Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון להרוג-הפרק הרביעי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו ראה את התכנית שהיתה לפני זה עם פאר?

שם היה אל הוילושניק הזה שדיבר באמת על כמה המדינה לא משקיעה מבחינת תשתית (למרות שהרוב היה קישקוש ופרסומת לסובארו) ונראה לי שלאחרונה יש יותר ויותר כניסה של הדברים האלה לתקשורת בארץ

אגב וילוז'ני ותשתית, יש לציין את המשפט הנכון שהוא אמר: "אנשים נוהגים במהירות של מחר במכוניות של היום על כבישים של אתמול".

אני אהבתי ולדעתי הוא ממש צודק.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואלה אני לא מאמין שפיספסתי את הפרק של היום...בעסה!

היה מעניין? יהיה שידור חוזר?

פורסם
אנשים מסתמכים יותר מידיי על הרכב שהם נוסעים במהירות גבוהה-הוא המחיש שכל הרכב בנוי מפלסטיקים ושלא יסתמכו עליו יותר מידיי ושלא "ימריאו" איתו כי הוא קל בגלל החומרים הקלים כדוגמאת הפלסטיק.

מה שהכי היה הזוי זה הקטע בכפר הערבי עם האנשים שעוקפים כאילו אין מחר עם ההפרדה של הגבשושית והילד שנוהג בלי רישיון בגולף :shock:

באותתו רגע שהראו את הילד על הגולף טוב נראה לי אפילו השכנים שמעו אותי צוחק הרג אותי הקטע הזה. :lol::lol::lol::lol:

רק שתדע שהילדים האלה קונים את הגולף במקסימום 10K

:mm_mad::mm_mad:

קונים? פחחחח...

מענין איך הגיב הבעלים של הגולף (במידה והוא צפה בתוכנית) כאשר הוא ראה אותה בטלויזיה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שם היה אל הוילושניק הזה שדיבר באמת על כמה המדינה לא משקיעה מבחינת תשתית (למרות שהרוב היה קישקוש ופרסומת לסובארו) ונראה לי שלאחרונה יש יותר ויותר כניסה של הדברים האלה לתקשורת בארץ

אגב וילוז'ני ותשתית, יש לציין את המשפט הנכון שהוא אמר: "אנשים נוהגים במהירות של מחר במכוניות של היום על כבישים של אתמול".

אני אהבתי ולדעתי הוא ממש צודק.

כל אחד אומר שם אחר...

מי אמר את המשפט? :lol:

היה זה ז'וליאני, ראש העיר הקודם של ניו-יורק ?

או שמה מישהו מסובארו שדיבר על התשתיות (לפי מה שהבנתי מאחת ההודעות כאן..) ?

פורסם

האמת שהופתעתי לטובה מהתכנית - אולי בגלל שהציפיות שלי כבר היו על הקאנטים.

הקטע על החוק המוצע וליברמן היה מעניין, והצביע על כמה מרכיבים מגוחכים בתהליך קבלת ההחלטות ה"דמוקרטי" שלנו (במיוחד בהשוואה לקבלת ההחלטות בארה"ב - שהם, אגב, לא פחות דמוקרטים מאיתנו...)

החוק עצמו - אפשר (וצריך) להתווכח על חלק מהסעיפים, אבל בגדול אני בהחלט חושב שהוא חוק טוב. בהחלט ראוי להחרים מכונית למי שעובר ביודעין באור אדום, או עוקף על פס לבן. למרות שגם כאן צריך שיקול דעת - למשל הפרסות על הקו הלבן שהראו בנצרת, נכון שזה מטופש אבל מעבר כזה, שמתבצע כמו שרואים תוך יצירת קשר עין עם הנהגים ממול, בשעה שהם עומדים ובמקום שבו העקיפה הנ"ל היא נורמה, זה לא דבר חמור כמו עקיפה עיוורת על פס לבן בכביש מהיר.

הקטע עם הפלסטיק היה באמת קצת חסר טעם - אני יכול להבין למה הכט התכוון, אבל זה יצא מאוד מטושטש מבחינת המסר, ולגמרי לא אפקטיבי. גם הפרסומת ששולבה בקטע הזה היתה (גם במקור ובמיוחד בתרגום) מפגרת במיוחד: Carnage = פלסטיק, או.קיי... !

ושוב, אין על מה להתלונן. חיים הכט ביודעין מתייחס לתרבות הנהיגה - זו האג'נדה שלו. הוא לא התיימר ולכן גם לא עושה, דבר בנושא התשתיות (זה לדעתי כבר צריך להיות עניין למומחה למאבקים בשלטונות, כמו מיקי "בולדוג" רוזנטל). אפשר להבחין גם בתכנית הזו, כמו בתכניות אחרות בזמן האחרון, פחות התיחסות לעניין המהירות ויותר התיחסות להבטים כלליים יותר של תרבות נהיגה. ובכלל, מאז שהפסיקו לארח בתכניות האלה שוטרים בכירים הן נראות יותר טוב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מה שהיה עם מני פאר אני ראיתי בצהרים כנראה שידור חוזר אבל כמה שטויות היו שם.

מני פאר מתחיל לדבר והוא אומר לאורחים שלו על המאייבך ולצופים הוא אומר אף אחד כאן באולפן לא יכול לקנות את האוטו הזה שעולה 3 וחצי מליון :lol:

מה ששמעתם כנראה זאת הנחה לסלבריטי...

אולי הוילון האחורי עולה ככה...

איך רואים שלא יודעים בארץ לעשות תכניות כאלה או שזה רק המנחה לא הצליח להעביר אותה...או שינסה בדרך אחרת או שיחליפו אותו.

דרך אגב הוא ראיין שם את יצחק לוי ידעתם שהשם הפרטי שלו זה לוי? :lol::lol:

פורסם

מה שהיה עם מני פאר אני ראיתי בצהרים כנראה שידור חוזר אבל כמה שטויות היו שם.

מני פאר מתחיל לדבר והוא אומר לאורחים שלו על המאייבך ולצופים הוא אומר אף אחד כאן באולפן לא יכול לקנות את האוטו הזה שעולה 3 וחצי מליון :lol:

מה ששמעתם כנראה זאת הנחה לסלבריטי...

אולי הוילון האחורי עולה ככה...

איך רואים שלא יודעים בארץ לעשות תכניות כאלה או שזה רק המנחה לא הצליח להעביר אותה...או שינסה בדרך אחרת או שיחליפו אותו.

דרך אגב הוא ראיין שם את יצחק לוי ידעתם שהשם הפרטי שלו זה לוי? :lol::lol:

גם אני לא הבנתי מה דחפו את מני פאר לתוכנית על מכוניות..

איך לכל הרוחות הוא מתקשר לזה?!

הבןאדם 15 שנה מראיין אנשים בערוץ הראשון.. הוא רגיל לזה ש10-20 זקנים צופים בתוכניות שלו..

פתאום נותנים לו משבצת שידור בפריים-טיים של ערוץ 2..

ובנושא שקשור אליו כמו שמייבאך קשורה לסובארו!

להחליף את מני פאר בדני רו?פ (שיודע שפורשה קררה GT היא רכב איטלקי!!) לאלתר :twisted:

פורסם

למי אכפת ממני פאר, העיקר הוילוזני הזה מדבר קצת לעניין, מני פאר סתם אוהב לקשקש הרבה (מהכרות אישית) וחבל שזה הולך אליו לשידור אבל לפחות זה משודר ופה ושם (כמו אצל הכט) יש דברים טובים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה רק אני שמתי לב לעוד אחת מרצף הפרסומות המפגרות של סובארו בתכניות של מני פאר, שהתחילו באוטומוטור לפני שנתיים והמשיכו לאוטומוטור השנה?

אני לא יודע מה איתכם אבל זה מתחיל להיות מוגזם הזלזול הזה של סובארו בציבור.

כאילו מה הנציג של סובארו ניסע להסביר, שלנעול את הגלגלים האחוריים עם גומיות בדגם 1/18 ולהסיע אותו ימחיש לנו היגוי יתר??? :evil::evil::evil:

פשוט מעצבן!!!

פורסם

אז מה יש לך להגיד על ה"מבחן ההשוואתי" באוטומוטור, שבו ה B4 ניצחה ללא עוררין וולוו וקדילאק בהן נותקה בקרת האחיזה והן ננהגו בכוונה בצורה שתגרום להן להיראות מסוכנות?

זה כבר לא זלזול. זו הוצאת דיבה שעליה צריכים יבואני וולוו וקדילאק לתת את הדעת.

פורסם

אויי כמה צחקתי כשראיתי את הילד הזה בגולף זה באמת היה קורע!!!!! :lol::lol::lol:

בקשר לוילוז'ניק הזה (?) אהבתי מאוד את המשפט שהוא אמר, משפט מאוד נכון, אבל מני פאר הזה כל כך לא קשור למוטוריקה אני לא מבין איך נתנו לו תוכנית כזאת...מה גם שקומם אותי זה הפרסומת ה"סמויה בהחלט" של סוברו להציג את עצמה כיצרנית היחידה שמייצרת רכבים בצורת 4X4 ועוד בעזרת ההמחשה המגוחכת הזאת עם דגמי ה1:18 פשוט מגוחך ומרגיז! :evil:

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

בקשר לחיים עצמו - הבנאדם אידיוט - ואני אסביר למה אני חושב ככה - במהלך הזמן שבו הוא עושה את התכניות האלה נערם אצלו כל כך הרבה מידע, שפשוט בושה מה שהוא עושה איתו, מביא צומת שכל מה שמסוכן בה זה עסבים שוטים - ועכשיו תסלחו לי באמת - אבל אם נניח היתי מושבניק/קיבוצניק כבר אתמול היתי עובר שם עם איזה קומביין, עוקר את הכל ומפזר חומר נגד עסבים. חסרות צמתים באמת מסוכנות? צמתים שמה שדפוק בהם זה תכנון הכביש הקבוע ולא איזה עץ שניתן לעקור?

מצלם לי את נצרת - תגיד אתה אדיוט? אתה לא מבין שהסיבה שבנו שם אי תנועה נמוך זה בדיוק בשביל שיוכלו לעבור? מה - לא יכלו להרים שם גדר כמו שיש ברחובות המרכזיים בת"א? הרחוב שם גם ככה בלתי אפשרי.

בענין ההורדה מהכביש של משאיות - הרי האנשים האלה באמת אין להם כסף, הם משלמים מסים על כל נוד שהם מפליצים אם זה קנית המשאית, דלק, טיפולים , וכו' - אם לא היה כל כך יקר לקנות ציוד בטיחות באצנו המצב לא היה כזה.

הקטע עם הפלסטיק היה אדיר בתור קומדיה, אבל מקומו לא בתכנית רצינית, הסוכר הוא בטח אחד מאלה שבטוחים שיותר בטוח ליסוע באמריקאית משנות ה 70 מאשר ברנו מגאן למשל.

למה הוא לא הוציא את הקורות המרכזיות ואמר - פלדה? חומרים מרוכבים? אלומניום?

הסילוף של דברי נציגת משרד המשפטים - הרי ברור שהיא התכוונה יותר לאנשים שנוהגים ברכבים מהעבודה { לצורך עבודה או ליסינגים למינהם } ואז - מה יעזור להחרים להם? שלילת רשיון+הודעה למעביד תגרום לכך שאוטו מהעבודה לא יהיה לו.......

ומה זה השאלות האלה ? מי זה ה"לא נהג" שכתב את התשובות?

כל כך חבל מה שהוא עושה עם הכח שיש לו.

אה כן, ושכחנו דבר אחד - מעולם לא הוכח קשר בין עברינות נהיגה מתועדת - ז"א נהגים עם תיקים עבים - לתאונות דרכים.

דני - לפעמים עדיף לא לעשות כלום מאשר לעשות שטויות.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם
אנשים מסתמכים יותר מידיי על הרכב שהם נוסעים במהירות גבוהה-הוא המחיש שכל הרכב בנוי מפלסטיקים ושלא יסתמכו עליו יותר מידיי ושלא "ימריאו" איתו כי הוא קל בגלל החומרים הקלים כדוגמאת הפלסטיק.

מה שהכי היה הזוי זה הקטע בכפר הערבי עם האנשים שעוקפים כאילו אין מחר עם ההפרדה של הגבשושית והילד שנוהג בלי רישיון בגולף :shock:

באותתו רגע שהראו את הילד על הגולף טוב נראה לי אפילו השכנים שמעו אותי צוחק הרג אותי הקטע הזה. :lol::lol::lol::lol:

רק שתדע שהילדים האלה קונים את הגולף במקסימום 10K

:mm_mad::mm_mad:

קונים? פחחחח...

מענין איך הגיב הבעלים של הגולף (במידה והוא צפה בתוכנית) כאשר הוא ראה אותה בטלויזיה.

הוצאת לי את המילים מהפה

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

אז מה יש לך להגיד על ה"מבחן ההשוואתי" באוטומוטור, שבו ה B4 ניצחה ללא עוררין וולוו וקדילאק בהן נותקה בקרת האחיזה והן ננהגו בכוונה בצורה שתגרום להן להיראות מסוכנות?

זה כבר לא זלזול. זו הוצאת דיבה שעליה צריכים יבואני וולוו וקדילאק לתת את הדעת.

דווקא הזכרתי את אוטומוטור

זה רק אני שמתי לב לעוד אחת מרצף הפרסומות המפגרות של סובארו בתכניות של מני פאר, שהתחילו באוטומוטור לפני שנתיים והמשיכו לאוטומוטור השנה?

וזה מאוד הרגיז אותי ה"מבחן ההשוואתי" הזה לא פחות מכך שטל שביט עוד הנחה את הקרקס הזה. יש לי הרבה הערכה לבנאדם הזה, אבל בפעמים הבאות שאני אקרא מבחני דרכים שלו על סובארו, יהיה לי קשה להתייחס להמלצות שלו לגבי הרכב הנ"ל

פורסם
אה כן, ושכחנו דבר אחד - מעולם לא הוכח קשר בין עברינות נהיגה מתועדת - ז"א נהגים עם תיקים עבים - לתאונות דרכים.

אני לא אתיימר לטעון שיש לי במגירה איזו סטטיסטיקה בנושא, אבל אני אתפלא מאוד אם אתה צודק באופן גורף. הרי כל שבוע אתה קורא על נהג שעושה תאונה קטלנית ומתברר שמאחוריו עשרות הרשעות בנושאים בטיחותיים. זה קורה הרבה עם נהגי משאיות, אבל לא רק. ברור שאין קשר בין מישהו שצובר דוח מהירות פעם בשנה לתאונות, אבל יש עבריינים סדרתיים - רק תחשוב, אם למרות הנוכחות המשטרתית - שהיא למרות הכל די דלה ברוב איזורי הארץ - נהג מצליח לצבור בזמן קצר הרבה עבירות - כנראה שיש פה בעיה אמיתית.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...