Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מספר דברים מציקים ברכב שלי (106 דור שני) ואני ישמח לקבל כיוונים לגביי פתרונם:

1) רעידות בעמידה במקום (סרק), כשאני מסתכל מתחת למנוע איזור התושבת התחתונה, והממיר הקטליטי רועדים (תושבת לא מקורית שמשום מה ניראת לי רכה מידי)

2) חוסר סחיבה בטורים שבין 2000 ל- 2500, המלווה בצלצולים (בעיקר במאמץ) וקומפרסיה של 230 בבוכנות (לפי בדיקה שביצעתי בעבר)

3) ויברציות בתחילת נסיעה (הרגשה של קלאצ' מחליק, שאגב הוחלף במורשה לפני כחצי שנה) ובא לידי ביטוי בעיקר בזינוקים בעליה

4) הילוכים נכנסים קצת קשה, בעיקר ראשון ושני (שמן גיר הוחלף למקורי לא מזמן, וגם כבל קלאצ') ראיתי באייביי את הפריט הבא: http://i22.ebayimg.com/02/i/001/01/39/1313_12.JPG שלפי המוכר משפר את כניסת ההילוכים (במידה כמובן שיש בעיה בקיים. ואני מצטט את המוכר: "

If you have a "sticky" gear change this part normally improves it a lot!"

מה גם שבחלק הזה יש לי חופש מסויים בין הכדור לבית שלו שבא מהמוט הילוכים.

5) בעייה של הגה כח קשה, בעיקר לאחר פרק זמן שהאוטו נוסע, לסירוגין הוא רך, ולסירוגין הוא קשה

6) ישנו רעש חריג שיוצא מהאגזוז, חלקו בא מהממיר, וחלקו בא מהדוד האחורי. (השאלה אם מלבד הפחתת הרעש, יהיה שיפור כלשהו)

7) ישנן נקישות מאיזור הפרונט, שלפי דיאגנוזה אחת נובע מתושבת מנוע תחתונה (הספקתי להרכיב תושבת של POWERFLEX שלא עזרה) ודיאגנוזה שנייה שצריך לשפץ את מסרק ההגה שכרוכה בוצאה לא קטנה.

8) חיתוכי מנוע בעזיבת דוושת הגז (האטה של האוטו בצורה דרסטית המלוות בוויברציות), בעיקר בהילוכים נמוכים, ולאחר מכן חבטה המורגשת גם בידית ההילוכים כאשר אני שוב לוחץ על הגז

9) חום מנוע לא יציב, בין החצי לשלושת רבעי (בעיקר עם מזגן)

 

אני יודע שהגזמתי אבל כל אלו דברים שלא יוצאים לי מהראש ואני ממש משתוקק לפתור אותם לאט לאט

אני אגב מאיזור נתניה, ואשמח אפילו אם תמליצו לי לאן לפנות לגביי כל דבר ודבר, במיוחד לבעלי מקצוע שיבינו אותי ויהיו סבלניים אליי.

 

המון המון תודה

פורסם

יש לך את הכי מקצוענים לפיגו

מוסך גבע בת"א

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

×
×
  • תוכן חדש...