Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי את הטסט תודה לאל!

הצגתי את המסמכים שקיבלתי במוסך בו החליפו את המנוע (שטר מכר לא מצאתי) ונתנו לי אישור על שינויים במספר המנוע אותו אני צריך להחזיק בצמוד לרשיון הרכב, כאשר בשנה הבאה זה יתעדכן אוטומטית. האם הערה על שינוי המנוע תופיע ברשיון הרכב בשנה הבאה (או שיתחלף רק המספר)?

בטופס השינויים שקיבלתי כתוב כי תאריך השינוי יוני 2010, האם משמעות של זה כי המנוע הוחלף ב-2010? האם זה יכול לקלקל לי את הטביעה נגד מכון בדיקה?

תודה לכל העונים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב.

אני שמח בשבילך, שהעניין הסתדר.

על מה אתה רוצה לתבוע את מכון הבדיקות?

הרי לא היית צריך לקנות מנוע מכיסך.

מספר המנוע החדש יופיע ברשיון הרכב בשנה הבאה, וזה מה שחשוב מבחינתך.

אני אישית הייתי משאיר את הסיפור מאחוריי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מזל טוב.

אני שמח בשבילך, שהעניין הסתדר.

על מה אתה רוצה לתבוע את מכון הבדיקות?

הרי לא היית צריך לקנות מנוע מכיסך.

מספר המנוע החדש יופיע ברשיון הרכב בשנה הבאה, וזה מה שחשוב מבחינתך.

אני אישית הייתי משאיר את הסיפור מאחוריי.

תודה.

מכון בדיקה לא גילה לי כי המנוע של הרכב הוחלף, הוא פשוט רשם בטופס הבדיקה את מספר שיש ברשיון הרכב. הרי לא הייתי קונה את הרכב בגלל הבעיות בניירת שלו.

האם מחיר הרכב יורד בגלל החלפת המנוע? המנוע שהותקן ברכב היה משומש ולא חדש מהיבואן.

פורסם

לך בעוד חודש חודשיים למשרד הרישוי ותבקש להוציא רשיון רכב חדש ואז כבר יופיע השינוי ולא תצטרך להמתין שנה.

החלפת מנוע יכולה להעלות את ערך הרכב, אם המנוע היה חדש , משומש תלוי כמה קילומטר הוא עבר בהשוואה לכמה קילומטר שעבר הרכב אבל גדול לא צריך להשפיע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...