כזו?

אין דבר כזה שחברת ביטוח לא רוצה לבטח. השאלה היא מה הפרמיה שהיא תדרוש. בשביל זה קיימת חברת ביטוח. והראיה. "הפניקס" מוכנה לבטח.

לפני שמוצאים פתרונות צריכים לדעת את השאלות .

רשלנות תורמת נמצאת בפקודת הנזיקין והיא חולשת על כל חוק במדינת ישראל אלא אם יש סייג לכך בחוק המדובר. לא ראיתי בחוק או בתקנות פטור בנושא זה לגבי צופים. אולי תשכילני . קיים סעיף 30 והוא לא עוסק בנושא רשלנות של צופים.

הוא מפיל עליך את עול ההוכחה שלא היית רשלן מחד ואינו מאפשר לנהג לתבוע את רעהו אלא אם הפגיעה הייתה במתכוון, והפירוש המעשי דאג שיהיה לך ביטוח משלך כפי שמורות התקנות.

אני לא עבדתי במפעל הפטרוכימי אני עשיתי בו ביקורת מטעם משרד רואה החשבון בו עבדתי. היה תקופה שהבעלות עליו הייתה חלקה פרטית וחלקה ממשלתי. מה זה מעלה או מוריד?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

1. דני כנראה התבלבל במינוחים, הבקשה היתה להכיר במי שנכנס לתוך מסלול ארעי כמסתכן מרצון ( לא רשלנות תורמת )

2. אכן היו חברות ביטוח שאני יודע אישית שהסכימו עקרונית לבטח את הספורט המוטורי, אלא שבזמנו עדיין לא ניתנו הנחיות המפקח על הביטוח, לכן אי אפשר היה לקבל מהם הצעה קונקרטית.

3. תחרויות הראלי רייד מתקיימות לתפארת, אבל לא במסגרת החוק .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

ישה כתב

לא קונה

אל תקנה ישה גם אני לא קונה כי אין סחורה במדף

חברות ביטוח לא חייבות לך כלום נקודה!! זה המצב כרגע

שמו של יועץ הביטוח הלא יוצלח שרשות הספורט לקחה נמצא אצלי, זה משנה את המצב אם תדע את שמו?

רשלנות תורמת או סיכון ברצון או מה שתקרא לזה לא מופיע בחוק אע"פ שזעקנו חמס

התשובה שלהם היתה נתקן תוך כדי תנועה,אגב בחוק פיצוי לנפגעי תאונות דרכים אין סייג לרשלנות תורמת או סיכון מרצון או אפילו נהיגה בשכרות (טעות פטלית של המחוקק) זו גם סיבה נוספת שהאירופאים לא מוכנים לבטח.

לעזור? בבקשה

שמו של יו"ר ההתאחדות הוא גברי לוי,שמו של יו"ר העמותה שלנו אלון חלווה,אתה מוזמן להתקשר אליהם הם ישמחו לעזרה .

מירוצי מכוניות

פורסם

דני ,

אז מה הפתרון ? ואני שואל את זה ברצינות .

אתה רוצה לחזור שוב לכנסת על מנת לשנות עוד בטרם הוזנקו מרוצים ? אין דרך אחרת ?

עוברים לי בראש שני דברים :

מישהו באמצעות גובה הביטוח דאג "לתקוע" אותנו ובכך סתם גולל על הספורט המוטורי בארץ .

ומה יקרה אם תוך כדי שינויים יחליטו ח"כ הנכבדים לחוקק חוק - כמו בשויץ ?

טוני

פורסם

דני יקר

למה אתה עונה על זוטות ולא לנושא

חברת בטוח לא חייבת לי כלום אבל היא נמצאת כדי לעשות עסקים היא רוצה למכור אני רוצה לקנות. תמיד יהיה מפגש רצונות והעובדה יש הצעה מהפניקס רק שהיא לא לטעמך. אני מניח כי גובה הפרמיה היא בעייתך. או אולי לא .לא ברור מתשובתך מה הבעיה. אשמח להסבר מה רע לדעתך בהצעת הפניקס.

יצא המרצע מן השק. הרשות העמידה לא יוצלח, מולו או כעזר לו ,לא עמד מומחה מטעם המשתמשים( קרי אנחנו ) (זוכר את הסיפור שסיפרתי ) ואז קיבלנו תבשיל שאותו אתה לא רוצה לאכול. אבל מה ? יש את מי להאשים .

לצערי אינך מבין את חוק הפצויים לנפגעי תאונות דרכים . החוק הוא חוק סוציאלי

לכן לא מופעלים עליו כללי הרשלנות הרגילים, וזאת בכוונת מכוון .

ציטוט מהחוק

(ג) האחריות היא מוחלטת ומלאה, ואין נפקא מינה אם היה או לא היה אשם מצד הנוהג ואם היה או לא היה אשם או אשם תורם של אחרים.

ולמרות זאת אתה משלם בטוח חובה בסכום יחסית לא גדול, והנפגע / משפחתו לא מגיעים לביב השופכין גם אם הנפגע אשם לבד בתאונה.

פיסקה כזו אינה קיימת בחוק הנהיגה הספורטיבית או בתקנותיו.

כך שבמקרה של ספורט מוטורי יקפוץ צופה אידיוט לאמצע המסלול רשלנותו תרשם לחובתו. תקן אותי אם אני טועה.

וזאת במסגרת פקודת הנזיקין .

כידוע לאחר חקיקת חוק הפיצויים הוקמה קרן אבנר 30% מהפרמיות הועברו אליה והיא הייתה אמורה להיות הגורם המאזן את הביטוח כיוון שלא ידעו לאן יתגלגלו הדברים. התשלום היה זהה בביטוח החובה. לאחר ניסיון של 20-30 שנה הוחלט שאין בה יותר צורך.

ואז נתנו לכוחות השוק לפעול וראה איזה פלא. הם פועלים עאלק

יש תעריף שונה על פי הגיל על פי עבר של תאונות אפילו למינו של הנהג יש השפעה.

יש תעריף שונה לנהג בעל פרופיל זהה בין חברות הביטוח השונות, כל חברה לפי אמות המידה שלה . ההפרשים במחיר בין החברות גדולים.

ראה כאן

http://www.finance.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

וזה דני בחוק שהוא מרע לדעתך ( טעות פאטלית ). האם חברות הביטוח העולמיות לא נותנות ביטוחי משנה לחברות הישראליות , נותנות גם נותנות.

ושים לב למחיר של הפול לעומת המחיר של כוחות השוק. שמיים וארץ לרעת הפול.

וזכור את אבנר כדי להבין שחתונה עם הפול יכולה להיות חתונה יקרה ולשנים רבות.

אלא אם זאת האלטרנטיבה היחידה שקיימת, ולדעתי לא כך המצב אבל אני מומחה קטן בביטוח . ואתה?

לא ענית לי מה לדעתך פגום בנושא הביטוח , האם הסכומים הנדרשים מה קנה המידה להשוואה.

האם עלה בדעת מישהו לרתום את חברות הביטוח עצמן למען שיסבירו כי הנדרש בחוק ובתקנות הוא לא מעשי . הם רוצות לבטח, ואז יפעילו את הלובי שלהם שהוא כידוע לך מסוגל להזיז הרים בנושאים יותר גדולים , מאשר ביטוח ספורט מוטורי.

מדובר בשוק של מאות ואח"כ אלפי ועשרות אלפי משתמשים/ לקוחות חדשים. שוק חדש ורעב לפתרונות.

צרף אליהם מומחה מטעמנו ודברים יזוזו. או לא.

אריה/מרשל טוען שהיו הסכמות ברמת העקרון עם חברות הביטוח אז מה קרה מאז . קיבלו רגליים קרות.

אולי לא ידענו לשווק את רצונינו ואת פוטנציאל השוק , ושוב חוזרים לנושא המומחה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

.היה גם היה מומחה ביטוח מטעמינו אחד התותחים בשוק

תפסיק לזלזל באינטיליגנציה שלנו

הוא עמד מול משרד האוצר רק מה? משרד הספורט החליט שהוא יביא מטעמו יועץ משלו.

משרד הספורט החליט שההצעה של היועץ שלו תובא לדיון בועדת החינוך וכך התקנה המטופשת הזו עברה

אני לטעמך לא מבין מותר לך,מותר לך גם להביא את כל הציטטות בעולם ולנתח ניתוחים אנליטים

למדתי בחיים רק דבר אחד זה מבחן התוצאה

התוצאה

אין חברת ביטוח שמוכנה לבטח בישראל

ה"פניקס" דורשת מחיר מטורף לגמרי בפרמייה שנתית שאין באפשרות ההתאחדות לעמוד בה (הסכומים לא רלוונטיים כרגע)

אין כרגע מירוצים בישראל

ה"פול הישראלי לא מבטח עד היום ביטוחים המכסים סיכונים מחושבים (מירוצי מכוניות ואופנועים)

חברות הביטוח העולמיות לא מתעסקות בביטוח הפול בישראל גם זו עובדה אבל לא רלוונטית לספורט המוטורי

מר ישה היקר

אתה מוזמן לפנות לכל חברות הביטוח בישראל עם מכתב מסוגנן מטעמך כפי שעשו התאחדויות האופנועים וחכה לתשובה מהם

רק מה אני מציע לך לתת להם ת"ד בבית גיל הזהב.

פתרון?

לצערי ידי ההתאחדות כבולות ,יש "מומחים" ברשות הספורט,הם פישלו לכל אורך הדרך והם צריכים לתת פתרון בנושא.(כוחות השוק חחחח)

מצחיקה אותי הגישה שלך של כוחות השוק לביטוחים של 1 מליון כלי רכב ,מול מכסימום 100 מכוניות מירוץ ו500 עד 1000 אופנועי מירוץ אתה באמת רציני?

אם אני טועה? העברתי לך כתובות של היור"ים,אני ממתין לפנייתך אליהם.

מירוצי מכוניות

פורסם

כדי לסבר את האוזן

30000$ כסוי ביטוחי לאירוע ראלי, 8000$ לספרינט קטן של 3 ק"מ.(הגבלה של עד 25 משתתפים לאירוע) צא ,למד וחלק.

התחייבות של ההתאחדות לסריה של 30 אירועים בשנה.

קדימה מפיקי אירועים קניתם?

אופנועים? יוק אין ביטוח אמציה גזית יו"ר הכידונאים יכול לאשר.

וכן ה"פול "זו האלטרנטיבה היחידה לשם פנו במשרד הספורט להם הם מחוייבים להשיג עכשיו ביטוחים.

שאלת בחו"ל?

100 שנות מרוצים בחו"ל,נסיון של ארועים ברמות של ארוע בשבוע הם התשובה לכך שחברות ביטוח בעולם מבטחות ללא מורא.

גובה הכסוי?

ישנה שם תקרה ולכן קל יותר לקבוע פרמיה,שאל כל סוכן ביטוח זוטר והוא יענה לך.

בישראל אין הגבלה ולכן כל שופט בבית המשפט יכול לפסוק כראות עיניו.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...