Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי שהמאוורר של המעבד עובד הפוך כל הזמן הזה ולכן יש התחממות, זה מאוורר מקורי שהגיע עם המחשב.

יש איזו דרך להפוך לו את הכיוון? פיזית אני לא יכול להפוך אותו כי אין דרך לתפוס אותו לצלעות קרור, זה צריך להיות או דרך הקונקטור שלו, או להפוך את הפלופלור אם אפשר בכלל

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרופלור, לא פלופלור.

http://www.allpinouts.org/index.php/Motherboard_(CPU)_3_Pin_Fan_Connector

תהפוך את החוטים (הנכונים, GND ומתח, לא את החוט של החיישן).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לרוב מאוורר של מחשב הוא חד כיווני, לכן לא ניתן להפוך בין החיבורים, כנראה שיש דיודה בפנים שלא מאפשרת כיוון הפוך.

כיוון הפלופלור גם לא ניתן לשינוי.

תומר לדעתי אתה מחפש לא במקום הנכון, תחליף משחה טרמית ותבדוק מתח על המעבד.

אודי A4

דימה.

פורסם

א. הזוי.

ב. לא ניתן לשנות את הכיוון של החוטים, מכיוון שהחיבור ללוח האם מעוצב כך שניתן להתחבר אליו אך ורק בדרך מסויימת - הנכונה.

ג. אתה יכול פשוט להחליף את כל ההיטסינק עצמו למשהו הרבה יותר מתקדם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
גיליתי שהמאוורר של המעבד עובד הפוך כל הזמן הזה ולכן יש התחממות, זה מאוורר מקורי שהגיע עם המחשב.

יש איזו דרך להפוך לו את הכיוון? פיזית אני לא יכול להפוך אותו כי אין דרך לתפוס אותו לצלעות קרור, זה צריך להיות או דרך הקונקטור שלו, או להפוך את הפלופלור אם אפשר בכלל

המאוורר זורק אוויר או שואף אוויר מהמעבד?

פורסם

במידה והמעבד שלך תקין

הכי פשוט תחליף מאוורר וגוף קירור עולה 40 שקל

תנגב את כל המשחה שיש לך ותרכיב

על הגוף קירור יש כבר משחה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
זורק על המעבד

אז מה הבעייה?

המאוור על המעבד אמור לזרוק אוויר על הגוף קירור שיקרר את המעבד ולא לשאוף אוויר חם מהמעבד החוצה.

פורסם

תומר,

R'N'B צודק.

אין לך בעיה עם המאוורר, הוא אמור לזרוק אוויר על גוף הקירור.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני בטוח.

בגופי קירור אשר המאורר מותקן על צלעות קירור במקביל לתושבת המעבד הקירור מותקן שידחוף אויר אל צלעות הקירור ומשם החוצה.

תמונה להמחשה:

Alpine7GT_AirFlow_180.png

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מצטרף לדעה שהמאוורר אמור לדחוף אוויר לתוך הגוף קירור ולא להפך.

אגב בגופי קירור מפלצתיים כמו שיש לי [mugen 2] ניתן להוסיף עד 4 מאווררים על גוף קירור אחד,חלק דוחפים וחלק מוציאים.

תנסה להחליף את המשחה שאולי עשתה את שלה,לנקות גוף קירור במיקרה וצבר אבק ולבדוק בכללי זרימת אוויר במארז.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני אחליף את המשחה שבקושי קיימת, זה נראה כאילו שמו שם שאריות של משכה ולא באמת מרחו שכבה.

אבק אין בכלל, גם על הכרטיסים שהם מבריקים ונוצצים וגם על ההיטסינק שעבר ניקוי (לא שהיה מה לנקות אבל בכל זאת)

אבק וליכלוך זאת לא הבעיה.

אני אתחיל עם המשחה ואתקדם הלאה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שים לב לכך ששכבת המשחה צריכה להיות דקיקה - אין למרוח הרבה משחה.

כמו כן, הקפד לנקות את המשטחים של המעבד ושל גוף הקירור משאריות של משחה ישנה.

בהרכבה, ודא שגוף הקירור מותקן ומהודק לבסיס כמו שצריך.

• תוכן חדש...