Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שהרץ יכולים לעזור לך גם אם אתה צודק.

הם מכרו את הרכב בשנת 2003. אם עברו 7 שנים (וכנראה שעברו), הם כנראה כבר לא מחזיקים תעוד כלשהו על הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם ב"הרץ " אמרו לך, שהסוחר\ הקונה, שהיה יד שניה ברכב קיבל מהם שטר מכר ?

האם נשאר לך טופס העברת בעלות עם הפרטים של הסוחר (שם ומספר ת.ז. מספקים)?

אני לא בטוח, אולי במשרד הרישוי אפשר לקבל פרטי הסוחר (כהיסטוריית בעלויות הרכב), וגם את מי שהיה יד שניה ברכב?

ואולי יש סיכוי קלוש ביותר, ששטר מכר נשאר אצל הסוחר\מי שהיה יד שניה - הוא לא צריך אותו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות שלכם.

לשאלה של vladclar: לא נשארו לי פרטים של הסוחר ולא בדקתי אם יש במשרד הרישוי.

בפניה הראשונה שלי להרץ אמרו לי שאין להם מסמכים של הרכב ושהם העבירו אותם עם מכירת הרכב (לאוטו סנטר) ולא יכולים לעזור לי.

בפעם השניה כאשר היה לי מסמך מהמוסך בו החליפו את המנוע וידעתי מי הבן אדם מהרץ שהזמין את העבודה, פניתי אליו ישירות. גם הוא אמר שאין לו מסמכים, אך מכיוון שזו טעות שלו (אי דיווח למשרד הרישוי) ואיום בתביעה הוא אמר שיבדוק מה אפשר לעשות. אדבר איתו מחר ונראה מה הוא גילה.

פורסם

שלום.

קודם כול יש פו רשלנות שלך.

על פי החוק אתה חייב בזמן קניה לאמת בעלות רכב ומיספרי מנוע ושילדה רק מי בודק?

הרי הישראלי המצוי מאמין באימרה שלי זה לו יקרה!

דבר שני אם לקחתה את הרכב לבדיקה במכון ויש לך את הבדיקה לך תבע אותם בבית מישפט ואני מבטיח לך שתקבל מנוע מורכב דלוקס על חשבון המכון כי כחלק מהבדיקה הם חייבים לאמת פרטי רכב בדיוק כמו בטסט. מיכיון שחיפפו שישלמו על תותר

כול היתר זה חבל על הזמן כי מהרץ לא תבוא הישועה איך לך עיסקה איתם והם לא מחויבים כלפך בכלום.

בברכה בני ל.

אגב על תסכים להצעה כזו ממכון הרשוי , בו אנחנו נעביר לך טסט רק על תדבר! אני מכיר את התופעה הזו עשו את זה למכרה שלי ואחרי שהיא מכרה את הרכב ניזכרה לבו אלי אם הבעיה , ואני תבעתי את המכון והם שילמו הכול.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

קודם כול יש פו רשלנות שלך.

על פי החוק אתה חייב בזמן קניה לאמת בעלות רכב ומיספרי מנוע ושילדה רק מי בודק?

הרי הישראלי המצוי מאמין באימרה שלי זה לו יקרה!

דבר שני אם לקחתה את הרכב לבדיקה במכון ויש לך את הבדיקה לך תבע אותם בבית מישפט ואני מבטיח לך שתקבל מנוע מורכב דלוקס על חשבון המכון כי כחלק מהבדיקה הם חייבים לאמת פרטי רכב בדיוק כמו בטסט. מיכיון שחיפפו שישלמו על תותר

כול היתר זה חבל על הזמן כי מהרץ לא תבוא הישועה איך לך עיסקה איתם והם לא מחויבים כלפך בכלום.

בברכה בני ל.

אגב על תסכים להצעה כזו ממכון הרשוי , בו אנחנו נעביר לך טסט רק על תדבר! אני מכיר את התופעה הזו עשו את זה למכרה שלי ואחרי שהיא מכרה את הרכב ניזכרה לבו אלי אם הבעיה , ואני תבעתי את המכון והם שילמו הכול.

את מכון הבדיקה אני אתבע זה בטוח, יש לי את כל דפי הבדיקה. אבל זה יכול לקחת הרבה זמן.

מה עם רשלנות של הרץ? הרי הם החליפו מנוע ולא דיווחו למשרד הרישוי. לפי דעתי הרץ יכולים לעזור לי אם ישתדלו טיפה, לפחות לתת לי איזה מסמך שהמנוע הוחלף שאוכל לגשת למשרד הרישוי. לפי דעתי תביעה של הרץ עשויה לזרז את הדברים ולהחזיר את הרכב לכביש.

פורסם
את מכון הבדיקה אני אתבע זה בטוח, יש לי את כל דפי הבדיקה. אבל זה יכול לקחת הרבה זמן.

מה עם רשלנות של הרץ? הרי הם החליפו מנוע ולא דיווחו למשרד הרישוי. לפי דעתי הרץ יכולים לעזור לי אם ישתדלו טיפה, לפחות לתת לי איזה מסמך שהמנוע הוחלף שאוכל לגשת למשרד הרישוי. לפי דעתי תביעה של הרץ עשויה לזרז את הדברים ולהחזיר את הרכב לכביש.

שלום.

אין כזה דבר חובת דיווח על החלפת המנוע למשרד הרשוי כך שאין פה עברה כול שהיא.

אם הם רוצים לעזור לך הם יכולים ב10 דק' לפתור את הבעיה אבל למה לעזור אם אפשר לו לעזור?

קודם לך למכון ותבקש שיעבירו לך את האוטו טסט עד שתפתור את הבעיה , ובשום אופן על תחתום להם על אף מסמך. אחרי זה שלח מכתב דרך עו"ד ותדרוש מהם שיפתרו את הבעיה וכן הלאה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אין כזה דבר חובת דיווח על החלפת המנוע למשרד הרשוי כך שאין פה עברה כול שהיא.

אם הם רוצים לעזור לך הם יכולים ב10 דק' לפתור את הבעיה אבל למה לעזור אם אפשר לו לעזור?

קודם לך למכון ותבקש שיעבירו לך את האוטו טסט עד שתפתור את הבעיה , ובשום אופן על תחתום להם על אף מסמך. אחרי זה שלח מכתב דרך עו"ד ותדרוש מהם שיפתרו את הבעיה וכן הלאה.

בברכה בני ל.

תודה בני.

חשבתי שיש חובת דיווח למשרד הרישוי על החלפת המנוע. הרץ העבירו טסט אחד לאחר החלפת המנוע, אם זה היה מתגלה שם לא הייתי נכנס לכל הסיפור הזה.

פורסם
האם המכון בדיקה הוא מכון בדיקה מוכר?

מוכר באיזה מובן? מצאתי אותו בדפי זהב: "מכון ממוחשב לבדיקת רכב לקניה/מכירה ולאיתור תקלות". שם שלו אני לא מפרסם פה.

פורסם

לי היתה בדיוק אותה בעיה עם הגאלאנט 92 שלי. שלוש שנים עברה טסט ללא בעיות עד שפתאום נאמר לי שמס' המנוע לא תואם לרשיון. למזלי השגתי את הניירת של החלפת המנוע (שטר מכר ואישור הרכבה חתום ע"י מוסך מורשה). במכון עצמו עדכנו דרך המסוף את משרד הרישוי ובא לצין גואל.

אם הרכב נקנה לאחר בדיקה במכון רישוי מוסמך , הם ולא אתה , חייבים לאמת שמס' המנוע תואם לרשיון. עם כל הכבוד לדבריו של בני, האם אני אמור לדעת ולחפש מס' מנוע שמוטבע עליו היכן שהוא ולהשוות לרשיון? מה פתאום. זה האלף- בית של מכון הרישוי לפני הבדיקות בכלל לאמת את הפרטים. במידה ויש לך את הניירת כאמור, ואתה לא ביצעת שום שינוי, גש אליהם בצורה הרי ישירה, תסביר את הבעיה (אל תתקוף או תאיים, זה אף פעם לא מועיל), ובקש פתרון מגובה בניירת שתקבל מהם.

אם ינסו להתחמק , תזכיר כי מאחר ואין לך כל ברירה אתה תטפל בנושא משפטית.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ערן

כתבת תשובה טובה אבל לא מקדמת את הבחור.

המכון התרשל יש להניח ויש לך מקום אולי לתבוע אותו אבל את השינוי במשרד הרישוי זה לא יקדם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השאלה היא מה רשום בטופס של בדיקת הרכב במכון? הרי המכון יכול להתנער מאחריות ולטעון שיתכן שהמנוע הוחלף לאחר הבדיקה, ובזמן הבדיקה המנוע כן היה תואם.

פורסם
השאלה היא מה רשום בטופס של בדיקת הרכב במכון? הרי המכון יכול להתנער מאחריות ולטעון שיתכן שהמנוע הוחלף לאחר הבדיקה, ובזמן הבדיקה המנוע כן היה תואם.

בטופס הבדיקה של המכון רשום מספר שיש ברשיון הרכב. המספר שיש כרגע על המנוע מופיע במחשב של המוסך בו התקינו אותו וזה היה 3 שנים לפני שקניתי את הרכב. כך שלא ייתכן שהחלפתי את המנוע.

פורסם
בטופס הבדיקה של המכון רשום מספר שיש ברשיון הרכב. המספר שיש כרגע על המנוע מופיע במחשב של המוסך בו התקינו אותו וזה היה 3 שנים לפני שקניתי את הרכב. כך שלא ייתכן שהחלפתי את המנוע.

אוקיי אם כך יש לך קייס לתבוע את המכון.

תתייעץ עם עו"ד כדי שתדע מה לענות במשפט אם ישאלו אותך שאלות לא צפויות.

פורסם

לגביי איך הרכב עבר טסטים - יש לנו לא מעט מקומות בארץ שמעבירים ככה.

תראה,בכסף הכל ניתן לעשות. תנסה לעבור מכון טסטים אחר.

אני מקווה אבל שתמצא פתרון אחר ללא בעיות בעתיד.

אם משטרה תעצור לבדיקה ותבדוק רשיון רכב ומספר מנוע וכל זה,בסוף תגלה שמורידים לך את הרכב. :?

וזה סיפור לא נעים בכלל,דרך הכי טובה,זה לנסות למכור את המנוע ולהחליף אחד עם שטר מכר חוקי .

• תוכן חדש...