Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון להרוג-הפרק הרביעי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ונדהמתי.... וזה עדיין בפרסומות-אני חושב שזה הכי מזעזע מכל ארבעת הפרקים...

אנשים תהיו אחראים על עצמכם ועל הסביבה...!!! :idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו כמה שטויות היה שם !

היו דברים מזעזעים ונוראים שבאמת עמישראל צריך לראות ולהרתע.

אבל לדוגמא הקטע עם ה"בלסטיקים" היה מטופש ומיותר לחלוטין, מה גם שאני לא סובל את ההכט הזה אני חושב שהוא לא מבין דבר וחצי דבר במוטוריקה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

כרגיל רוב התוכנית היא גיבוב של שטויות , יש כמה פנינים ... ( לא הרבה )

אבל הורג אותי לפעמים השטויות

"הכל בלסטיק ... בלסטיק ... " מה קשור?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
וואו כמה שטויות היה שם !

אבל לדוגמא הקטע עם ה"בלסטיקים" היה מטופש ומיותר לחלוטין, מה גם שאני לא סובל את ההכט הזה אני חושב שהוא לא מבין דבר וחצי דבר במוטוריקה.

דניאל.

אתה צודק 100 %,נמאס מהזיוני מוח!

מי שלא רוצה "בלסטיקים" שיקנה מרצדס ב800 אלף שקל.

וחוץ מזה מכל מה שצילמו שם לא ראיתי אף תמונה של שוטרים שלמשל שעוברים באדום כי בא להם ומסכנים את הסביבה,או שחוצים קו הפרדה כי לא בא להם לאחר...

8)
פורסם
כרגיל רוב התוכנית היא גיבוב של שטויות , יש כמה פנינים ... ( לא הרבה )

אבל הורג אותי לפעמים השטויות

"הכל בלסטיק ... בלסטיק ... " מה קשור?

השטויות שהוא מוציא מהפה כל מיני מושגים שהוא המציא זה משגע אותי... הוא טמבל לא נורמלי אם החוק מהטומטם שהוא הציע היה עובר שאזרחים יכולים לצלם ולתת למשטרה וכך הם יורשעו זה היה פותח הזדמנות להתנכלויות של אנשים לביים או לעקוב אחרי אנשים רק כדי לתפוס אותם על עבירות...

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

אנשים מסתמכים יותר מידיי על הרכב שהם נוסעים במהירות גבוהה-הוא המחיש שכל הרכב בנוי מפלסטיקים ושלא יסתמכו עליו יותר מידיי ושלא "ימריאו" איתו כי הוא קל בגלל החומרים הקלים כדוגמאת הפלסטיק.

מה שהכי היה הזוי זה הקטע בכפר הערבי עם האנשים שעוקפים כאילו אין מחר עם ההפרדה של הגבשושית והילד שנוהג בלי רישיון בגולף :shock:

פורסם
אנשים מסתמכים יותר מידיי על הרכב שהם נוסעים במהירות גבוהה-הוא המחיש שכל הרכב בנוי מפלסטיקים ושלא יסתמכו עליו יותר מידיי ושלא "ימריאו" איתו כי הוא קל בגלל החומרים הקלים כדוגמאת הפלסטיק.

מה שהכי היה הזוי זה הקטע בכפר הערבי עם האנשים שעוקפים כאילו אין מחר עם ההפרדה של הגבשושית והילד שנוהג בלי רישיון בגולף :shock:

באותתו רגע שהראו את הילד על הגולף טוב נראה לי אפילו השכנים שמעו אותי צוחק הרג אותי הקטע הזה. :lol::lol::lol::lol:

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם
וואו כמה שטויות היה שם !

דניאל.

אתה צודק 100 %,נמאס מהזיוני מוח!

מי שלא רוצה "בלסטיקים" שיקנה מרצדס ב800 אלף שקל.

וחוץ מזה מכל מה שצילמו שם לא ראיתי אף תמונה של שוטרים שלמשל שעוברים באדום כי בא להם ומסכנים את הסביבה,או שחוצים קו הפרדה כי לא בא להם לאחר...

הראו איזה קצין משטרה שעוקף בפס לבן..

במשטרה או בפרקליטות (לא זוכר בדיוק), אמר שזה לא הקצין, זה האוטו. :shock:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

והקטע הכי מטורף בצהל שכמה שהדרגה יותר גבוהה נותנים נהג יותר מאפן-להוציא את הרמטכ"ל....

אני לא מבין איך הם לא שומרים על הדרגות הגבוהות כמו ב"צמר גפן"-הרי זה השמנת של צהל ומה נותנים להם? חייל סדיר בן 18 מתלהב ודוחפים לו סובארו B4 חדשה ומהירה...

פורסם

של מי הייתה הרגל בסוף? :lol::lol:

לא יודע איך לעזאזל אפשר לעשות את זה על 100 ובמושב הנהג, אבל אם צריכים למות, זאת הדרך :twisted:

פורסם
של מי הייתה הרגל בסוף? :lol::lol:

לא יודע איך לעזאזל אפשר לעשות את זה על 100 ובמושב הנהג, אבל אם צריכים למות, זאת הדרך :twisted:

שיט.. את הקטע הזה (שכנראה היה בהתחלה) - לא יצא לי לראות :cry:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מדינה של קשקשנים !!!

ולא התכוונתי לחיים הכט, אלא בעיקר לכל אלו שיוצאים נגדו !

אנחנו (הישראלים) מומחים בלתת עיצות. עוד לא נולד זה שישימו לו ראי מול הפרצוף והוא ישאל - "מה ? זה באמת אני ?", אלא יעדיף לחפש סיבות ותירוצים המסבירים שהראי בעצם מעוות ...

כולם מומחים בלהגיד ש:"ההוא חתך אותי, ראיתה איך היא נוהגת, איפה המשטרה כשצריך אותה, למה מתעסקים בשטויות ולא בדברים החושבים" וכן הלאה...

שיקום זה שיוכל לומר באמת ובתמים שהוא עשה יותר לשיפור המצב בכבישים, רתם יותר אנשים, וניסה לנצל את המדיה טוב יותר מאשר חיים הכט.

קדימה, שיקום ויאמר - "אני !"

??????????????????????????????????????????????????????????????????

דני 325 G.

פורסם

מה עם התשתית הדפוקה בארץ שגורמת להרבה תאונות....על זה אף אחד לא חושב.

המדינה מאשימה את הנהגים.הנהגים את הנהגים האחרים ואת כל שאר העולם.

וחיים הזה מעצבן.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

מישהו ראה את התכנית שהיתה לפני זה עם פאר?

שם היה אל הוילושניק הזה שדיבר באמת על כמה המדינה לא משקיעה מבחינת תשתית (למרות שהרוב היה קישקוש ופרסומת לסובארו) ונראה לי שלאחרונה יש יותר ויותר כניסה של הדברים האלה לתקשורת בארץ

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

באותתו רגע שהראו את הילד על הגולף טוב נראה לי אפילו השכנים שמעו אותי צוחק הרג אותי הקטע הזה. :lol::lol::lol::lol:

רק שתדע שהילדים האלה קונים את הגולף במקסימום 10K

:mm_mad::mm_mad:

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

• תוכן חדש...