Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי - מאזדה RX8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הגעת מביטוח של 10000 ש"ח לתוספת הוצאות של 1000 ש"ח לחודש?

על רכב משפחתומטי אין ביטוח?

אני מניח שההבדל הוא יותר לכיוון של 400 ש"ח לחודש בין הביטוחים (לפי עלות שאתה רשמת).

לגבי צריכת הדלק של המיצובישי, אני לא יודע אם מותר בפורום לרשום את זה אבל אני אקח סיכון ואומר, פחחחחחחחחח.

1:8.5, אתה רציני :roll: זה לא אמור להיות רכב ספורט?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתחיל להרגיש פה טחינת מים, לדעתי אתה לא רציני ומדבר באוויר, זה שאתה בא עם נתונים של המכס והוצאות ביטוח והוצאות שוטפות זה יפה, אתה רוצה לייבא רכב ב150 אלף שקל או יותר , אבל מפחד מהוצאות אחרות, כבר הצעתי לך פעם עזרה בלייבא(תדפדף בהודעות בשרשור הזה) ולא התייחסת, אני ישים כל מה שיש לי שאתה לא תייבא כלום.

ואם אתה רוצה לדעת, אז הצעות הביטוח שקיבלת זולות עד כדי בלתי אמינות, ביטוח חובה + מקיף לפורד מוסטנג 2008 עולה כ20000 ש''ח ויותר.

בד''כ אנשים שמכוונים לרכבים כאלה, לא מעניין אותם אם עלות תקלות תהיה יקרה או זולה בכמה אלפים,צריכת דלק, ביטוחים, זה לא מה שמדאיג אותם בחיים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לצערי הצלחתם לדרדר את רמת הדיון שהתבסס על מתן מידע, שאלות ותשובות להתנגחות והתערבויות מגוכחות על האם אני בסופו של דבר אייבא או לא, הרשה לי להתעלם מכך ולהמשיך הלאה.

מאיזה חברה כדאי לי לבקש הצעת מחיר לביטוח מקיף של Mitsubishi Eclipse 2009?

רוב תודות לעוזרים.

• תוכן חדש...