Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מעניין איך עוד לא עשו עדיין (בארץ) פרוייקט שדרוג של המאזדה 3 המאוסה ל-MPS (מנוע 2.3 טורבו עם 260 סוסונים וכמעט 40 קג"מ:shock:),דרך אגב יש בארץ פולקסווגן של דיגמי ה- R ?

קרדיט לוואלה!!

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1648070

714089-5.jpg

כמה שהמגאן רכב יפה ומרשים! חבל שיש בארץ יבואן של מבין איזה אוצר שיווקי יש לו.

פורסם

כתבה מעניינת, שוב מפריע לי מרכב ה5 דלתות ברכב המבחן של הגולף אבל הרכבים האלו הגיעו למטרת בחינת צמיגים ולא הרכב עצמו.

לטעמי המגאן פשוט מזעזעת, בעיקר החלק הקדמי במבט ישיר עליו.

אבל יהיה מעניין לנהוג עליה אם היא תגיע לארץ ביום מן הימים כדי לראות אם יש דברים בגו.

מפריע לי שצ'מפיון מביאים כמעט כל דגם אפשרי שקיים בקונצרן מלבד הR כיום (וR32 בMK4).

המזדה 3 היתה נכשלת כאן בגלל התדמית לדעתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מפריע לי שצ'מפיון מביאים כמעט כל דגם אפשרי שקיים בקונצרן מלבד הR כיום (וR32 בMK4).

.

נתת להם קרדיט שלא מגיע, גם את ה R32 MK4 הם לא הביאו, היחידה (למיטב ידיעתי) שהובאה לארץ היתה של חבר שלי שהביא אותה בעצמו,כסופה, מדהימה ורעש מנוע היפה ביותר ששמעתי.

פורסם

הוא אמר בדיוק את מה שאתה אמרת - שהיבואן מביא את כל הדגמים חוץ מה-R היום וחוץ מה-R32 דאז.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הוא אמר בדיוק את מה שאתה אמרת - שהיבואן מביא את כל הדגמים חוץ מה-R היום וחוץ מה-R32 דאז.

קיבלתי, ותוסיף גם את ה R32 MK5, אוטו מדהים,22K$ בארה"ב(2008) פשוט לבכות.....

פורסם

מסכים עם רובכם שהמגאן פשט מהממת,

גם אני ראיתי אותה באוטומוטור.

ואם היה לי את הכסף כבר מזמן היתי מעלה ארצה מאזדה 6 MPS, היה יכול להיות מעניין לפגוש איבו/STI. סליפרית מושלמת.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אבל יהיה מעניין לנהוג עליה אם היא תגיע לארץ ביום מן הימים כדי לראות אם יש דברים בגו.

.

ברוב מבחני הדרכים לא רק שקבעו שיש דברים בגו, גם קבעו בין היתר שהיא טובה יותר מהגולף R.

במבחן שבוצע באחד המגזינים (CAR) קבעו שבכביש רטוב\חלקלק המגאן כנראה תיהיה מהירה יותר מפורשה 911 GT3.

בקיצור,

אני בהחלט נוטה להאמין שיש דברים בגו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...