Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מורשה או לא...פיג'ו 307 XT 2.0 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר חיפוש בפורום על טיפולים במוסך מורשה או רגיל - הדעות חלוקות.

יש לי אפשרות להביא חלקים מקוריים וחומרי סיכה במחירים זולים .

השאלה אם היא עדיף לטפל במוסך מורשה (מה היתרון שלו?) או ללכת למוסך מתמחה פיג'ו שיהיהמוכן לקבל את החלקים והחומרים שלי ולבצע רק עבודה.

האם יש מוסכים מורשים שיקבלו חומרים וחלקים שלי?

תודה רבה!

פורסם

זה כמו לבוא למסעדה עם סנדויץ ובקבוק שתייה וכל מוסך שיסכים לטפל בך לא משנה אם מורשה או לא הוא פראייר.

זה לגיטימי שהמוסך ירויח קצת גם על החלקים ולא רק על העבודה כמו בכל עסק אחר שמחזיק מלאי כלשהו.

אם אני הייתי בעל מוסך לא הייתי רוצה לטפל ברכב שלך עם גישה כזאת.

פורסם
זה כמו לבוא למסעדה עם סנדויץ ובקבוק שתייה וכל מוסך שיסכים לטפל בך לא משנה אם מורשה או לא הוא פראייר.

זה לגיטימי שהמוסך ירויח קצת גם על החלקים ולא רק על העבודה כמו בכל עסק אחר שמחזיק מלאי כלשהו.

אם אני הייתי בעל מוסך לא הייתי רוצה לטפל ברכב שלך עם גישה כזאת.

לא הבנתי איזו גישה...? אם אתה מתכוון שאני לא רוצה לתת למוסך להרוויח עליי גם בחלקים? כן אני לא רוצה . בעבודה אין בעיה - שירוויח כמה שירצה ..ונראה לי שאתה כבר בעל מוסך...

ואגב, יש הרבה מוסכים שקיבלו אותי ברועות פתוחות ברכב הקודם שלי. עכשיו אני פשוט מחפש מומחה לפיג'ו.

אודה אם מישהו יוכל לעזור.

האם טיפול במוסך מורשה מבטיח חלקים וחומרים מקוריים? כי שמעתי שיש מקרים שלא..

פורסם

"אורן בן סימון" חבר הפורום.

בעל מוסך אורן שירותי רכב, בחולון.

בחור אמין ומקצועי, בעל מקצוע משכמו ומעלה.

מתמחה ברכבי פיג'ו.

קובי

פורסם
"אורן בן סימון" חבר הפורום.

בעל מוסך אורן שירותי רכב, בחולון.

בחור אמין ומקצועי, בעל מקצוע משכמו ומעלה.

מתמחה ברכבי פיג'ו.

השאלה היא האם כדאי מורשה או אחר?

פורסם
תילך לאורן אתה לא תצטער.

עוד מישהו?

באזור תל אביב? רמת גן? בני ברק?

האם הוא יקבל חומרים וחלקים שלי?

פורסם

לא רצה ללכך אז אני לא[על אורן]

יש את מוסך גבע בת"א 2 צעירים נחמדים ומקצוייעיים

דבר איתך לגבי להביא חלקים לצמרות שלא כולם אוהביה

קח בחשבון שגם אין לך אחריות על משהו ואם צריך לפרק שוב תצטרת לשלם שוב

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

את הטיפולים השוטפים אצלי(שמן, פילטרים,ברקסים, פלגים) באוטו אני עושה אצל מכונאי שלי אני קונה את החלקים המקוריים בלבד!

זה לא רק חיסכון אני יודע מה אני שם באוטו וזה ראש שקט יותר.

את כל שאר הטיפולים המסובכים יותר רצועות וכו.. אני עושה במורשה.

פורסם

ממליץ לך לבדוק במוסך "שאפט" באזור רח' המסגר, הוא מתמחה בפיג'ו סיטרואן.

לגבי הבאת חלקים, מסכים עם הדעה שזה מקביל להבאת סנדביץ למסעדה. אם לי היה מוסך- הייתי מסרב בתוקף.

פורסם

למסעדה אתה בא כדי להנות מהאוכל. למוסך אתה לא בא כדי להנות מהטיפולים. אתה עושה את זה כי אתה חייב לטפל ברכב שלך.

היית מסרב בתוקף כי לא נותנים לך לקחת מחיר פי שתיים מהשוק? אז לא הייתי בא לטפל אצלך. מוסכים מרוויחים יפה מאוד על שעות העבודה.

כשהייתי מטפל בליטל בזמנו (מורשה יבואן פיז'ו), לא היתה להם בעייה להשתמש בחלקים שאני מביא בתנאי שהם מקוריים (ואני תמיד מטפל במקוריים).

אני לא מדבר על פילטר שמן ודלק מקוריים שזה גרושים ואין לי בעיה לרכוש מהמוסך, אלא חלקים יקרים יותר, כולל שמנים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
למסעדה אתה בא כדי להנות מהאוכל. למוסך אתה לא בא כדי להנות מהטיפולים. אתה עושה את זה כי אתה חייב לטפל ברכב שלך.

היית מסרב בתוקף כי לא נותנים לך לקחת מחיר פי שתיים מהשוק? אז לא הייתי בא לטפל אצלך. מוסכים מרוויחים יפה מאוד על שעות העבודה.

כשהייתי מטפל בליטל בזמנו (מורשה יבואן פיז'ו), לא היתה להם בעייה להשתמש בחלקים שאני מביא בתנאי שהם מקוריים (ואני תמיד מטפל במקוריים).

אני לא מדבר על פילטר שמן ודלק מקוריים שזה גרושים ואין לי בעיה לרכוש מהמוסך, אלא חלקים יקרים יותר, כולל שמנים.

מסכים עם כל מילה...

אתה ממליץ על ליטל או ללכת למורשה? איזה שמן לקנות?

פורסם

גארג'ניק חביב יגיד לך אין בעיה.

יוסיף לסכום העבודה את הרווח על החלקים ו......

אם כבר יש לך ת'חלקים, לא חסר " גארג'ניקי אחה"צ " שיסכימו תמורת חצי הסכום לבצע את העבודה.

הרי בגארג'ים לא עובדים אנשי נאס'א.

• תוכן חדש...