Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע אם זה בקניה דרך צ'מפיון אבל חיל לא היה קונה רכב כזה בלי אבא ואמא, או בקיצור יש אצלי בבסיס לאחד החיילים שירוקו R

תצלם ותעלה, שנראה כי אמת דיברת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יופי, יהיה מעניין מאוד לראות אותה (אם היא באמת R, או שמא יש רק כיתוב על הרכב. ויש מצב שאם היא שחורה עם ג'אנטים של 18 אינץ, היא לא R באמת - למי שזוכר בעלים של שירוקו כזאת העלה לכאן תמונות שלה).

ואם היה לי את הכסף כבר מזמן היתי מעלה ארצה מאזדה 6 MPS, היה יכול להיות מעניין לפגוש איבו/STI. סליפרית מושלמת.

לא הייתי מתנגד אפילו ל-3 MPS, ואפילו לא ל-2 MPS (ההעדפה היא ל-2, שכן כולן סליפריות מושלמות בארץ הליסינג שלנו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בטח "סתם" עוד שיקורו 1.4TSI עם תגיות R :roll:

כבר יצא לי לראות כמה כאלה

(כמו שעשה גם אחד מחברי הפורום...)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
יופי, יהיה מעניין מאוד לראות אותה (אם היא באמת R, או שמא יש רק כיתוב על הרכב. ויש מצב שאם היא שחורה עם ג'אנטים של 18 אינץ, היא לא R באמת - למי שזוכר בעלים של שירוקו כזאת העלה לכאן תמונות שלה).

לא הייתי מתנגד אפילו ל-3 MPS, ואפילו לא ל-2 MPS (ההעדפה היא ל-2, שכן כולן סליפריות מושלמות בארץ הליסינג שלנו).

גם לי קשה להאמין שהR המדוברת אמיתית ואכן זכור לי על בעל שירוקו ששם את תג ה-R סתם ליופי :)

בקשר לMPS, ל3 ול2 אין 4WD, ל6 יש :twisted:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אכן הגיע R ביבוא אישי והבחור הגיע למרכז של צ'מפיון לנסיעות מבחן בכדי לקבל הסבר,מנציג (שגולש פה) נאמר לי כי הרכב נוסע מדהים עם סאונד מנוע טואובוהיגוי שכיום חסר לשירוקו .

ולמה לא מביאים?,

כי היבואנים לא מרוחים מרכבים כאלה אלא מביאים אותם על מנת למתג את עצמם בצורה שונה ותדמיתית (פורד לא עושים זאת וכנראה שלא יעשו למרות שיש כבר שני RSים בכביש חדשות,כמו כן מאזדה שלא מודעים למה שזה יעשה להם ממותג משעם ועד למותג ...)

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אכן הגיע R ביבוא אישי והבחור הגיע למרכז של צ'מפיון לנסיעות מבחן בכדי לקבל הסבר,מנציג (שגולש פה) נאמר לי כי הרכב נוסע מדהים עם סאונד מנוע טואובוהיגוי שכיום חסר לשירוקו .

ולמה לא מביאים?,

כי היבואנים לא מרוחים מרכבים כאלה אלא מביאים אותם על מנת למתג את עצמם בצורה שונה ותדמיתית (פורד לא עושים זאת וכנראה שלא יעשו למרות שיש כבר שני RSים בכביש חדשות,כמו כן מאזדה שלא מודעים למה שזה יעשה להם ממותג משעם ועד למותג ...)

הא? מסתובבות פוקוס RS?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא דלק-מוטורס ובעצם לא אף יבואן רכב לא מביא רכב לשם שמיים, בסוף כולם מרוויחים.

אבל זה בכלל לא העניין, הרי מי שמכוון לMPS2/3/6 או RS לא יפזול לפוקוס גיה אוטומטית אלא יחצה את הכביש לצ'מפיון/סמל"ת ושו"ת.

בקרסו לעומת האימפוטנציה המובהקת של דלק מ. יש סופרי אפונים שלא ראו מכונית סקסית (ומכונית שלא רואה מוסך) כבר שנים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אכן כן,

אחת לבנה אומנם עברה תאונה לא מזמן ולא ידוע מה מצבה אך עדיין ישנה עוד אחת שנראתה בבירור.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

Yoni_S, במקרה השירוקו הזאת שחורה? ונמצאת בתל השומר \מיטב?

סתם מדבקת R בגריל...

אבל הרעש של הפורק יפה :roll:

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם
אכן כן,

אחת לבנה אומנם עברה תאונה לא מזמן ולא ידוע מה מצבה אך עדיין ישנה עוד אחת שנראתה בבירור.

זה רק אני או שהרבה מאוד אנשים טענו שאין למנוע של ה-RS תקינה בארצנו כדי לייבא אותה לארץ?

אם (לפני שתקפצו עליי, הדגשתי את ה-"אם") זה נכון, אז איך יש 2 שמסתובבות בארץ?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי התגובה שלך, הבנתי שזה הרכב (לא באמת R). עדיין תצלם, נראה אם הוא לפחות הוסיף כמו במקורי (את הכיתוב) :wink:

הכי מצחיק יהיה לראות אחד עם R אמיתית לידו :lol:

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי מה שהבנתי יש כוונה לייבא את השירוקו והגולף R בהזמנה מיוחדת.

ומי שרוצה לחסוך כאבי ראש וכסף, המנוע שלהם קיים בליאון קופרה R ועולה "רק" 240,000 שקלים.

לגבי מחיר תצפו למחיר בין הליאון קופרה לאאודי S3.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
זה רק אני או שהרבה מאוד אנשים טענו שאין למנוע של ה-RS תקינה בארצנו כדי לייבא אותה לארץ?

אם (לפני שתקפצו עליי, הדגשתי את ה-"אם") זה נכון, אז איך יש 2 שמסתובבות בארץ?

למה שתהיה בעיה עם המנוע? הוא מגיע בוולבו (גם S60 וגם S80).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...