Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי - מאזדה RX8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תאמינו לכל טמבל שמפרסם תמונות של רכבים מחו"ל, ולמנסה למכור את הרכב ביד 2.

אם היית קורא את תוכן ההודעה, היית מבין שזה סתם חארטה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=22&SubModelID=1071&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לגבי מדבקות הפרארי ושאר הירקות - לדעתי זה נופל בהגדרה הקלאסית של "על טעם ועל ריח". מצטער, לא הטעם שלי.

ועכשיו לנושא עצמו.

מהדיון והשאלות נראה לי שאתה מחפש מכונית בעלת מראה מרשים ו"נכון". או במילה אחת - פוזה.

לא שיש בזה משהוא רע, חלילה, אבל אתה חייב לזכור שה-rx8 נמצאת כבר קרוב לסוף ימיה. במושגי ענף הרכב היא כבר נחשבת למכונית די מיושנת.

ושוב, ה-rx8 מכונית יפה אבל יש כיום יפות וחדישות ממנה שלא יסבכו אותך עם חלפים יקרים וקשים למציאה וטכנולוגיה שהיא לגמרי לא מוכרת בארץ.

אבל ניחא, נניח שבכל זאת החלטת "שזה האוטו". בארה"ב תוכל לרכוש אותו במחיר נוח יותר ואם הרכישה וההובלה מתבצעות מהחוף המזרחי עלות ההובלה לא אמורה להיות גבוהה מ-700-800 דולר. החיסרון - תצטרך למצוא סידור לפנסים ותשלם 130% מס + מס זיהום אויר. מנוע הוונקל אינו נקי כלל ועיקר.

באירופה תוכל לקבל החזר על המע"מ ששולם על המכונית שם וההובלה תהיה קצת יותר זולה. המיסים - כנ"ל.

לישראל ויפן אין אמנת סחר.

לסיכום, ל-rx8 יתרונות רבים. רובם, אגב, לא במעטפת אלא בליבה. המנוע הלא שגרתי שמזמזם עד 9,000 סל"ד, השלדה המצויינת ופוטנציאל השיפורים הניכר. על מנת לנצל אותם תצטרך תיבה ידנית (מצויינת לכשעצמה), האוטומט - כמו במיאטה - די דופק את החבילה. שלא תין אותי לא נכון, אני מאוד אוהב את ה-rx-8. נהגתי על כמה וורסיות של המכונית הזו כולל אחת במסלול מירוצים בארה"ב.

אבל, כמכונית פוזה ישנם בחירות עדיפות בהרבה.

היי,

כפי שכתבתי בהודעה המקורית, לאו דווקא פוזה אלא תאימות למה שאני מבקש.

4 מקומות, מראה מרשים של רכב ספורט , מחיר לא בשמיים, ואוטומטית. אינני מתכנן לשפר את המנוע של המכונית שארכוש, רק את הפנימיות.

באותה קטגוריה קיימות המוסטנג (יש כבר לכל פושע שני ויקרה), ההונדה R Type (מכוערת לטעמי) והפוקוס RS (נראית כמו רכב ליסינג).

אם יש לך הצעות למכוניות נוספות דומות, אשמח מאוד לשמוע!

פורסם

מה התקציב המדובר? שקלת ללכת על שירוקו? 4 מקומות, DSG (מתנהג כמו אוטומט לכל דבר) ונראה רכב ספורטיבי מרשים מאוד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה התקציב המדובר? שקלת ללכת על שירוקו? 4 מקומות, DSG (מתנהג כמו אוטומט לכל דבר) ונראה רכב ספורטיבי מרשים מאוד.

ראיתי - לא לטעמי

גם דיי יקר ומעבר לתקציב שלי.

התקציב לאחר יבוא 150K

פורסם

כשראיתי את השירשור בהתחלה אמרתי לעצמי שאין טעם להכנס כי זה עוד בחור לא רציני ואני שוב אתבאס, לאחר מכן נתקלתי בשירשור שוב וראיתי שהוא כבר הגיע לעמוד השני ולא ננעל, כאן החלטתי שבטוח בדובר ברכישה רצינית ששווה הצצה.

הכל היה טוב ויפה עד ההודעה האחרונה של פותח השירשור, שהרסה לי את המצב רוח לחלוטין. 150K?! אם RX8 הייתה יכולה להגיע לארץ במחיר כזה היא הייתה יותר נפוצה ממאזדה 6!

מהצצה לרשת מחיר הרכב כחדש הוא 24K$-30K$ תלוי ברמות אבזור. כלומר לפי שער הדולר העדכני-3.8140 מחירה כחדשה הוא 91,536-114,420 שקלים חדשים. הצצה לאיביי מגלה שרוב המשומשות עד שנתיים על הכביש נמכרות בכ22K$ כלומר84,502 שקלים חדשים.

ניקח את המשומשת, נרכשה מארץ הייצור, יפן. 84,502 שקלים שולמו על מנת להעביר את הרכב לבעלותך, את מחירי ההובלה אני לא מכיר אבל אני מניח שאם מארה"ב מדובר על כ800$ אז מיפן המחיר יעלה מעבר ל1000$, אבל עזוב זה כבר כסף קטן.

הוסף ל84,502 שקלים ששילמת על הרכב מס בסך של 113% משווי הרכב על מנת לקבל לוחית רישוי ישראלית והגענו למחיר יפה של 180K שקלים. תוסיף מס זיהום, תוסיף עמלה של הסוכן אשר יטפל לך בנושא של הייבוא (לא ציפית שהוא יעשה את זה תמורת המספר טלפון שלך והזדמנות לדייט נכון?), תוסיף מליון ואחד בלת"מים ואתה יכול לפחות להכפיל את התקציב שלך.

נ.ב.

אם טעיתי וניתן לייבא רכב כזה לארץ במחיר של 150K שקלים אני מבטיח לאכול את הכובע, לצאת בהצהרות בעיתונות שכל מי שרוכש רכב אחר הינו כסיל גמור עם תעודת גמר מבית מטורללים, ולקינוח לשעבד את התחת החסר הכל שלי לבנק ולהיות בעלים של אחת כזאת כבר בשבוע הבא.

פורסם

את חברות הביטוח לא מעניינים הטיפולים, מה שכן ביטוח מקיף יעלה לו הון לא קטן, אם אני זוכר נכון בזמנו חבר בדק כמה יעלה לו מקיף על סקודה סופרב 2006 מנוע 2800 טורבו מייבוא אישי של דוד, נהג חדש-צעיר ביטוח שנתי של 12K ש"ח, והרכב מוגדר בתור מנהלים מפואר ולא רכב ספורט להבדיל מהרכב המדובר בשירשור.

פורסם

1.לא נותנים כבר לייבא רכבים מארה"ב ואז להתאים אותם לתקן האירופאי.

2.איזה מוסך יטפל לך במנוע רוטורי ויש לו את המחשבים המתאימים של מזדה?

3.כרגע יש כמה מכירות שנסגרו בארה"ב על 2008 הילוכים במחירים: US $12,500.00

US $18,000.00

אני מתאר לעצמי שלפי המצב הכלכלי באירופה עכשיו אפשר להשיג במחירים כאלה באירופה.

אייל

פורסם

ועדיין משלמים מסים לפי המחירון ולא לפי סכום הרכישה.

אם כבר יש RX8 בארץ כנראה יש מי שמוכן לטפל בה.

פורסם

נ.ב.

אם טעיתי וניתן לייבא רכב כזה לארץ במחיר של 150K שקלים אני מבטיח לאכול את הכובע, לצאת בהצהרות בעיתונות שכל מי שרוכש רכב אחר הינו כסיל גמור עם תעודת גמר מבית מטורללים, ולקינוח לשעבד את התחת החסר הכל שלי לבנק ולהיות בעלים של אחת כזאת כבר בשבוע הבא.

אין צורך בכל ההתחייבויות

אבל רכב כזה נמכר בארהב במחירים של 17-18K$ לשנים 2008-2009

אינני הולך להשתמש בסוכן אלא לייבא לבד.

עכשיו בצע את כל החישובים שלך ותראה שזה נכנס במחיר (כמובן שמשלוח ודברים שמשתבשים בדרך לא כלולים במחיר של 150K)

http://cars.yahoo.com

בברכה

אור

פורסם
אין צורך בכל ההתחייבויות

עכשיו בצע את כל החישובים שלך ותראה שזה נכנס במחיר (כמובן שמשלוח ודברים שמשתבשים בדרך לא כלולים במחיר של 150K)

בברכה

אור

בהצלחה, אתה אופטימי מידי.

אבל , במידה והצלחת לייבא את הרכב לארץ ולבסוף לאחר מיסים וכל מה שמסביב עלות הרכב לא תעבור את ה 150,000 ש"ח, אני מתחייב לרכוש את הרכב ממך במחיר של 180,000 ש"ח. תעשה רווח של 30,000 ולך תקנה עוד אחת לשימושך הפרטי.

מתאים?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בהצלחה, אתה אופטימי מידי.

אבל , במידה והצלחת לייבא את הרכב לארץ ולבסוף לאחר מיסים וכל מה שמסביב עלות הרכב לא תעבור את ה 150,000 ש"ח, אני מתחייב לרכוש את הרכב ממך במחיר של 180,000 ש"ח. תעשה רווח של 30,000 ולך תקנה עוד אחת לשימושך הפרטי.

מתאים?

אני לא סוחר רכב, ולפי מחירי הקניה והמכירה של אחד מבעלי ה-RX8 שאני מכיר, את ה-30 אלף רווח הזה אפשר לעשות גם אחרי 3 שנים שהיא אצלך.

מה גם שרוב הסיכויים שכל הבלתמים וההוצאות מסביב יהיו בערך עוד 20-25 אלף שקל לפי החישוב שלי.

בברכה,

אור.

פורסם
אין צורך בכל ההתחייבויות

בברכה

אור

מחיר בארה"ב 18K

הובלה 3K

הוצאות נמל בארץ 1K

לא צפוי 2K

סה"כ 24K

מיסים 31K

סה"כ 55K ובש"ח 210K

לא כולל התאמות לתקן מיסים על תוספת זיהום ושאר ירקות

בהצלחה ביבוא ודווח על עלות סופית בסוף התהליך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מחיר בארה"ב 18K

הובלה 3K

הוצאות נמל בארץ 1K

לא צפוי 2K

סה"כ 24K

מיסים 31K

סה"כ 55K ובש"ח 210K

לא כולל התאמות לתקן מיסים על תוספת זיהום ושאר ירקות

בהצלחה ביבוא ודווח על עלות סופית בסוף התהליך

לפי מה שנכתב באחת מהפוסטים הראשונים

הובלה = 1K

הוצאות נמל בארץ (איזה?)

הכיצד מיסים הם 31K ?

במקרה של 120% מס על רכש הרכב 21.6K..?

פורסם

ב - 150 אלף הרכב הזה לא יגיע לארץ, אני בעצמי ניסיתי לעשות יבוא אישי.

זה לא פשוט, חברות הרכב מנסות למנוע את זה כל הזמן עם הסדרים טיפשיים שיעלו לך עוד כסף.

צור קשר עם אמיל מכס, הוא ייעץ לך תמורת תשלום סמלי כמה הרכב יעלה עד שיגיע אליך הביתה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...