Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להגדיל ונטה למארז, אם יש לך חורים מתאימים להברגה של ה140 אז אין בעיה, ישנם גם מאווררים 140 אשר חיבורי ההברגה שלהם מתאימים למידת ה120. אופציה נוספת היא פשוט לקדוח חורים מתאימים אם אין הכנה.

מאווררים מומלצים הם של SCYTHE,יש אותם בKSP, ממליץ על סדרת הS-FLEX QUITE במהירות לא גבוהה מדי, עד 1600, אם אתה לא מעוניין ברעש (למרות שם הסדרה), 1200/800 RPM גם מצויינים ודוחפים כמויות גבוהות של אויר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במאווררים מה שמשנה בעיקר זה הCFM - והוא משתנה לא רק לפי גודל וסיבובים , אלא לפי הטכנולוגיה שמשתמשים בה.

(מאווררים זולים לרוב יעשו הרבה רעש ויזיזו מעט אוויר).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו מה המינימום שאתה ממליץ?

הנוכחי שהלך היה עם 88 CFM

יש לחברת SCYTHE ונטה עם 1600 סל"ד ו-88 CFM ומאותה הסדרה גם 1900 סל"ד 102 CFM אם אני לא טועה. במידה 120 שמתאימה לי בול. שתיהן שקטות יותר מהנוכחית שנשרפה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז זה פיתרון מצוין - SCHYTE זו אחת החברות היותר אהובות עלי ושנותנת ביצועים מצוינים.

המינימום שאתה צריך זה מה שיש לך כרגע (88 זה המון , על סף המספר מומצא אם זו ונטה סינית סתמית)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סבבה אז אני אקח את ה-88 לא צריך את ה-110 שלהם.

ונשים גם משחה טרמית חדשה על הדרך שלא יגידו שאני מתקמצן :p

in the face

with a chair

פורסם

ה88 מרעיש (לטעמי), מניסיון, יש לי כזה שמנותק כעת עד שאחר אותו לבקר מאווררים.

1200 יספיק לך, לאוברקלוק יותר חשוב קירור המעבד והמשחה הטרמית. זרימת אויר טובה במארז גם חשובה מאוד אבל לא חייבים מפלצות CFM בשביל זה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז הונטה שנשרפה היא 40 DB והחדשה תהיה 33, ונטה של 1200 תהיה סביב 27, זה כזה הפרש? חייתי בסדר עם 40 DB, מה גם שזה מחובר ל-PWM

in the face

with a chair

• תוכן חדש...