Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני

אז אולי יהיה מוכן להיות עוד יותר עסוק ? עוד לא ראיתי

משרד עורכי דין שסירב לקבל לקוח .

וכן - כל מהלך שנעשה יעלה לנו כסף - ככה זה בחיים , מספיק היינו חובבנים .

השאלה רק כמה כסף ואיך נממן ?

טוני

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב , אני רואה את תפקידו (או כל מי שיבחר) כמלווה ומייעץ במקרה ונחליט

לארגן מרוצים , מעין " קונסיליארי" - לא ניהול משפט ראוה . ולכן נראה

לי שלא מדובר כאן על סכומי עתק .

טוני

פורסם

מימון מינימלי על מנת להשיג מטרות ומהר, 100000 (מאה אלף שקל) לפחות

יש תוכנית עבודה לעניין מתוקתקת אתה מכיר מממן?

זה צריך להעשות עם קבוצה קטנה ודינמית שתחתום על קוד עבודה מוסרי והסכם סודיות.

מירוצי מכוניות

פורסם

טוני

אתה חי בסרט ,"קונסולארי". ? אתה מכיר מישהו שיילך נגד החוקים היום?

גם מלחמה צריכה להיות מושכלת ומכובדת אתה שוכח שאתה נלחם מול מערכת לא אנשים פרטנים

מירוצי מכוניות

פורסם

אריה (מרשל) ציטט את הדברים שנאמרו בישיבה האחרונה.

כול מאבק הוא מאבק דון קישוטי, מראש לדעתי אבוד על בסיס הדברים שנאמרו בישיבה האחרונה.

לא הצלחנו להוציא ביטוח, הרשות לקחה את הדברים למציאת פיתרון כמה זמן? רק יושב במרומים יודע.

לא נצליח להקים אירוע כפי שרשום בתקנות, נחזור לרשות שתימצא פיתרון וכך יחלוף דור ועוד דור ואולי בסופו של דבר יהיה כאן מרוץ, דבר אחד יש לקחת בחשבון שאם לא נתלכד ונלך על בסיס התקנות וכול אחד ימצא לו פיתרונות "לא חוקיים" לא יפתר הדבר לעולם, הצעקה צריכה לבוא מלמטה מהמשתתפים מהמעדונים ומציאת פתרונות אמיתיים וחוקיים, כיום אנחנו מוצאים פתרונות יצירתיים כאלו ואחרים זה בכדי להוריד את רמת החרמנות אבל האם הם פתרונות אמיתיים, לא!

ברוך

פורסם

לרגע לא התכוונתי לפעול בדרך לא מכובדת . ואם הביטוי " קונסוליארי" (יועץ בעברית) מוביל

לקונטקסט פלילי ומזכיר סרטי פשע אז באמת לא זו המטרה .

אבל - אם מחליטים לארגן מרוצים ולא אימונים , אזי הולכים לכופף את החוק - מה

שנעשה יום יום ע"י אנשים גופים מכובדים ומיטב עורכי הדין .

ולכן צריכים להתכונן משפטית .

בעניין המימון : לא יודע על מה ועל איזה תוכנית אתה מדבר . יכול להיות שצריך

לשלב בין דברים . תציג את התוכנית באסיפה (אם תהיה).

פורסם

הערותי באדום ושלא ישתמע מהן נימה של התרסה

.

כרגע מדברים על הביטוח, ומנסים לפתור את בעיה, זה לדעתי לפחות שנה. כל חברות הביטוח בישראל עובדות מול אנגליה. אין אחת שתרים את הנושא הלא מסובך הזה. , שבאנגליה הוא לחם חוקם של חברות הביטוח. ומדוע לא קודם הנושא ברמה העקרונית לפחות במהלך כל השנים .

ברוך

שכחת את ה"כללים" שצריך להכין ,עוד דבר הזוי
ומדוע אלה הכללים לא נכתבו /תורגמו במהלך השנים

טוני

המשוגעים שנלחמו בלי מורא מול חומות האטימות והבטון הבירוקרטיות (ללא שכר) הועזבו.

עם כל הכבוד לאלה שפעלו אז, ויש כבוד, מבחן התוצאה " לא לילד הזה פיללנו "

כתב האמנה שאיחד את כל הספורטאים כאגרוף קמוץ התפרק.

בתגובה קיבלת (ואני מאד עדין) גיבוב בירוקרטי נבוב,חוסר הבנה בסיסי,תקנות מכוכב לכת אחר,

זה המצב

מה עושים?

הצעת אסיפת חירום, אני סקפטי אבל תנסה.

מימון מינימלי על מנת להשיג מטרות ומהר, 100000 (מאה אלף שקל) לפחות

יש תוכנית עבודה לעניין מתוקתקת אתה מכיר מממן? אלף איש ,100 שקל מאחד ויש לך 100 אלף . אין לך אלף איש אז מאחוריך אין גייסות. קפיש . רק ביום שאחרי ששי האחרון שילמתי בשמחה 300 ש"ח כדי להינות מחוויה מוטורית.

זה צריך להעשות עם קבוצה קטנה ודינמית שתחתום על קוד עבודה מוסרי והסכם סודיות.

ההגנה אצ"ל ולח"י פורקו מזמן. הכל צריך להיות בשקיפות מלאה. אתה אמור לפעול מול הרשויות ולא באיזה מלחמת כנופיות.

גם כשנלחמת במכס מול זלטין פעלת באור ולא באפילה. ולמה ניצחת , כי העמדת ידע אחד שלך , מול חוסר ידע אחר.

וזו הדרך לפעול גם כאן

מאה השקל שלי עומדות לרשות העיניין .

ואפרופו נכדים בדיון הקודם לפני X חודשים היו לי ששה כעת שבעה , אני לפחות לא נח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כמו שהעניינים מצטיירים אני סבור שעלינו להזדרז וכמה שיותר מהר, להגיש תיקון לכל החוק המז...ן הזה .!!!!

נראה שחייבים אפילו לבטלו כליל ולצאת ולזעוק לשמיים שיניחו לנו ושמותר גם לנו לפעול ככל הגויים בעולם ולהסתמך על כללי ה-FIA , ומספיק עם הנחמדות שלנו !!!

תראו איך נהרגים יום יום רוכבי אופניים ,שעוסקים בספורט זה ,שהוא כביכל "ספורט בטוח" עאלק !!

למה לא עוצרים אותם ??? למה נותנים להם לרכוב בכל מקום ובכל כביש ציבורי ??

יודעים למה ? כי הם חזקים ויודעים לדרוש !!!

אנחנו הומואים !!! מודה, מודה,מודה .................

אצלנו אף אחד לא נפגע ולא נשרט !! אז למה האפלייה הזו ???

כל הכבוד לעמיתינו אנשי הראלי-רייד,הכידונאים והקארטינג !!!!!

שימו לב בידי מי אנחנו ומי הם האנשים שעומדים בראש ותבינו ....רק אליהם צריך לבוא בטענות !

בושה אחת גדולה מה שנעשה איתנו !

מישל גדז'

(ממייסדי הספורט בצעירותו לפני כ-30 שנה,וכיום חובק חמישה נכדים, שלא בטוח שיהנו מספורט חוקי)

אין לנו ברירה !

יותר ויותר ברור לכולם שאין ,ולא יהיה ,מוצא ראוי והולם מלחזור לנקודת ההתחלה -לבטל את החוק !!!

ולדני - אל לנו להסכים לאמרה - "זה הרע במיעוטו"

מישל

פורסם

כרגע מדברים על הביטוח, ומנסים לפתור את בעיה, זה לדעתי לפחות שנה. כל חברות הביטוח בישראל עובדות מול אנגליה. אין אחת שתרים את הנושא הלא מסובך הזה. , שבאנגליה הוא לחם חוקם של חברות הביטוח. ומדוע לא קודם הנושא ברמה העקרונית לפחות במהלך כל השנים .

ישה

אני מת על קלדנים שכותבים בלי לברר (ממש לא בהתרסה)

אף חברת ביטוח בישראל לא מוכנה לבטח בסכומי הפיצויים שקבע המחוקק (הצחקת אותי בלחם חוקם של האנגלים)

גובה הפרמייה שכבר ניתנה לנו ע"י "הפ ניקס " היא שערורייה (וזה בגלל אוזלת יד של רשות הספורט שהעמידה מומחה לביטוח שלא מבין כלום בספורט מוטורי ובכוחות השוק) 6 שנים מספיק לך להתנהל מול המבטחים?

הדימוי של מחתרות טרום קום במדינה הם בדיוק הדבר הנכון כדי לגרש את הבריטים (על טריגר שמעת?)

וכן בהחלט סודיות מתבקשת ,בשפה אחרת קוראים לזה טקטיקה ובניית איסטרטגיה.

גם במלחמה שלי האישית מול המכס וזלטין ,אתה חושב שחשפתי הכל בשקיפות? לא יורים את כל התחמושת במכה אחת ידידי.

חוסר שקיפות בשלבי מלחמה אינן מילות גנאי,

גם במו"מ עסקי אתה לא מגלה שקיפות.(יושר כן)

לגבי "פיללנו"

בדוק מה קרה מאז העברת החוק ועד היום ואז אשמח לשמוע ביקורת שמבוססת על ידע

"קפיש"

קרא בבקשה את כל מה שכתבתי הגייסות הן כתב האמנה המסמיך את ההולכים בראש לפעול בשמם

כך היה בהתחלה עד החוק וכך זה התרסק בזמן התקנות (זו התוצאה שלה לא פיללנו)

מירוצי מכוניות

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה, אשמח לקבל עליה תשובה, בלי ציניות, בלי לנסות לעקוץ ולסגור כל מיני חשבונות ישנים בינכם .

בתור התחלה בקטן - מסלול ראלי ספרינט זה בסביבות 5 ק"מ, מה הבעיה להתרחק קצת, נגיד לכיוון צאלים ולעשות שם תחרות ראלי ספרינט ?

בהמשך - אם נראה שזה הולך טוב, יש שם מספיק שבילים כדי לקיים יופי של ראלי .

זה מרוחק, המשטרה לא מסתובבת שם להנאתה, זה לא מפריע לאף אחד.

טיפול בחוק נראה לי חשוב, כמו קופת חיסכון לילדים, אבל בנתיים ,,, למה לא להתחיל בקטנה ? :wink:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
...

אנחנו הומואים !!! ...

מישל

אני חושב שהשימוש במילה הזו לא במקומה.

לטובת כבודם של אנשים, שיש להם נטיות מיניות שונות משלנו, אבל הם עדיין בני-אדם בדיוק כמו כולנו.

אין לזה שום קשר לנושא הדיון...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מודה-מודה-מודה- ומתנצל.

בלהט הדיון בלבד. תודה דני, תודה דובי, תודה רוני.

מתקן -- אנחנו פרייארים, מזוכיסטים, חסרי חוט שדרה, לא החלטיים, לא עקביים, בקיצור תבחרו !

מישל.

מישל, 58 נקודות נמחקו. שברת את השיא השלילי אי פעם בקארזפורום. ערכתי את ההודעה שלך. יאשה.

• תוכן חדש...