Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהו ההעכביש המוזר הזה?

את האבטיח כבר אכלתי! אבל העכביש יושב בכיף על חצי שקל.

תמונה060.jpg

תמונה063.jpg

תמונה065.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

זה עכביש שף מצוי. הוא פשוט הכין הרגע רוטב פסטו וקצת התלכלך לו הכובע.

אגב, אם כבר עכבישים, הנה אחד מגניב שצילמתי לפני שלוש שנים בצימר בצפון. שמתי קערה בשביל השוואה (לא היה אבטיח).

IMG_0116_1024.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא עוגיה ולא פסטו. העכביש הזה סוחב, למעשה, ניוקי:

393045-5.jpg

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מפתיע מאוד שמצאת כזה עכביש בבית, מדובר ביפרוחית או בשמה היותר נפוץ סרטביש הפרחים או CRAB SPIDER (שילוב מילולי של סרטן ועכביש) שחיים אך ורק על צמחים.

הם מסתתרים על פרחים ואורבים לטרף, יש מספר מינים שכל אחד מתמחה בפרח אחר ולכן צבעו שונה.

לא מזיקים לחלוטין ולמען האמת, די מרתקים לצפיה.

הנה אחד שצד על חרציות:

sartebish_haprahim.jpg

בחו"ל יש כמה הרבה יותר ביזארים:

crab-spider-yellow.jpg

crab-spider-white.jpg

crabSpider.jpg

crab-spider.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני נוסע לכמה דקות וכל המדינה משתגעת.

מאיפה הבאת את העכביש הזה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני נוסע לכמה דקות וכל המדינה משתגעת.

מאיפה הבאת את העכביש הזה?

הוא תפס אותו מנסה לעשות GENOCIDE בעזרת DIRECT ENERGY WEAPON

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
זה עכביש שף מצוי. הוא פשוט הכין הרגע רוטב פסטו וקצת התלכלך לו הכובע.

אגב, אם כבר עכבישים, הנה אחד מגניב שצילמתי לפני שלוש שנים בצימר בצפון. שמתי קערה בשביל השוואה (לא היה אבטיח).

אתה בטוח שזו לא פקעת שערות של חברה שלך?:-o

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אתה בטוח שזו לא פקעת שערות של חברה שלך?:-o

תאמין לי הייתי מזהה, חוצמזה שחברה שלי בלונדינית. ונעלבתי שבאגירה לא זיהה את העכביש בשבילי. :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מהו ההעכביש המוזר הזה?

לא יודע, אבל יש לך בעיית backfocus במצלמה (המצלמה מפקסת מאחורי האובייקט).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא יודע, אבל יש לך בעיית backfocus במצלמה (המצלמה מפקסת מאחורי האובייקט).

הפוקוס מאחור,, גם אני הייתי מחפש את האמא של היצור העכבישי ..Creature :grin:

הנוסע השמיני - תקצירי עלילות הסרטים20px-Stop_hand.svg.pngפרטי עלילה ("ספוילרים") מופיעים בהמשך

הסאגה מתחילה על ספינת החלל "נ‏וסטרומו" הנמצאת במסע מסחרי שגרתי. ספינת החלל כוללת צוות של שבעה אנשי צוות ובהם קצינה שלישית אלן ריפלי. הספינה חולפת ליד פלנטה והציוד בספינה מאתר מקור חיים זר. המחשב בספינה מעיר את הצוות, והקפטן מחליט לנחות ולשלוח צוות לסקירת הפלנטה. בעולם המת הם מוצאים חללית של גזע עתיק,

ובתוכה שדה המכיל ביצים של זן לא ידוע. אחת הביצים בוקעת,

ויצור עכבישי למראה בגודל כף יד עם זרועות ארוכות קופץ על הקסדה של קיין, הקצין המקשר. הצוות מחזיר אותו לספינה, בה מנסים להסיר את היצור מפניו של קיין אך ללא הועיל. כעבור זמן מה, מגלים אנשי הצוות שהיצור נעלם .

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A2_%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99_(%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D)

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...