Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו מה עושים? לדעתי לחזור למקור ולהתחיל לארגן ארועים גם ארוכים וגם קצרים אפילו שניקח סיכונים כמובן בכול הנוגע למשטרה וכו, רק כך יתחילו להבין שהגיעו מיים עד נפש

+1

צריך להחיות את הספורט , גם אם הם לא יבינו, לפחות אנחנו נהנה בנתיים :wink:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישל

אני שותף לקריזה אין הבדל בינינו מלבד גיל,נכדים וראיה קצת שונה:-D

החוק שוב ,זה הרע במיעוטו ,מה שקרה מאז הרג אותנו ,5 שנים של חוסר תבונה מצד כולם.

חוסר החזון,ראיה לא מקצועית,ניפוח רגולציות, האיש הלא נכון במקום הנכון, וכן אתה צודק, הפיצול הדפוק בין כולנו שלא היה אז

בהעברת החוק, אני מזכיר לך שם? כל דפיקה על שולחן נתנה תוצאות.

לגבי ראלי רייד וכידונאים? הם באותו מיץ זבל שלנו תאמין לי.

פתרונות?

יש פתרונות,הבעיה זה מי יוליך קדימה את המאבק המחודש,כמה כסף יקצו לנושא ואפשר ,היינו כבר בסרט הזה.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

לכל מאבק שיוחלט אני אצטרף, אם צריך לחתום אחתום, אם צריך לשלם אשלם.

אם צריך לעזור במשהו אעזור ככל יכולתי ואם לא פשוט אתמוך מהצד.

אבל מעבר לכל זה, לדעתי - חייבים להחיות את הספורט, ולהתחיל לקיים תחרויות .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

מצטרף לכל מילה של "מרשל" - אבל לעשות את זה בחוכמה - לא כמו גנבים בלילה -שלא מקדם במאומה את

העניין .

ועוד דבר !

חייבים לחבור לגוף פוליטי (מפלגה כשהי) שיתמכו בנו - מישהו שזה יכול להביא לו קולות וחשיפה .

להבטיח התפקדות כמו אופנוענים ??

למשל : ישראל ביתנו - סטש מסז'ניקוב שר התיירות , אהרונוביץ -אולי וכ"ד .

פורסם

1. היום החוק קובע עד 3 שנות מאסר למי שעושה אירוע שאינו על פי החוק.
  2. עכשו לך ותכריז אני עושה אירוע לא חוקי! מי ייתן לך לעשות דבר כזה?
  3. בפעם האחרונה שעמותה (ממ"י) עשתה אירוע אימון (פנימי שלה) הוציאו אותה מהתאחדות אירדא! (באופן לא חוקי) למה? כי החוק אינו מרשה לקיים אירוע מכול סוג שהוא, והיום אם יחליט על מאבק זה כן מותר?! לא!
  4. החוק כפי שכתהב מישל הוא הבעיה, 5 נכדיו (אצלו כול מספר זוכה וישר יש נכדים:-D) אצלי אחד מ"זקני הדור" הנכדים כבר נוהגים על קארטינג, ימים יגידו אם יש "אופק" לספורט המוטורי!

ברוך

פורסם

ברוך אתה טועה

החוק קובע את 3 שנות המאסר רק אחרי שהמירוצים יצאו לדרך

כלומר לאחר יישום התקנות,הכללים,חוק מניעת אלימות,סדרנים,ממציא הגלגל וקופרניקוס במהרה במאה הבאה

אם אז עוד תזכור איך קוראים לך ותוכל ללכת על 2 זקוף בלי לרעוד ותעשה מירוץ לא חוקי תאסר ל3 שנים.

מירוצי מכוניות

פורסם

שבוע שעבר התקיים ראלי חוצה ישראל, 650 ק"מ מרמת הגולן עד אילת .

שעידו טס ב- 180 קמ"ש זה משנה למישהו אם קוראים לזה ראלי או ראלי רייד ? או מסע ניווט ? או אימון ? ממש לא .

אז אפשר לשבת עוד 10 שנים ולהסביר למה אי אפשר, ואפשר להתחיל לקיים תחרויות ובמקביל לפעול בכל שאר הדרכים .

פורסם

ככול שאני מבין במשפט.

החוק בסיומו כותב - סעיף 38 - תחילתו של החוק (לא התקנות) בתום 9 חודשיםמיום פרסומו אולם רשאי השר באישור וועדת החינוך לדחות בצו את המועד האמור בתקופה שלא תעלה על 6 חודשים.

האם הורחב המועד?

לכמה זמן?

לפניו בהרבה ישנו פרק ה: אמצעי אכיפה ועונשין דן בסוגייה של קנסות ומאסרים. תיקון - המאסר עד שנתיים.

מה בא קודם הדרג או הזרג, במקרה שלנו הזרג, קודם יחרימו, לאחר מכן יעשו מאיתנו סביבונים עד לשיחרור הרכב אם בכלל, יכולים או לא לעמיד אותנו למשפט (כול אחד מאיתנו), יחפשו את הגורם האחראי ובקיצור סיפור שלם.

עכשו לצאת בראש חוצות ולקיים אירועים או לא? לדעתי לא! יש פתרונות יצירתיים אבל אף אחד מהם אינו סוגר את הדברים בצורה טובה.

ברוך

פורסם
שבוע שעבר התקיים ראלי חוצה ישראל, 650 ק"מ מרמת הגולן עד אילת .

שעידו טס ב- 180 קמ"ש זה משנה למישהו אם קוראים לזה ראלי או ראלי רייד ? או מסע ניווט ? או אימון ? ממש לא .

אז אפשר לשבת עוד 10 שנים ולהסביר למה אי אפשר, ואפשר להתחיל לקיים תחרויות ובמקביל לפעול בכל שאר הדרכים .

מבלי להכנס לוויכוח!

אריה, שורה תחתונה חוצה ישראל כפי שהוא כיום אינו חוקי, לא משנה איך תקרא לילד, גש וקרא בבקשה את החוק והתקנות, אם תקרא אותו בקפידה תמצא שגם אם הדברים יסתדרו להוציא חוצה ישראל זה פרויקט, עם צוות הרבה יותר גדול.

שורה תחתונה צריך לפעול, איך? שאלה קשה!

ברוך

פורסם

ברוך

אני מבין שכולם מסכימים שלא יהיו תחרויות חוקיות בשנים הקרובות ( שיתקן אותי מישהו אם אני טועה )

כתבתי קודם, אם מישהו הולך לנהל מאבק לביטול/שיפור החוק, אני איתו.

ביננו, בלי שאף אחד ישמע, זה לא יקרה אף פעם, מרגע שהחוק קיים הוא ישאר .

שמעת כמוני בפגישה במשרד הספורט, את זה שכתב את החוק אומר, גם אם נבקש לבטל אותו הממשלה תיתן לו כמה שנות נסיון כדי לבחון אותו קודם.

אז אני שואל מה עושים בנתיים ? יושבים ומסבירים למה החוק גרוע ואי אפשר לקיים תחרויות , או מתחילים לקיים תחרויות ובמקביל מנסים לשנות דברים ?

פורסם

אני מציע לקבל החלטות לאחר התייעצות עם משפטן המכיר את התחום ומוכן ללוות

אותנו במאבקו להעניק גיבוי משפטי .

בזמנו נפגשתי עם עו"ד אברהם פורז שהציע לעזור כמיטב יכולתו (למה התכוון - לא יודע כרגע ?.)

לדעתי הוא יכול להיות האיש המתאים לעניין מכמה סיבות :

היה מיוזמי ותומכי החוק - זה שהתוצאה כפי שהיא , זה סיפור אחר .

שימש כשר וחבר כנסת - ולכן מכיר את הטריקים והשטיקים .

היום הנו עורך דין המתמחה בייצוג מול רשויות השלטון .

בנוסף לזה קראתי בעיתון שהפך ללוביסט בכנסת .

אוהב ואוהד את הספורט המוטורי .

אם מסכימים אני מוכן לארגן איתו פגישת התייעצות , רצוי שעוד מישהו יצטרף - ואחרי כן נקבל החלטות .

טוני

פורסם

טוני

פורז איש עסוק מאד היום דיברתי איתו אישית ואני בקשר איתו ,אין סיכוי

שליט

אתה מתפלפל, העונשים נכנסים רק ביום שייושם החוק עם התקנות.

משרד הספורט למיטב ידיעתי קיבל 2 ארכות מיום החלת החוק אבל בודאי לא 5 שנים.(על ביזוי החלטות הכנסת מישהו חשב?)

המשוגעים שנלחמו בלי מורא מול חומות האטימות והבטון הבירוקרטיות (ללא שכר) הועזבו.

כתב האמנה שאיחד את כל הספורטאים כאגרוף קמוץ התפרק.

בתגובה קיבלת (ואני מאד עדין) גיבוב בירוקרטי נבוב,חוסר הבנה בסיסי,תקנות מכוכב לכת אחר,

זה המצב

מה עושים?

הצעת אסיפת חירום, אני סקפטי אבל תנסה.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...