Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון להרוג-הפרק הרביעי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והקטע הכי מטורף בצהל שכמה שהדרגה יותר גבוהה נותנים נהג יותר מאפן-להוציא את הרמטכ"ל....

אני לא מבין איך הם לא שומרים על הדרגות הגבוהות כמו ב"צמר גפן"-הרי זה השמנת של צהל ומה נותנים להם? חייל סדיר בן 18 מתלהב ודוחפים לו סובארו B4 חדשה ומהירה...

מה שקורה הוא מהסיבה הפשוטה שמעטים הדבילים שמסכימים להיות בתפקידים האלו,רק כדיי להגיד "אני הייתי..." אבל לא יודעים לספור עד 10 ולהוציא משפט רצוף,לצערי מהיכרות מקיפה (ויש יוצאי דופן).

בקשר לדרגות הגבוהות בצה"ל ושמירה על אותם אנשים כמו ב"צמר-גפן",עד שאנשים כאלו מצאו פראיירים (אנחנו) שינהגו בשבילהם כשהם בעצמם לא יודעים איך פותחים את תא המטען הם צריכים להגיד תודה שהמדינה הזו מצליחה לחיות בתוך בוץ כבר מיום היווסדה וכך יש חיילים שנוהגים בשבילם,תא"לים\אל"מים\סא"לים\ח"כים וכו' תורמים בסופו של דבר חלק מאוד מכובד לטירוף בכבישים ואנשים שצריכים להוות דוגמא גורמים לבושה.

בזמן שבחו"ל חבר'ה צעירים מקבלים את גיל 21 עם תואר ראשון אצלנו עדיין יש אנשים שלובשים ירוק ונוהגים בשביל מישהו עבור 324 ש"ח לחודש,דבר שדיי קרוב לעבדות אם תשאל אמריקאי או אנגלי אז העובדה שיש להם נהגים בני 18 צריכה לשמח אותם והעובדה שנהג של קצין בדרגה גבוהה "טס" על הכביש היא שהקצינים בדרך כלל מאחרים לכל מקום ומפילים על הנהג המסכן את המשימה:"יש לי 25 דק' להגיע לירושלים מת"א,תן גז" וברב חוצפתם יודעים שהנהג הוא זה שיקבל את הדו"ח והם אפילו לא מקפידים פעמים רבות לשים חגורה (ולא בגלל שאין זמן,פשוט לא שמים *ין)

ככה זה אצל עמישראל שראה מלחמות וחושב שהוא רמבו,הריי "הכל קטן עלינו".

והכל מתקשר לעובדה שאמנם חיים הכט לא המציא את הגלגל ולא יודע לבצע סחיפות ובינתיים לא הוזמן לג'ימקאנה אבל כמו שאמר דני,כולם יודעים להתלונן אבל לעשות מעט עושים ואם הדרך של חיים הכט תמנע מצעיר מטורף אחד,רק אחד להיכנס חזיתית בהורים לילדים שישארו יתומים כל חייהם אז הוא עשה יותר מכולם וזה כולל את שר התחבורע.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקשר לחיים עצמו - הבנאדם אידיוט - ואני אסביר למה אני חושב ככה - במהלך הזמן שבו הוא עושה את התכניות האלה נערם אצלו כל כך הרבה מידע, שפשוט בושה מה שהוא עושה איתו, מביא צומת שכל מה שמסוכן בה זה עסבים שוטים - ועכשיו תסלחו לי באמת - אבל אם נניח היתי מושבניק/קיבוצניק כבר אתמול היתי עובר שם עם איזה קומביין, עוקר את הכל ומפזר חומר נגד עסבים. חסרות צמתים באמת מסוכנות? צמתים שמה שדפוק בהם זה תכנון הכביש הקבוע ולא איזה עץ שניתן לעקור?

מצלם לי את נצרת - תגיד אתה אדיוט? אתה לא מבין שהסיבה שבנו שם אי תנועה נמוך זה בדיוק בשביל שיוכלו לעבור? מה - לא יכלו להרים שם גדר כמו שיש ברחובות המרכזיים בת"א? הרחוב שם גם ככה בלתי אפשרי.

בענין ההורדה מהכביש של משאיות - הרי האנשים האלה באמת אין להם כסף, הם משלמים מסים על כל נוד שהם מפליצים אם זה קנית המשאית, דלק, טיפולים , וכו' - אם לא היה כל כך יקר לקנות ציוד בטיחות באצנו המצב לא היה כזה.

הקטע עם הפלסטיק היה אדיר בתור קומדיה, אבל מקומו לא בתכנית רצינית, הסוכר הוא בטח אחד מאלה שבטוחים שיותר בטוח ליסוע באמריקאית משנות ה 70 מאשר ברנו מגאן למשל.

למה הוא לא הוציא את הקורות המרכזיות ואמר - פלדה? חומרים מרוכבים? אלומניום?

הסילוף של דברי נציגת משרד המשפטים - הרי ברור שהיא התכוונה יותר לאנשים שנוהגים ברכבים מהעבודה { לצורך עבודה או ליסינגים למינהם } ואז - מה יעזור להחרים להם? שלילת רשיון+הודעה למעביד תגרום לכך שאוטו מהעבודה לא יהיה לו.......

ומה זה השאלות האלה ? מי זה ה"לא נהג" שכתב את התשובות?

כל כך חבל מה שהוא עושה עם הכח שיש לו.

אה כן, ושכחנו דבר אחד - מעולם לא הוכח קשר בין עברינות נהיגה מתועדת - ז"א נהגים עם תיקים עבים - לתאונות דרכים.

דני - לפעמים עדיף לא לעשות כלום מאשר לעשות שטויות.

אתה צודק, המצב בארץ פנטסטי ובאמת חוצפה מצידו של חיים הכט שהוא בכלל נטפל אל אזרחים תמימים חפים מפשע.

כל מה שאתה אומר הוא אמת לאמיתה.

רק תזכיר לנו על איזה פלנטה אתה חי ??????????? כי ללא ספק אתה לא מכיר את המציאות שבכבישי ישראל !!!

הייתי מציע לך להתחיל לקרוא קצת ולהתעניין בתחום. עוד תגלה שהמציאות שונה ממה שנדמה לך.

דני 325 G.

פורסם

דני - אתה ניסית להבין את מה שכתבתי או שאתה סתם יורה מהמותן כי בסיום דברי סתרתי את מה שאתה אמרת?

בבקשה ממך - אל תכתוב בכלליות שאני לא מכיר ודעתי מוטעית.

אני מכיר יותר מדי את אופי הנהיגה הישראלי, ומתוך כך אני יודע שמה שחיים יעשה לא יועיל בכלום. עדיין נהג שיחפש תחנות ברדיו יגרום לתאונה, עדיין נהג שיתעסק עם הילד שלו יגרום לתאונה.{ הכתוב מכוון גם לנשים }.

alfa_draco פורסם: רביעי אפר' 14, 2004 21:16 נושא ההודעה:

--------------------------------------------------------------------------------

polar bear כתב:

אה כן, ושכחנו דבר אחד - מעולם לא הוכח קשר בין עברינות נהיגה מתועדת - ז"א נהגים עם תיקים עבים - לתאונות דרכים.

אני לא אתיימר לטעון שיש לי במגירה איזו סטטיסטיקה בנושא, אבל אני אתפלא מאוד אם אתה צודק באופן גורף. הרי כל שבוע אתה קורא על נהג שעושה תאונה קטלנית ומתברר שמאחוריו עשרות הרשעות בנושאים בטיחותיים. זה קורה הרבה עם נהגי משאיות, אבל לא רק. ברור שאין קשר בין מישהו שצובר דוח מהירות פעם בשנה לתאונות, אבל יש עבריינים סדרתיים - רק תחשוב, אם למרות הנוכחות המשטרתית - שהיא למרות הכל די דלה ברוב איזורי הארץ - נהג מצליח לצבור בזמן קצר הרבה עבירות - כנראה שיש פה בעיה אמיתית.

וכמה תאונות קורות בלי שלנהג יהיו עבירות מרובות - את זה לא כותבים כי זה לא משרת שום אינטרס. הדוגמא שאני הכי אוהב לתת זה אבא שלי - בבערך +30 שנה של נהיגה לא היתה לו תאונה אחת באשמתו, בשלוש שנים האחרונות הוא צבר משהו באיזור ה 6-7 הרשעות, נוסיף את זה להרשעות קודמות שהיו לו נגיע לבערך 10 הרשעות, אז מה? עוד דוגמה נחמדה זה שיטת "חישוב" ההרשעות, מכר שלי גילה לתדהמתו במישפט שהיה לו כי יש לו 30 הרשעות, בעוד בביתו שוכבים סה"כ 7 דו"חות.........פשוט המישטרה לפעמים מפרקת דו"ח אחד לכמה עבירות - אתה מקבל נקודות ומשלם על אחד מהם - ועל כל השאר אתה מקבל "הרשעה".........

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

• תוכן חדש...