Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי BLACKLIST:

--------אזהרת ספוילר---------

מישהו יכול להסביר לי את הקיבעון של האמריקאים לדמויות נשים רוסיות חזקות:

בלאקליסט, ניקיטה (הרימייק), כמובן שהאמריקאים, יש גם בסרטים: נטשה רומנוב (סקרלט ג'והנסון בנוקמים), אנגלינה ג'ולי בSALT...

היו לי עוד דוגמאות.

זה רק אני שמרגיש ככה?

עריכה: כנראה זה רק אני...

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
געגועיי לקונסטנטין..

ברור לך שזו סדרה, לא הסרט?

לגבי BLACKLIST:

--------אזהרת ספוילר---------

מישהו יכול להסביר לי את הקיבעון של האמריקאים לדמויות נשים רוסיות חזקות:

בלאקליסט, ניקיטה (הרימייק), כמובן שהאמריקאים, יש גם בסרטים: נטשה רומנוב (סקרלט ג'והנסון בנוקמים), אנגלינה ג'ולי בSALT...

היו לי עוד דוגמאות.

זה רק אני שמרגיש ככה?

עריכה: כנראה זה רק אני...

לא רק אתה.

אני יכול רק לשער (גם שמתי לב לזה) כי זה תולדה של המלחמה הקרה בין המעצמות.

כי אין כמו דמות נשית חזקה שמשדרת קור וחוזק כדי להעביר את המסר בצורה ברורה. (ורייטינג כמובן)

לדעתי הניצנים הראשונים הופיעו אי שם בשנות ה 60 בסרט דוקטור ז'יוואגו. (צריך לרעננן טוב את הזיכרון כדי לדלות עוד אינפורמציה)

פורסם

ברור לי - הסדרה היתה מעולה, כתבתי ואכתוב שזו היתה טעות לבטלה אבל את מי זה מעניין ברשת.

השחקן טוב, והסדרה עשויה היטב, ללא ספק מהטובות שיצאו בשנה שעברה (או שנתיים?), שמחתי לראות אותו בפרק אחד או שניים של "החץ"

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

תזכורת, Vikings פרק 11 מעונה 4 המצוינת - התחיל אתמול. (30.11.16)

הפרק שוחרר לצפייה. אני אמתין עד שכל ה - 5 פרקים יהיו זמינים ל"מרתון" צפייה.

תיהנו.

אגב,דעתי שונה מעט על Constantine אבל זה כבר עניין של טעם.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

התחלתי עם The Expanse - לפי פרק ראשון היא נראית לא רע בכלל, השחקן תומס ג'יין (המעניש 1) שחקן אהוב עלי, עושה רושם שנמשיך אותה.

Opel Adam S 2017

פורסם
תזכורת, Vikings פרק 11 מעונה 4 המצוינת - התחיל אתמול. (30.11.16)

הפרק שוחרר לצפייה. אני אמתין עד שכל ה - 5 פרקים יהיו זמינים ל"מרתון" צפייה.

תיהנו.

אגב,דעתי שונה מעט על Constantine אבל זה כבר עניין של טעם.

אומייגאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

איזה כיף!

אני נקרע. לחכות? לצפות? בד"כ אין לי בעיה לחכות (במשחקי הכס חיכיתי 6 עונות). התלבטות מהקשות.

אני גם אהבתי קונסטנטין. לא חושב שהיא מאוד טובה, אבל כן אהבתי אותה. ממקם אותה כמו את לוציפר. אחלה סדרה שאני מאוד אוהב, אבל לא חושב שבראייה כללית היא מאוד טובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

the expanse סידרה מעולה שהולכת ונעשית יותר מעניינת עם הזמן, ככל שהולכים ומתגלים עוד פרטים לגבי האירועים שמתרחשים בהתחלה.

מה שאהבתי בה הוא שהמד"ב הוא רק התפאורה ולא מרכז הסדרה והעיקר שם זאת החקירה המשטרתית והתעלומה של מה שקרה בתחילת הסדרה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
אומייגאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

איזה כיף!

אני נקרע. לחכות? לצפות? בד"כ אין לי בעיה לחכות (במשחקי הכס חיכיתי 6 עונות). התלבטות מהקשות.

אני גם אהבתי קונסטנטין. לא חושב שהיא מאוד טובה, אבל כן אהבתי אותה. ממקם אותה כמו את לוציפר. אחלה סדרה שאני מאוד אוהב, אבל לא חושב שבראייה כללית היא מאוד טובה.

למרות שאני מכור לסדרה Vikings אני מעדיף לחכות לכול הפרקים שהם 5 בסה"כ. זה אמור להסתיים

בפחות מחודש (בערך ב 28.12.16 צריך להיות פרק אחרון לעונה 4 לפי חישוב של פרק לשבוע)

האמת לא יכולתי להתאפק... והצצתי מעט על פרק 11 ואחרי רבע שעה הגעתי למסקנה שהגעתי.

Constantine אכן חביבה לא יותר ולא פחות. הפסקתי בפרק 4 או 5 -מאמין שאסיים אותה בשלב מסוים.

מקווה שסגרו את כל הקצוות בעונה היחידה.

the expanse סידרה מעולה שהולכת ונעשית יותר מעניינת עם הזמן, ככל שהולכים ומתגלים עוד פרטים לגבי האירועים שמתרחשים בהתחלה.

מה שאהבתי בה הוא שהמד"ב הוא רק התפאורה ולא מרכז הסדרה והעיקר שם זאת החקירה המשטרתית והתעלומה של מה שקרה בתחילת הסדרה.

נכון זו הייתה גם התחושה שלי לאחר 3 פרקים. זנחתי אותה לפי מה שאני זוכר בגלל עונה 4

של הסדרה הנפלאה The Americans שבדיוק יצאה. אני גם מבין שאין יותר עונות מלבד 2 עונות? (זה המידע שאני מצליח לדלות בשיטוט ברשת)

פורסם

QUARRY. (עונה 1)

הסדרה מתרחשת בשנות ה 70 בזמן מלחמת וייטנאם. לוחם חוזר לביתו לאחר היעדרות בת שנה

ומוצא את עצמו נדחה על ידי המשפחה והחברה. גבר מסתורי מציע לו הצעה להיות מתנקש מקצועי

החלטה שתוביל למלחמה עקובה מדם ומערכת יחסים מעורערת עם רעייתו.

סדרה דרמה/מתח/אקשן חדשה מבית Cinemax שהוציאו כמה וכמה פנינים כגון "באנשי" "מכת נגד" ועוד

כבר נקודת פתיחה טובה. מזמן לא נשארתי מרותק למסך בלי יכולת להביט על הסמארטפון

אפילו מבט חטוף אחד -כי כל מבט,מפסידים משהו. ביום אחד סיימתי אותה.

סדרת מתח עשויה בטוב טעם. ליהוק משובח,עלילה מצוינת,שחזור התקופה

נעשה בצורה מעוררת התפעלות,צבעונית,דמויות מרתקות,צילומים מרהיבים מכניסים אותך לתקופה בצורה טובה בליווי פסקול משובח,תסריט בימוי ומשחק יוצאים מהכלל.

השחקן הראשי Logan Marshall-Green מציג רמת משחק גבוה, רעייתו Jodi Balfour (יפיפייה אמיתית) משלימה אותו באופן מעורר הערצה. שאר השחקנים מציגים משחק משכנע ואמין.

בולטים Peter Mullan שחקן איכותי,Jamie Hector שמוכר מ"הסמויה" בהופעה קצרה וטובה.

אחת ההפתעות המרעננות של השנה. מקווה שיהיה המשך לסדרה המעולה הזו. חוויה של סדרה.

פורסם

סיימתי עכשיו את עונה 2 של THE MISSING, חזק ביותר ! יותר טובה מהעונה הראשונה לדעתי, וממליץ בחום על שתיהן (8 פרקים לעונה). סידרה בריטית על חוקר משטרה, בכל עונה יש סיפור נפרד על ילד או ילדה נעדרים. עשוי מעולה ומותח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

Shooter

ב- נופליקס. מעולה. קצת הולכת אחרי סרט בשם דומה אם ראיתם (אבל גם אם לא - לא משנה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
QUARRY. (עונה 1)

הסדרה מתרחשת בשנות ה 70 בזמן מלחמת וייטנאם. לוחם חוזר לביתו לאחר היעדרות בת שנה

ומוצא את עצמו נדחה על ידי המשפחה והחברה. גבר מסתורי מציע לו הצעה להיות מתנקש מקצועי

החלטה שתוביל למלחמה עקובה מדם ומערכת יחסים מעורערת עם רעייתו.

בלי לשים לב אני בפרק 5

אחלה מתח.

פורסם (נערך)
yossy כתב:

בלי לשים לב אני בפרק 5 (QUARRY)

אחלה מתח

איזה יופי יוסי. (יצא חרוז)

לפחות עשיתי משהו חיובי אחד שהצלחתי לגרום לך לראות סדרות.

אבל תיזהר זה ממכר...

אכן אחלה סדרה, ואחלה עלילה/משחק. נגמרת מהר. (דברים טובים באים באריזות קטנות)

תיהנה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
הוספתי ציטוט כי יש "דף חדש..."
פורסם

אחרי צפייה בפרק 8 של Designated Survivor - שוקל להפסיק לצפות בסדרה.

הסדרה החלה כסדרה חביבה מאוד על אדם פשוט (יחסית, עדיין היה שר) שנזרק לעמדת כח בה מעולם לא חלם להיות, בתקופה לא פשוטה בלשון המעטה. הפרקים הראשונים הראו כיצד הוא מתמודד עם פוליטיקה ופותר משברים סבוכים בדרך פשוטה ואנושית.

בפרקים האחרונים החלו להופיע קווי עלילה מופרכים, תיאוריות קונספירציה חובקות עולם ובאופן כללי בולשיט אקשן אמריקאי נפוץ. ואם בז'אנר הזה עסקינן, מעדיף לצפות בHomeland.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...