Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישל , דני....

גם אם אתם צודקים (ואתם צודקים) - לא דובר בפגישתינו המורחבת האחרונה שנעזוב את הפורומים בשקט ?

שננסה את כל הדרכים אבל לא דרך הפורומים....

אז מה יהיה ?

ערן גומר

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

התקשר אלי מישהו שמצוי בעניינים ואמר לי שככל הנראה עוד הקיץ תיערך תחרות במסגרת החוק .

מחזיק אצבעות . :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
תסכול

אני לא יכול לכתוב לך שאני מבין אותך כי אתה מבין הרבה יותר ממני מהו תסכול בכל הקשור לספורט מוטורי בישראל....

אבל עוד קצת ואולי יהיה בסדר -אתה הרי יודע שאנחנו עושים פעולות מאחורי הקלעים - "שקט תעשייתי" עוד קצת ונראה אם זה מצליח.

אם לא נצא למלחמה כוללת (נגד טורקיה :wink:)

ערן

פורסם

בדיחה יפה שמעת, סא"ל שמועתי? או עוד איזה "קיביצר" שמבין?

לא יודע, אבל אני רוצה להאמין שזה נכון .

מה האופציה השניה, שיבטלו את החוק ? כן, שניה אחרי הסכם שלום עם החמאס :-D

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

התלבטתי הרבה אם לכתוב את התגובה הזו.... אבל יאללה, שיהיה.

אריה כתב על חרמון אילת שהיה לא מזמן. ואני, כמו כל מי שמכיר את הנושא, מאמין שזה היה החרמון אילת האחרון. אבל פרט לזה, שימו לב להבדל המהותי בהתנהלות של עמותות העבירות והרייד, לעומת הראלי.

קודם כל, כל 6 שבועות כמו שעון, מרוץ רייד שכבר לא מנסה להיות "מסע ניווט". ליגה מכובדת, שגם מקבלת כתבות בכל המגזינים המודפסים ובאינטרנט. אחר כך - ליגת קרוס-קאנטרי של עבירות, ארבעה אירועים ענקיים, מושקעים, עם המון פרסום, והמון קהל, אני מדבר על אלפי צופים בשני האירועים המרכזיים של הליגה.

כתבתם ב"ייאוש" על זה שצריך לכתוב תקנות משלימות לכל אירוע... משימה בלתי אפשרית, יחשוב הקורא, בגלל זה לא יהיו מרוצים. אבל לכל אירוע רייד ולכל תחרות עבירות שהתקיימו השנה היו תקנות משלימות שנשלחו על ידי המארגנים לפני האירוע לעמותה ולמשתתפים. התקנות המשלימות נכתבו כפי שמתחייב מתקנות האירוע של ההתאחדות.

כתבתם "מבחנים לנהגים" ו"השתלמויות" כאילו זה מי יודע מה ותלוש מהמציאות לקיים אותם. גם עמותת העבירות וגם עמותת הרייד קיימו השנה השתלמויות "כללי אירוע" כפי שדורש החוק.

(ולמרות שלאחרונה מקובל למחוק בקארספורום קישורים לאתרים חיצוניים, אני מבקש מהמנהלים באופן חריג להשאיר את הקישורים הבאים, כי חשוב לדעתי שתראו במה מדובר):

http://www.jeepolog.com/814.html

http://www.jeepolog.com/780.html

יש עוד דוגמאות לדברים שנעשו ברוח החוק, אבל הבנתם את העקרון, אני חושב.

...וכל זה קרה בלי דיונים מיואשים בפורומים, אלא מתוך הבנה של ההתאחדות והעמותות שזה מה שהחוק דורש, וזה מה שצריך לעשות. אולי אני מפספס משהו מהותי בנושא הראלי שאני לא מכיר, משהו שמונע מהדברים האלו להתקיים באופן דומה, אז סילחו לי מראש על בורותי.

הבהרה חשובה - אני לא חבר באף אחת מהעמותות, ולא הדובר שלהן, וגם לא מכיר את העמותות של הראלי. אבל אני קורא מה שאתם כותבים, וכותב מתוך רצון שתראו שאפשר, ויש דרך ללכת עם החוק, כמה שלא אוהבים אותו.

בשורה התחתונה, כשאריה כותב "אירוע חוקי בקיץ", הוא לא הוזה. אני מכיר את השמועה הזו, ויש לה ביסוס מסויים. אבל אם זה אכן יקרה (אני גם סקפטי, ומבין היטב את "פקק" הביטוח) זה כנראה לא יהיה ראלי.

אסף.

פורסם

מישה אל יאשה והפיצפוצים

אני מתחנן לפניך מחק את ההודעה של אסף מעלי

למה?

כי הוא מנפץ לרסיסי רסיסים את כל הטוענים שאי אפשר לחיות עם החוק ותקנותיו, ומסתבר שאפשר. לא בקלות לא בנוחות אבל אפשר.

והמדהים הוא שכל המגיבים המבינים והידענים שידם קלה וזריזה על המקלדת נדמו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

.

ישה - הקדמת אותי בדקה - וזה החשוב :

אבל אני קורא מה שאתם כותבים, וכותב מתוך רצון שתראו שאפשר, ויש דרך ללכת עם החוק, כמה שלא אוהבים אותו.

פורסם

כל האירועים שהזכרת כולל הכיתוב של ישה באדום?

אינם חוקיים כיום.

אין פהמה למחוק ותפסיקו להיות ציניים.

לגבי אירועי עבירות? דעתי האישית? הם אינם מרוצי מכוניות ולכן אין לי התייחסות לנושא.

אבל מי שמוכן להמשיך להיות ציני שיבושם לו

טוני

אם אתה חושב שאפשר יאללה תארגן אירוע וקח על עצמך גם אחריות,תביא אישור רשות,תביא אישור משטרה,תביא ביטוח

קדימה אני אעזור לך:shock:

מירוצי מכוניות

פורסם

ישה

שברוך שליט, מישל גד'ז, דני לוי, אומרים שאי אפשר לעמוד בתקנות החוק לא צריך לזלזל בדבריהם, הם לא סתם מדברים באוויר.

השאלה, איך ממשיכים הלאה ? האם עוצרים את כל הספורט וקוברים אותו לכמה שנים, או להיפך, מתחילים להחיות את הספורט ובמקביל מנסים לשנות דברים או לחיות איתם.

יתכן שאם נתחיל לקיים תחרויות נראה שבסופו של דבר בפרקטיקה ניתן באמת לחיות עם החוק, למה אני מתכוון, לדוגמא - אם אקח קבלן/מהנדס בניין ואשיב מולו עו"ד שיקרא לו את חוק התכנון והבניה ואת כל תקנותיו והוראותיו, הקבלן/מהנדס ירים ידיים ויגיד שאי אפשר לעמוד בכל הדרישות, הגבלות, חובות וכו' .

אז לא בונים בתים ? בוודאי שבונים, בפרקטיקה הדברים עובדים אחרת, הרשויות לא אוכפים כל שטות, אם יש רצון יודעים איך לחיות בשלום.

לכן הצפתי את השרשור הזה, בואו נתחיל לקיים תחרויות ובמקביל נפעל בשאר הדברים

פורסם

דני !

אני מתכוון ברצינות ואתה ציני בעניין .אם אפשר היה להביא את כל האישורים שמנית -לא היתה בעיה .

אני לא יודע לארגן ארועים ,לא מתכוון להסתכן מול החוק וגם לא מציע זאת לאף אחד אחר .

אבל בהחלט מתכוון לעזור כמה שאפשר לקדם את העניין .

אין ברירה צריך ללכת על מהלך מושכל "בין הטיפות" -כמו שכתב "מרשל" -עובדה שלא רק אני חושב ככה .

ולכן כבר בתחילת שבוע הבא אני מתכון לבדוק בכוון הזה ובהחלט חושב צריך את עזרתך .

טוני

• תוכן חדש...